waski Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Świetny krawat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Bardzo ładna marynarka. Bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 @Hargin nie mierzyłem, ale na oko jest wyraźnie dłuższa. Ogólnie jest bardziej "angielska" jeżeli chodzi o wymiary i konstrukcję To jeszcze zdjęcie całej sylwetki wrzuć, dla porównania z marynarkami od SuitSupply. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Bardzo ładna marynarka. Bespoke? Lazio, SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zixart Napisano 4 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Debiut. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Bardzo ładny garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Na sportowo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Właściwie to już z wczoraj, ale co tam. Z gali operetkowo-musicalowej: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvist Napisano 5 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Wyjście do opery. Marynarka: SuitSupply MTM Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: SuitSupply MTM (od 3-częsciowego garnituru) Buty: Oxfordy od Meermin Poszetka: lniana Poszetka.com Mucha: jedwabna Poszetka.com Skarpety: Happy Socks 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 @qvist - świetny zestaw Dzisiaj. * garnitur Havana SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * balmorale Yanko * pasek Massimo Dutti 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 @qvist - świetny zestaw Dzisiaj. * garnitur Havana SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * balmorale Yanko * pasek Massimo Dutti Błękit to jest garnitur w połączeniu krata księcia Walii i Window Pane? Coś podobnego SS pokazało na NYFW na kolekcje FW 2016 czy źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 To jest moim zdaniem PoW z wyraźnym overcheckiem. Czyli w sumie dokładnie to o czym mówisz Mój pierwszy garnitur od SS. Niestety materiał to blend z czymś sztucznym i po trzech latach spodnie zaczynają wykazywać oznaki zużycia... Ale na szczęście marynarka powinna się dać wykorzystać jako odd jacket w zestawach koordynowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Wygląda dobrze! Jak zobaczyłem nową kolekcję SS, która pojawi się we wrześniu to już się nie mogę doczekać tego modelu tylko z białym overcheckiem i trzyczęściowy. Kolokwialnie się jaram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 To jest moim zdaniem PoW z wyraźnym overcheckiem. Czyli w sumie dokładnie to o czym mówisz Mój pierwszy garnitur od SS. Niestety materiał to blend z czymś sztucznym i po trzech latach spodnie zaczynają wykazywać oznaki zużycia... Ale na szczęście marynarka powinna się dać wykorzystać jako odd jacket w zestawach koordynowanych. z której kolekcji ? widziałeś przy zakupie, że będzie to blend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 @Hargin to jest pewnie F/W 2013. Garnitur kupiłem w salonie i wiedziałem o składzie, ale wtedy uznałem ze mi to nie przeszkadza. Teraz bym się zdecydował na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 @blekit: ok, pytałem bo w "obecną" zimę, też pojawiły się blendy (model Harison) i byłem ciekaw czy wtedy też otwarcie to zaznaczyli. I dalej z "naukowej" ciekawości podpytam. Jaki to jest blend i z jakiej tkalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 @Hargin Tak, było zaznaczone oczywiście na metce, jest wszywka na podszewce i o ile pamietam była rownież tekturowa zawieszka wool blend na guziku. Skład to 80/20 wełna/poliamid, tkalnia Leomaster. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Dzisiaj koncert w Carnegie Hall 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 A amerykanie na sportowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Dzisiaj koncert w Carnegie Hall Wydajesz się dość wysoki. Możesz napisać ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 @Kewin Amerykanie rożnie: od jeansów i T-shirtów przez robocze garnitury pod krawatem do klasycznych smokingów z muchą. Oczywiście starsi trzymają jeszcze poziom ale ludzie w moim wieku to tragedia @kamilp Mam 197cm wzrostu więc dobrze Ci się wydaje że jestem wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Dzisiaj koncert w Carnegie Hall I jak tam koncert wypadł Beny? Na czym grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 @Kewin Amerykanie rożnie: od jeansów i T-shirtów przez robocze garnitury pod krawatem do klasycznych smokingów z muchą. Oczywiście starsi trzymają jeszcze poziom ale ludzie w moim wieku to tragedia Przynajmniej Ty przemyciłeś tam ten elegancki strój. Poza tym sądząc po tym co w tle, to w Carnegie Hall chyba trochę zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Pierwsze zdjęcie robione po koncercie więc ludzie pozakładali już płaszcze i kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi