Aron Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 @poszetka.com Krawat i poszetka to jakieś nowości dostępne niebawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Godzinę temu, Whitesnake napisał: W takim zestawieniu wygląda to jakbyś zapomniał skarpetek. Przyznaję się, rozgryzłeś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 1 minutę temu, D.T. napisał: Przyznaję się, rozgryzłeś mnie. Nie pisałem tego złośliwie. Lubię włoskie, lekkie zestawy bez skarpetek. Lubię też konsekwentnie "zimniejsze" zestawy z kapeluszami i ciężkimi tkaninami. Jedynie, połączenie tych dwóch klimatów nie składa mi się w spójną całość. Wydawało mi się, że tego dotyczą uwagi kolegów i chciałem doprecyzować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Ale ja też nie pisałem złośliwe i nawet przez chwilę nie odebrałem tak twojej odpowiedzi. I naprawdę mnie (prawie) rozgryzłeś. Bylem na wyjeździe i zostało mi to co widać (lub raczej nie widać) zdjęciu. faktycznie ten kapelusz nie pasuje tam najlepiej, a sam zestaw jest kolorystycznie ciężki i skarpety pasowałyby lepiej... ale nie wyjdę z domu z gołą głową... Panama niestety została ze względu na ograniczenia bagażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Godzinę temu, D.T. napisał: a sam zestaw jest kolorystycznie ciężki i skarpety pasowałyby lepiej... ale nie wyjdę z domu z gołą głową... ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 4 godziny temu, Aron napisał: @poszetka.com Krawat i poszetka to jakieś nowości dostępne niebawem? tak, poszetka i krawaty do piątku na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 5 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: ??? Zacytowałeś 2/3 zdania przy czym środek to wtrącenie. Bez wtrącenia wychodzi " faktycznie ten kapelusz nie pasuje tam najlepiej [...] ...ale nie wyjdę z domu z gołą głową... ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Wtrącenie robi różnicę. Nie sądzę, aby prawdziwy purysta martwił się nakryciem głowy, rezygnując ze skarpetek. Dla mnie to takie bawienie się konwencją klasycznej elegancji i jak to z zabawami bywa, brzmi i wygląda zabawnie Dodam, że nie mam nic przeciwko, ani kapeluszom, ani rezygnacji ze skarpetek - argumentacja jest zabawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Tak to wyglądało w całości. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 ....kapelusz trochę przyciężki.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 26 minut temu, Styleman napisał: Tak to wyglądało w całości. Bardzo dobrze dobrany motocykl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 14 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Dzisiaj, wszystko SuSu oprócz poszetki 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.T. Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 @Hargin Kapelusz to w dużej mierze kwestia przyzwyczajenia, bez czegoś na głowie po prostu czuję się dziwnie. Faktycznie zabawy dają często zabawne efekty. miło mi ze tylu szanowanych użytkowników zabrało głos w dyskusi. P.s. Niech nikt nie szuka sarkazmu. Nie ma go tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Bardzo dobrze dobrany motocykl Dyskutowałbym, czy opony nie są zbyt szerokie w stosunku do klap marynarki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Dnia 13.09.2016 o 00:06, Styleman napisał: A ja dzisiaj tak. Jak zwykle świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 15 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Z @lupinem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 O co chodzi z krawatami? Klub jakiś? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Ja widzę trzech młodzieńców.... @D.T. - trzeciego Kolegi czasem nie obrażasz? ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Dnia 14.09.2016 o 18:14, artisan napisał: Jak zwykle świetnie Byłbym konsekwentny i nie zakładał kasku na motor zakładając garnitur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 16 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Miler Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 11 godzin temu, Ernestson napisał: O co chodzi z krawatami? Klub jakiś? Zakupy grupowe w Susu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, secondhand_man napisał: Byłbym konsekwentny i nie zakładał kasku ubierając na motor garnitur Bezpieczeństwo przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 7 minut temu, lupin napisał: Bezpieczeństwo przede wszystkim W garniturze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Teraz, secondhand_man napisał: W garniturze na pewno Po centrum Wawy i tak więcej jak 30 km/h by nie ujechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi