Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 ma "dobre oko" gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Zdecydowanie dobrze mieć znajomego który zajmuje się fotografowaniem mody męskiej i żeńskiej. Już mu powiedziałem że może do nas wpadać jak tylko będzie miał wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Akurat przyjaciel mojej significant other jest dość znanym zawodowym fotografem i gościmy go akurat a jako że biega z aparatem po mieście to nam też parę sesji już zrobił Takie tam od Scotta Schumana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Świetne zdjęcie Beny! Chyba najlepsze ze wszystkich które do tej pory umieściłeś na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Klimaty jak w filmie Bridge of Spies:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 dawno nie wstawiałem... SuSu Lazio - gruba flanela, reszta pomijalna 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Dziękuję Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @Beny23 Rewelacyjne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 dawno nie wstawiałem... SuSu Lazio - gruba flanela, reszta pomijalna Dobry zestaw, fiolet ciekawie ożywia szarość marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Astonus Napisano 17 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dzień dobry wszystkim, forum śledzę już od pewnego czasu, więc najwyższa pora czynnie zaangażować się w jego życie. Maturzysta z ambicjami zainteresowany męską elegancją, a poniżej jego outfit 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dzień dobry wszystkim, forum śledzę już od pewnego czasu, więc najwyższa pora czynnie zaangażować się w jego życie. Maturzysta z ambicjami zainteresowany męską elegancją, a poniżej jego outfit Niby ok, tylko wytłumacz proszę czemu prawy rękaw marynarki ma 4 guziki a lewy tylko 2 ?Edit: chyba ma 4, źle widać. Bardzo ładnie wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Astonus z mojej strony trzy drobne uwagi: 1. Jedną patkę masz schowaną drugą wyciągniętą. 2. Rękawy marynarki po wyprostowaniu rąk nie są czasem za długie? 3. Zegarek polecałbym jakiś na pasku. Niemniej jednak fajny debiut P.S. Udanej studniówki życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kurtka Napisano 17 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 To ja też się pochwalę studniówkową kreacją. No i: debiut w temacie. Garnitur - SuSu Koszula - Zaczkiewicz Krawat - Van Thorn Poszetka - poszetka.com 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 3. Zegarek polecałbym jakiś na pasku. Roetzelowi też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allbryk Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Roetzelowi też? A no też W dodatku do niego się nie ograniczę i sięgnę po jeszcze jedną ikonę stylu: Ja wiem, że u Bonda to nigdy nie wiadomo kiedy mu przyjdzie nurkować w oceanicznych głębinach, no ale serio, Twoim zdaniem wszystko tu gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astonus Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dziękuję wszystkim za uwagi. @TomiW01, wszystkie guziki są na swoich miejscach. @Allbryk 1. Pomagałem przy programie, więc pewnie wtedy patka sie wsunęła do środka. Zauważyłem to na zdjęciu jak już umieściłem post tutaj. 2. Rękawy marynarki po wyprostowaniu rąk są w porządku, kończąca się jakies 1.5cm nad nadgarstkiem, więc mankiety są widoczne. 3. Brakuje mi właśnie eleganckiego zegarka na pasku. Chociaż ten Movado jest minimalistyczny to jednak nie to samo niestety (zdjecie zegarka w załączniku). @xkoziol, na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że byłem wtedy w pełni świadomy jaką muchę zakładam. Zakup muchy zostawiłem na ostatnią chwilę. Zwiedziłem wszystkie sklepy stacjonarne w mieście z nadzieją, ze znajdę choć jedną, ale ostatecznie się nie udało. Na początku zastanawiałem się nad zakupem smokingu wraz z dodatkami na stronie SuSu, ale zrezygnowałem - 3 garnitur w szafie myślę, że w chwili obecnej jest lepszym rozwiązaniem dla mnie niż strój, którego potencjału nawet nie miałbym gdzie wykorzystać. Mam nadzieję, że pomimo kilku niedociągnięć nikt tutaj nie nabawił się niestrawności przeze mnie i uniknę stosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Coś ten zegarek wygląda, jakby lata w kamieniołomach na robotach spędził. To raczej nie kwestia zdjęcia, faktura materiału koszuli jest dobrze, ostro widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Do smokingu nie zakładamy zegarka w ogóle (koralików też ). ,,, a tym bardziej nie zakładamy zegarka, który przypomina z daleka koraliki. Chyba, że robimy reklamę jak Bond. Tak więc Roetzel schował swój czasomierz pod mankiet, ... ale mu niestety wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Dzisiaj. * garnitur Madison SS * koszula CT * krawat z grenadyny Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail No brown in town? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Brown, brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Marynarka Mango Spodnie granat CT, choć kolor słabo widoczny Koszula, świetnie się trzymająca Reserved City Lounge, zaskakująco fajna jakość jak na sieciówkę Krawat i poszetka od poszetka.com Buty Berwick 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Buty Berwick Długo je użytkujesz? Bo prawie nie widać na nich łamania, w przeciwieństwie do moich Nie wkurza Cię sznurowanie ich? Ja za każdym razem przed włożeniem stopy, muszę je rozsznurować prawie do "zera". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 To druga zima, faktycznie łamania nie widać bardzo, jest jedna krecha i tyle. Natomiast mam czarne quarter brogsy Berwicka i łamią się fatalnie. Sznurowanie już nie wkurza, wziąłem z dobrodziejstwem inwentarza, tak musi być, więc po co się wkurzać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi