Aron Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Niestety nie. Moja jest zrobiona z lnu od innego producenta. Jest trochę jaśniejsza i kolor jest mniej zgniły. Niestety mojej nie ma już w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Panowie, bardzo ładne kombinacje z okazji wiosny, naprawdę szacuneczek. Ja dziś lennie: Garnitur: SuSu Koszula: TRL Krawat: Poszetka - dzięki za sprawną akcję! Poszetka: jw Buty: Richard James Rąbek torby: Skalpel, który nie pisze do mnie nic o pasku. Dzięki, Kolego. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Marynarka: włoski NN bez konstrukcji len z bawełną,Krawat: EoEPoszetka: Poszetka.comWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 @HarginChyba mamy te same poszetki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 A i owszem dobrze, ze tego samego dnia, bo nikt nie posadzi nas o wspólnotę garderobianą. Wystarczy wspólna krawcowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferry Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Niech krawcowa zrobi coś z kołnierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Niech krawcowa zrobi coś z kołnierzem Chyba masaż na napięcie pochylonego karku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 MTM 120s flanell VBC [dziś w samej marynarce]; Tyrhwitt x 2; EoE 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Rąbek torby: Skalpel, który nie pisze do mnie nic o pasku. Dzięki, Kolego. Nie wywołuj wilka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Garnitur Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Jeszcze flanelowo. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 To jest jakaś smokingowa marynarka? Co to za materiał jeżeli można wiedzieć ? Marynarka Vistula niebiesko granatowa. Super 120'S od Vitale Barberis Canonico. Zwykła od garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 @Ataman krawat to poszetka ? Czy on jest "włochaty" czy taki do koordynacji z wełną 110s czy jednak wymaga grubszej tkaniny marynarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 No o.k. Ja też się dzisiaj na lniano i po wiosennemu do urzędów wyszykowałem, a tu ulewa mnie dopadła znienacka. No, ale buty nieprzemakalne wzułem (w osobnym wątku) : 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 [mention=7177]Ataman[/mention] krawat to poszetka ? Czy on jest "włochaty" czy taki do koordynacji z wełną 110s czy jednak wymaga grubszej tkaniny marynarki ? Tak krawat z oferty poszetka.com. Krawat lekki bez podszewki. Nie jest włochaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Dziś atak na Księcia Walii: Garnitur: SuSu Koszula: Gant Krawat: EoE Poszetka: Tommy Hilfiger Buty: Meermin 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Marynarka; MTM koszula: Thyrwitt; krawat: EoE 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 @Wuj, czy ten garnitur pochodzi z bieżącej kolekcji? Ten? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P486104.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Garnitur Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Cały czas flanela. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 2 godziny temu, Aron napisał: @Wuj, czy ten garnitur pochodzi z bieżącej kolekcji? Ten? http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P486104.html Tak, to ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Garnitur: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Miler Buty: Yanko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Miało być klasycznie ... jakoś te kwiaty same wyszły 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 @poszetka.com Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie przekonasz mnie. (Chodzi tylko o samą poszetkę, rzecz jasna.) W ogóle uważam, że Wasze zestawy mogłyby wejść do podręcznika koordinacji koloristycznej. Uczę się nowych kombinacji od Was nieustannie. Pudła niemalże się nie zdarzają. Na poważnie, powinniście myśleć o rozbudowie Lookbook'u czy nawet o jakiejś publikacji tych stylizacji. Już widać, jak koledzy zagraniczni kradną. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 30 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Po dlugiej przerwie: B&Tailor - szary garnitur Crispaire HNWLondon - drukowany jedwab na oliwkowym tle Luca Avitabile - bawelna Thomas Mason (nie pamietam dokladnie ktory to model, zwykla popelina jesli ktos ma probnik, nie jestem zadowolony z tkaniny, ledwo oddycha) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi