djmakus Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 dodatkowo mnie się wzór koszuli z krawatem nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 12 godzin temu, eye_lip napisał: Kamizelka/sweter kolorystycznie psuje efekt. Moja opinia w tym miejscu jest naturalnie zbedna, ale jestem ciekaw uzasadnienia. Komentarz wyglada bowiem jak stwierdzenie faktu niz opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Tak sobie teraz myślę, że poszetkę mogłem lepiej dobrać, choć teoretycznie jej kolory nawiązują do krawata i pasków koszuli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 24 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Niebiesko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 7 godzin temu, blueloafers napisał: Moja opinia w tym miejscu jest naturalnie zbedna, ale jestem ciekaw uzasadnienia. Komentarz wyglada bowiem jak stwierdzenie faktu niz opinie Mam wrażenie, że ciemna plama którą tworzy z krawatem odciąga uwagę od twarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 7 godzin temu, blueloafers napisał: Moja opinia w tym miejscu jest naturalnie zbedna, ale jestem ciekaw uzasadnienia. Komentarz wyglada bowiem jak stwierdzenie faktu niz opinie Ja tam nie wiem, lecz mi się nie podoba eksponowanie obu końców krawata ze szparą pośrodku. Nie wiem, jaki jest zamysł tej operacji, podejrzewam, że jest to pŕóba optycznego pogrubienia wąskich z natury krawatów Poszetki. Niestety, nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 59 minut temu, eye_lip napisał: Mam wrażenie, że ciemna plama którą tworzy z krawatem odciąga uwagę od twarzy. Ok (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 1 godzinę temu, De Lasalle napisał: Ja tam nie wiem, lecz mi się nie podoba eksponowanie obu końców krawata ze szparą pośrodku. Nie wiem, jaki jest zamysł tej operacji, podejrzewam, że jest to pŕóba optycznego pogrubienia wąskich z natury krawatów Poszetki. Niestety, nie tędy droga. Czemu nie tędy droga? Ostatecznie ubieramy się chyba dla siebie samych? Z jednej strony masz obawy wyrazić swoje zdanie (do którego masz pełne prawo), z drugiej wyznaczasz właściwe ścieżki. No chyba nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Gdybym miał obawę, by wyrazić swoje zdanie na forum internetowym, to bym go nie wyraził. Natomiast nie zgadzam się, aby ktoś, kto jak @blueloafers prowadzi bloga modowego, tu zaś promuje swoje produkty, ubierał się tylko dla siebie - podobnie, jak każda osoba, która pokazuje tu to, co ma na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Gdybym miał obawę, by wyrazić swoje zdanie na forum internetowym, to bym go nie wyraził. Natomiast nie zgadzam się, aby ktoś, kto jak @blueloafers prowadzi bloga modowego, tu zaś promuje swoje produkty, ubierał się tylko dla siebie - podobnie, jak każda osoba, która pokazuje tu to, co ma na sobie. Krawaty Poszetki w kooperacji z Blueloafersem mają 8 cm, czyli nie są wąskie a standardowe. Poza tym, o ile kojarzę, to nie jest żaden z nich. A na koniec muszę powiedzieć, że mi się taki sposób wiązania osobiście nie podoba, ale poza tym zestaw jest według mnie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Dnia 22.11.2016 o 14:55, xkoziol napisał: Świetne! Miałem bardzo podobne. Zrobiły furorę na studniówce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 6 godzin temu, blueloafers napisał: Ok (y) Mi akurat nie żeby przeszkadzał ten sweter, ale uważam, że koszula i krawat są mega. Zwłaszcza koszula. Wolałbym ich więcej zobaczyć, dlatego zrezygnowałbym z dodatkowej warstwy w ogóle (chyba, że w kolorze reszty garnituru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Brown Friday 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 18 godzin temu, De Lasalle napisał: Ja tam nie wiem, lecz mi się nie podoba eksponowanie obu końców krawata ze szparą pośrodku. Nie wiem, jaki jest zamysł tej operacji, podejrzewam, że jest to pŕóba optycznego pogrubienia wąskich z natury krawatów Poszetki. Niestety, nie tędy droga. Zamysl pokazywania waskiego konca zawsze ma na celu powiekszenie optyczne krawata i nadanie mu objetosci tj bardziej 3D. Nie cierpie plaskich wezlow i ukladania sie obu koncow jeden pod drugim. Wiazanie wezla ogolnie nie jest dla mnie jakims super przemyslana i zorganizowana czynnoscia. Przed zrobieniem zdj jedynie sie upewniam i poprawiam zeby nie lezal plasko na koszuli. Na codzien robie to tak samo, w jednym krawacie jest to wyrazniejsze w innym mniej. Tym razem wyszlo bardziej akurat. Czy tedy droga czy nie to juz sam oceniam. Moim zdaniem jest to na tyle detal i osobista preferencja, ze stanowienie czy to jest poprawne czy nie jest bez sensu. 15 godzin temu, De Lasalle napisał: Gdybym miał obawę, by wyrazić swoje zdanie na forum internetowym, to bym go nie wyraził. Natomiast nie zgadzam się, aby ktoś, kto jak @blueloafers prowadzi bloga modowego, tu zaś promuje swoje produkty, ubierał się tylko dla siebie - podobnie, jak każda osoba, która pokazuje tu to, co ma na sobie. Po czesci sie zgadzam, ale tylko w takim sensie, ze po to pokazuje pewne rzeczy na blogu, zeby ktos skorzystal z opinii, doswiadczenia, opisu czy pomyslu. Jest to jednak w pelni naturalne, nie przebieram sie do zdjec. Wracam z pracy, rozstawiam swiatlo i robie zdj dla lepszej jakosci. Nie zastanawiam sie tez kto cos pomysli jesli zawiaze krzywo wezel. Pod tym wzgledem ubieram sie tylko dla siebie i pod katem swojej estetyki, a nie tej czytelnikow. 11 godzin temu, Lebowski32 napisał: Mi akurat nie żeby przeszkadzał ten sweter, ale uważam, że koszula i krawat są mega. Zwłaszcza koszula. Wolałbym ich więcej zobaczyć, dlatego zrezygnowałbym z dodatkowej warstwy w ogóle (chyba, że w kolorze reszty garnituru). Bardzo lubie te szerokie, szare paski na koszuli. Od dawna za mna chodzila i nosze ja bardzo czesto. Krawat to E.G. Cappelli (nie mam z nimi zadnej relacji, ale sa moimi z jednych ulubionych). Sweter zostawiam (y). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 25 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Casualowa marynarka, OCBD, grenadynka, poszetka z nowej kolekcji MiMe i koniaczek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 10 minut temu, 4inHand napisał: Casualowa marynarka, OCBD, grenadynka, poszetka z nowej kolekcji MiMe i koniaczek W przeciwieństwie do ostatniego garnituru wyszczupla ta marynarka (albo koniak?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: W przeciwieństwie do ostatniego garnituru wyszczupla ta marynarka (albo koniak?) Jak to? Przecież jest w kratkę?!? Kompletnie wyleczyłem się z martwienia się tym co wyszczupla i wydłuża, a co skraca. A z drugiej strony ... być może to rzeczywiście koniak Jean Fillioux Reserve Familial to kupaż z lat 50 i 60. Po nim każdy jest ładny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 2 godziny temu, 4inHand napisał: ... być może to rzeczywiście koniak Jean Fillioux Reserve Familial to kupaż z lat 50 i 60. Po nim każdy jest ładny Tomku, ale chyba dla pijącego, a nie obserwującego konsumpcję, bo ten drugi to raczej skupia się na szkle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 Po nim każdy jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Nikiszowiec, sprzed kilku dni. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 28 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Z soboty: Marynarka: Suitsupply Hudson Sweter: Uniqlo (ten sam co poprzednio) Koszula: Luca Avitabile bespoke Krawat: vintage drukowana welna Sartoria Solito Spodnie: Suitsupply brazowa flanela POW 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 30 minut temu, Dziaku napisał: ładne oprawki, gdzie kupione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 To Oscar Magnuson. Kupione w Okoramie w Warszawie, za forumowym poleceniem. I ja również mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 29 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi