phantom Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Dziadkowo Spodnie - T. Baś Marynarka - Kubczak, T. Baś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Dziadkowo Spodnie - T. Baś Marynarka - Kubczak, T. Baś FB_IMG_1458594704192.jpgFB_IMG_1458594696300.jpgFB_IMG_1458594686157.jpgFB_IMG_1458594678380.jpgFB_IMG_1458594670322.jpg Tak z ciekawości, co w marynarce robił Pan Kubczak, a co Pan Baś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Kubczak spartolił, Baś poprawił ( ramiona, klapy, patki, rozstaw guzików, ponowne wszycie rękawów). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Dziadkowo Spodnie - T. Baś Marynarka - Kubczak, T. Baś Zegarek, to Certina? Wygodnie Ci jest z tak luźnym paskiem od zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Zegarek Orient, nie czuje dyskomfortu mając luźniejszy pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Szaro / Brązowy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Oj, chyba pierwsza stylizacja Poszetki.com, która mi się nie podoba. Wąska talia oraz stosunkowo długa marynarka w połączeniu z tak szerooooookimi klapami daje efekt na granicy karykatury, w moim odczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Oj, chyba pierwsza stylizacja Poszetki.com, która mi się nie podoba. Wąska talia oraz stosunkowo długa marynarka w połączeniu z tak szerooooookimi klapami daje efekt na granicy karykatury, w moim odczuciu. A ja mam całkiem odmienne zdanie. To jedna ze stylizacji, które najbardziej mi się podobają. i weź tu coś wklej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Mnie również się bardzo podoba tylko, jak zawsze w przypadku tego modelu marynarki SS z bardzo szerokimi klapami, mam wrażenie, że poszetka jest dołożona trochę na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Oj, chyba pierwsza stylizacja Poszetki.com, która mi się nie podoba. Wąska talia oraz stosunkowo długa marynarka w połączeniu z tak szerooooookimi klapami daje efekt na granicy karykatury, w moim odczuciu. Powstało zniekształcenie proporcji przez pochylenia tułowia do przodu - stąd wygląda trochę groteskowo. Jednak sama stylizacja na "5". Inna sprawa, że balans bieli nie został prawidłowo wyregulowany, a prawdziwe kolory są na zbliżeniu krawata (chyba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Wąska talia oraz stosunkowo długa marynarka w połączeniu z tak szerooooookimi klapami daje efekt na granicy karykatury, w moim odczuciu. A dla mnie efekt nie jest karykaturalny tylko nieco komiksowy ale bardzo na plus. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dzisiaj. * garnitur Lazio SS * koszula CT * six fold z grenadyny grossa od Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * buty Berwick 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Patka w jednej kieszeni Ci się chyba schowała, albo z drugiej wyszła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dzisiaj nieoczywiste, przynajmniej dla mnie, połączenie różu i zieleni. Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 "nieoczywiście" wyszło bardzo przyjemnie dla oka Mam jednak wrażenie, że koszule button-down używane w formalnych zestawach powinny mieć szerszy rozstaw wyłogów lub większe wyłogi. Trochę dziwnie się odcinają od krawędzi marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 @Aron Zieleń i róż/czerwień to fajne połączenia, dają dobry kontrast. Co do wyłogów to zgadzam się z Harginem, ale zestaw i tak bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Ta koszula ma już dość długie wyłogi, więc ewentualnie w grę wchodzi ich szerszy rozstaw. Gdyby były dłuższe, a guziki pozostałyby w tym samym miejscu, to wyłogi by się "wyginały", co według mnie też ma swój urok. Ten zestaw przecież nie jest formalny . Sądzę, że chodzi Wam o coś takiego, jak na poniższych zdjęciach.Taka sama koszula (inny kolor) na zdjęciu (ostatnie) Poszetka.com inaczej się układa, ale to może być kwestia marynarki, albo robienia zdjęcia samemu sobie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 @Aron: powinienem dodać w bardziej formalnych zestawach (w tym wypadku koordynowany - jednolita granatowa marynarka, szare flanelowe spodnie + oxfordy) - umieściłeś przecież zdjęcie w CMDNS, a nie CMDCNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlik Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Nie dziś a wczoraj, kolacja na Starym Mieście oraz Traviata Verdiego w opcji " OPERAcja Student" - bilety po 20 zł, piękna sprawa Marynarka: SuitSupply Spodnie: W. Nietubyć Koszula: TH Buty: Nord 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Na stare miasto OK, ale... W niebieskich, częściowo zamszowych derby do opery? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Na stare miasto OK, ale... W niebieskich, częściowo zamszowych derby do opery? Zakładam niestety, że pomimo niedociągnięć, pawlik był jednym z najlepiej ubranych odbiorców. Czasem mam wrażenie, że opera wraca do korzeni, jeśli chodzi o elegancję . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Whitesnake: Nie jestem zbyt częstym bywalcem, chodzę do opery ledwie kilka razy w roku (ostatnio w grudniu) i może dlatego odnoszę mylne wrażenie, ale mimo wszystko wydaje mi się że porzadnie ubranych osób jest w operze całkiem sporo. O ile w filharmonii często widać osoby w t shirtach, czy dżinsach, to w operze ciemny garnitur, biała koszula, krawat i czarne buty, to jednak wciąż chyba jest standard (pomijam jakość butów i krawata i dopasowanie garnituru). Zresztą chyba nie chodzi o to, żeby równać w dół Pawlik moim zdaniem czarne oxfordy byłyby dużo bardziej odpowiednie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Zresztą chyba nie chodzi o to, żeby równać w dół Pawlik moim zdaniem czarne oxfordy byłyby dużo bardziej odpowiednie! Zgoda, równać trzeba w górę. Jednak, w kategorii "OPERAcja student" chciałbym żeby był wzorem Zresztą, mam wrażenie, że to młodsze pokolenie ma jednak wyższe standardy niż oczyszczone PRLem pokolenie dzisiejszych 40-50 latków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Nie tylko w ubiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszJakub Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dzisiaj nieoczywiste, przynajmniej dla mnie, połączenie różu i zieleni. Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Aronie, który to model marynarki z SuSu, jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi