Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Szkoda, że zdjęcie obejmuje taki mały fragment. Mimo, że nie lubię "kelnerskich" koszul, wydaje mi się, że tutaj wyszło fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 @DolceGusto Bardzo świeże, jestem na tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 11 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Taka próba do popołudniowego wyjścia na dość animalistyczną imprezę (C. Saint-Saëns - Karnawał zwierząt). Żałuję, że nie posiadam dodatków w zwierzęce wzory. To istny deficyt. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 W końcu odrobina słońca * Suitsupply * Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * Benevento * Yanko 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Świetny krawat @blekit! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Marynarka i spodnie: Suitsupply Który to dokładnie model marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 To jest ta marynarka http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C1015.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 @Midlife-Crisis Świetna jest ta marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 12 minut temu, kamizelka napisał: @Midlife-Crisis Świetna jest ta marynarka Dziękuję. Dostałem od teścia. Była przez ładnych parę lat trupem w szafie. Teraz się dobrze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Pomarańcze 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 13 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Dzisiaj. * Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massimo Dutti * Yanko 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 U mnie dzisiaj biurowo, długo się zastanawiałem co zrobić z tym krawatem aż w końcu go po prostu założyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 @blekit, ładny pea coat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 13 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Tweedowa dwurzędówka z układem guzików 4 x 1 uszyta w ramach naszego programu made to measure 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 13 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 A też coś wrzucę: Garnitur: T. Baś Koszula: Zaczkiewicz Krawat: Monti Zegarek: Orient 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Ciekawe. Masz większe zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Teraz, michau napisał: Ciekawe. Masz większe zdjęcie? Jedno ale gorzej wykadrowane. Marynarka dwurzędowa 4x1 z orzechowymi guzikami, spodnie 5 pocket z moleskinu w kolorze kości słoniowej i koniakowe jodhpur boots 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 20 minut temu, DolceGusto napisał: Jedno ale gorzej wykadrowane. Marynarka dwurzędowa 4x1 z orzechowymi guzikami, spodnie 5 pocket z moleskinu w kolorze kości słoniowej i koniakowe jodhpur boots a ja myślałem że to podomka, tudzież szlafrok zarzucony na koszulę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Ze szlafrokiem może spróbuję jutro 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 17 godzin temu, phantom napisał: A też coś wrzucę: Garnitur: T. Baś Koszula: Zaczkiewicz Krawat: Monti Zegarek: Orient @phantom, co to za model Orienta, bo az mnie zaciekawil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 36 minut temu, rogas2000 napisał: @phantom, co to za model Orienta, bo az mnie zaciekawil? Dokładnie ten: ( zmieniona bransoleta na skórzany pasek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Dzisiaj. * garnitur Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi