Marcin_L Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Beny, zestaw zestawem, ale pewne jest jedno - usmiech na codzien Cie nie opuszcza i z facjaty Ci nie schodzi, sadzac po zdjeciach Jako stary zgred.... chyba zazdraszczam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Dziękuje @Marcin_L Masz rację, staram się czerpać z życia to co najlepsze. A męska moda klasyczna jest zdecydowanie jedną z przyjemniejszych dziedzin życia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Garnitur Vistula Koszula Vistula Krawat Lancerto Poszetka nie pamiętam, ale jakaś sieciówka Buty Berwick 321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Już szal ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Zestaw pierwsza klasa, jest dostępny ten szal w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Zestaw pierwsza klasa, jest dostępny ten szal w sklepie? tak, http://www.poszetka.com/product-pol-2549-szal-meski-jedwab-z-welna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Jaki jest skład? Na stronie jest że jedwab i kaszmir, na instagramie jedwab madder i wełna, natomiast na głównej jedwab i wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 przesłałem PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 15 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 16 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Plusa dodałem, dodatkowy za "zrób to sam" . Zakładam, że spodnie są szare, bo na zdjęciu wyszły lekko granatowe. EDIT: Podziwiam za samodzielną realizację. Czuję, że gdybym się podjął, to wszystko w domu by fruwało ze względu na moją "anielską cierpliwość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Marian, daj zdjęcia spodni do działu bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin Podziwiam i zazdroszczę: zdolności, cierpliwości, czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin Gratulację ! Do tego poszetka z grenadyny Zrezygnowaliśmy z tych poszetek, głównie ze względu na sztywność materiału - dlatego też najlepiej wygląda przy TV Foldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Dziękuję wszystkim @ Aron - u mnie w "pracowni" też wszystko fruwa - Żona woli tam nawet nie zaglądać, ale za to biegający kot jest w 7 niebie. Spodnie szare. @ Ernestson - postaram się wrzucić do "zrób to sam" jakoś po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Musiałem się przebrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 16 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkadyjczyk Napisano 16 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Pierwsze wystąpienie w smokingu. Powiem krótko. Czułem się świetnie i czekam na następną okazję. Na paniach robił wrażenie jakiego oczekiwałem. Niestety nie ja robiłem zdjęcie i nie pomyślałem, żeby zadbać o ujęcie całej sylwetki łącznie z butami. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel Ładnie leży marynarka - cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Cala góra to Brooks Brothers -marynarka,koszula,muszka.Spodnie Maciek Zareba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Pierwsze wystąpienie w smokingu. Powiem krótko. Czułem się świetnie i czekam na następną okazję. Na paniach robił wrażenie jakiego oczekiwałem. Niestety nie ja robiłem zdjęcie i nie pomyślałem, żeby zadbać o ujęcie całej sylwetki łącznie z butami.Bardzo ładny smoking. Piękne szalowe klapy i świetna muszka. Zmieniłbym jedynie koszulę na krytą plisę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel Ladnie, ale te okulary sloneczne bez sensu - wizualnie ok, ale troche kwiatek do kozucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Co prawda nie dzisiaj, ale na sobie. Tuż przed ślubem siostry Jakość zdjęcia nie powala nieatety, ale osłonka aparatu mi się uszkodziła. Z tego co widzę to zbyt szerokie mankiety, ktore blokują rękawy marynarki, w ramionach też nie jest idealnie, ale nic lepszego nie mogłem dla siebie znaleźć z wieszaka. Szkoda, że wyłogi kołnierzyka nie chowają się pod klapy ;/ Garnitur: Bytom Koszula: MS&S Krawat: EoE Buty: Berwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Wczoraj. * garnitur Havana SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi