Hargin Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 @Sambor: mi się bardzo podoba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 mój pierwszy post, ale mogę w nim chyba kogoś pochwalić: Sambor mi się bardzo podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 Może to inna klasa, ale ten pan też lubi takie kontrasty: http://parisiangentleman.fr/wp-content/uploads/2015/11/visual12.png 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Zarówno Charles , jak i Sambor bardzo fajne kontrastowe połączenie krawata z koszulą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Dziś country-dandy: marynarka - vintage lata 70-te koszula - Felix W. krawat- E. Zegna poszetka ? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Jak dla mnie to krawat i poszetka ciut za wiosennie do pory roku i marynarki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Cóż..., dzisiejsza aura wzbudziła we mnie uczucie tęsknoty za wiosną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Jak dla mnie to krawat i poszetka ciut za wiosennie do pory roku i marynarki Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Naprawdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Naprawdę, naprawdę! Marynarka jednak bardzo ładna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Jakos tak mdlawo, ale to pewnie moje subiektywne odczucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roland Napisano 19 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Spotkałem dzisiaj przypadkiem Tomka Milera w Szczecinie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Biliście się i poległeś ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Takie sławy można w Szczecinie spotkać, chodzę po złych ulicach chyba I dziwnie na mnie na tych ulicach patrzą jakoś PS. Wybaczcie tło, akurat było dobre światło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 Zarówno Charles , jak i Sambor bardzo fajne kontrastowe połączenie krawata z koszulą. Hmmm, dla mnie ciut zbyt kontrastowe. Tzn- koszula ma mocny kontrast i krawat również, razem dają IMO zbyt mocny efekt. Gdyby łezki nie były złote, to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Takie sławy można w Szczecinie spotkać, chodzę po złych ulicach chyba I dziwnie na mnie na tych ulicach patrzą jakoś PS. Wybaczcie tło, akurat było dobre światło. Patrzą się dziwnie, bo nie mogą się zdecydować czy na kapelusz czy na poszetkę. A ty chodź dalej tymi ulicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Naprawdę. Naprawdę, naprawdę! Marynarka jednak bardzo ładna. Dietę też dobieracie pod grupę krwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Dietę też dobieracie pod grupę krwi? Moja dieta nikomu nie daje po oczach . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Lubię Tomka i kibicuję mu gorąco ale żeby aż tak? Forumowo (przynajmniej) sławny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 To jest magia BWB Byłem w Szczecinie na świątecznej degustacji whisky i choć nie było to nawet w ścisłym centrum nagle wyrósł przede mną Kacper :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Dzisiaj. * garnitur Lazio od SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * oxfordy Yanko na kopycie 915 To mój pierwszy garnitur z Blue line i wełny wysokoskrętnej (super 110's). Jeżeli ktoś szuka bardziej klasycznych, biznesowych wersji, to mogę z czystym sercem polecić. W tej cenie naprawdę trudno znaleźć coś porownywalnego. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Ładny garnitur, ale moim zdaniem ten krawat plasuje średnio. Lepsza by była bordowa grenadyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Bordowa grenadyna pasowała by jak najbardziej, ale ta zieleń moim zdaniem też się dobrze komponuje. I podoba mi się wzór Plus na tym krawatem uzyskuje jedna z najbardziej bezproblemowych łezek że wszystkich, które mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 22 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Washington) Koszula: Lambert: Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Suitsupply Buty: Shoepassion 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Washington) Koszula: Lambert: Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Suitsupply Buty: Shoepassion Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi