bodzixon Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 11 godzin temu, Hargin napisał: marynarka: SuSu koszula: CT krawat: SuSu poszetka: NN bawełna spodnie: Benevento buty: Yanko To ten model: http://www.benevento.pl/spodnie-lniane/187-linen-trousers-mushroom.html ? Swoją drogą - naprawdę bardzo udany zestaw! Dawno żaden tutaj mi tak nie przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 1 minutę temu, bodzixon napisał: To ten model: http://www.benevento.pl/spodnie-lniane/187-linen-trousers-mushroom.html ? Swoją drogą - naprawdę bardzo udany zestaw! Dawno żaden tutaj mi tak nie przypadł do gustu. Tak to ten len. Z samej tkaniny średnio jestem zadowolony. Dość mocno się rozciągnęła (dwa razy musiałem zwęzić) i słabo trzyma fason. Jak na spodnie, to mocno wakacyjno-casualowe w prostym kroju na gumkę ok, ale do takich hmm... z wyższym stanem, zaszewkami i manszetami, trochę niespecjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 6 minut temu, Hargin napisał: Tak to ten len. Z samej tkaniny średnio jestem zadowolony. Dość mocno się rozciągnęła (dwa razy musiałem zwęzić) i słabo trzyma fason. Jak na spodnie, to mocno wakacyjno-casualowe w prostym kroju na gumkę ok, ale do takich hmm... z wyższym stanem, zaszewkami i manszetami, trochę niespecjalnie. Dziękuję za opinię. Rozważałem zakup 3 par od Benevento: omawianych lnianych, http://www.benevento.pl/spodnie-garniturowe/194-spodnie-welniane-120s-jasno-szare.html, no i granatowy denim (wolałbym szary denim, który jest niebieski, ale już go nie ma). Więc z lnianymi dam sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Tak jak wspomniałem dużo zależy od kroju. Być może w standardowym chino, z normalnym stanem dadzą spokojnie radę. Pewnie na forum znajdą się inni użytkownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 34 minuty temu, Hargin napisał: z wyższym stanem, zaszewkami i manszetami, trochę niespecjalnie. O to, to, właśnie to! Inny krój mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Ja mam trzy pary lnianych spodni od Benevento (jasnobrązowe, cytrynowe i błękitne) i w żadnych nie zaobserwowałem efektu o którym mówi @Hargin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Teraz, blekit napisał: Ja mam trzy pary lnianych spodni od Benevento (jasnobrązowe, cytrynowe i błękitne) i w żadnych nie zaobserwowałem efektu o którym mówi @Hargin. Hmmm może ten "borowikowy" kolor jest z innego lnu. Benevento wprowadzało len w dwóch etapach z tego co pamiętam. Mam kilka (nie wiem czy nie -naście) par lnianych spodni zarówno z lnu włoskiego, irlandzkiego i jakiś nieoznaczonych i ten efekt występuję w tych i w jednych PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @Hargin Pisząc o jasnobrązowych miałem na myśli właśnie "mushroom". Nie wiem skąd taki efekt u Ciebie, może trafila Ci się jakaś felerna para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Albo jestem bardziej wymagający wobec tych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Vistula daje radę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. proceleusmatyk Napisano 22 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Cześć, long time no see 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko * Miler Menswear 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 To jeszcze z dziś. 🙂 Co prawda buty - takie sobie, ale skarpety (Vistula) i spodnie (Joop) dają calkiem dobry zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 47 minut temu, JBJ napisał: buty - takie sobie Bardzo, ale to bardzo delikatnie powiedziane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Marynarka: SuSuKoszula: TRLKrawat: H.BossPoszetka: La CamicissimaSpodnie: BeneventoButy: Yanko 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Dziś, marynarka: Lancerto; koszula, pasek: Miler; krawat: John Malker; poszetka: poszetka.com; spodnie, buty: Giacomo Conti [Edit] zdjęcie zostało usunięte 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Koszula i marynarka Suitsupply, krawat Poszetka.com, buty Shoepassion, spodnie Massimo Dutti. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 24 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Garnitur: SuSuKoszula: TRLKrawat: DelSartoPoszetka: La CamicissimaButy: Carlos Santos 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Bioły popover 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 5 godzin temu, poszetka.com napisał: Bioły popover Fajnie wyglądo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 U mnie dzisiaj dzień ojca: 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miccowhy Napisano 25 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 I po maturach, teraz już tylko egzaminy zawodowe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Test popovera z CT Marynarka: SuSu Koszula: CT Poszetka: poszetka.com Spodnie: SuSu Buty: Alfred Sargent Pasek: Pipała 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 26 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Dzisiaj. * marynarka i koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Shoepassion 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi