Aron Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Wydaje mi się, że przy tak szerokich klapach lepiej sprawdziłoby się ułożenie poszetki w tv fold. Pozdrawiam. Tak, to prawda. Jednak w moim odczuciu lepiej to wygląda, gdy poszetka jest gładka. Jeżeli chce się pokazać wzór, którego tylko element nawiązuje do krawata, to już nie jest tak łatwo. Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Garnitur: Bytom Oslo 3 Koszula: Bytom Krawat: Noname Buty: Yanko 272 - debiut 2 Cytuj
proki1971 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Mnie też się wydaje, że przy tego rodzaju klapach lepiej bez poszetki. Aron, a skarpetki??? Cytuj
Beny23 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Marynarka: SuitSupply Washington Spodnie: SuitSupply Koszula: Wilsoor London Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Bytom Buty: Yanko 435 Cambridge Niger Jaki to węzeł krawata? Pięknie się układa ale nie wiem czy to z powodu węzła czy materiał jest łatwy w układaniu. Cytuj
Aron Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Mnie też się wydaje, że przy tego rodzaju klapach lepiej bez poszetki. Aron, a skarpetki??? O przepraszam Calzedonia. Jaki to węzeł krawata? Pięknie się układa ale nie wiem czy to z powodu węzła czy materiał jest łatwy w układaniu. Najzwyklejszy four in hand. Krawat wykonany jest z szantungu, jest bardzo miękki. Wygląd węzła to raczej zasługa materiału i wypełnienia. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 1 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 W słoneczne południe. 13 Cytuj
xyz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Podobne lakierki widziałem w sklepie Gino Rossi - by Ossolinski? Cytuj
xyz Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 http://sklep.gino-rossi.com/wizytowe,gino-rossi-polbuty-tomasz-ossolinski-dla-gino-rossi-166-k-75891-485006-p.html Cytuj
Styleman Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 To nie są lakierki,tylko monki Pollini dobrze wypastowane na lustro. Efekt po kremie Burgol. Pozdrawiam 3 Cytuj
proki1971 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 A własnie, tak przy okazji, jak byście porównali jakoś Burgol vs Saphir? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 1 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 garnitur: SuSu Sienna krawat: York (wełna/jedwab) poszetka: Camicissima koszula: CT (niestety nie zauważyłem, że aparat nie ustawił dobrze ostrości) 12 Cytuj
Micappo Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Niczym Wilk z Książęcej 3 Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Niczym Wilk z Książęcej nie moja branża, ale dzięki Cytuj
blekit Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Dzisiaj. * marynarka z zdekompletowanego garnituru Havana SS * koszula Wólczanka * krawat Embassy of Elegance * lniana poszetka od Poszetki * wełniane spodnie SS 2 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Szantung z zającem raz jeszcze 8 Cytuj
emense Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 garnitur: SuSu Sienna krawat: York (wełna/jedwab) poszetka: Camicissima koszula: CT BwB 1.10 - 1.jpg (niestety nie zauważyłem, że aparat nie ustawił dobrze ostrości) mógłbym cie prosić o wrzucenie zdjęcia całej sylwetki(jeśli masz), zastanawiam się jak leżą spodnie. Cytuj
Hargin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 @emense - niestety nie robiłem dołu i generalnie zazwyczaj nie robię - za dużo zabawy z ustawianiem. Nie mam też korpo-toalety, ani windy z lustrem po drodze do biura. Jak nie zapomnę następnym razem to pstryknę (pewnie za 1-1,5 tyg. bo spodnie trafią na zwężenie i dołożenie manszetów). Co do kroju, to mam wrażenie, że wszystkie spodnie garniturowe SuSu robią na jedno "kopyto", za wyjątkiem Washington (te są wyższe w stanie). Cytuj
proki1971 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Szantung z zającem raz jeszcze Świetny krawat. Zresztą cały zestaw jak najbardziej w mim guście. Cytuj
Micappo Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 @emense - niestety nie robiłem dołu i generalnie zazwyczaj nie robię - za dużo zabawy z ustawianiem. Nie mam też korpo-toalety, ani windy z lustrem po drodze do biura. Jak nie zapomnę następnym razem to pstryknę (pewnie za 1-1,5 tyg. bo spodnie trafią na zwężenie i dołożenie manszetów). Co do kroju, to mam wrażenie, że wszystkie spodnie garniturowe SuSu robią na jedno "kopyto", za wyjątkiem Washington (te są wyższe w stanie). Wiem, że trochę offtopic, ale w ogóle mam wrażenie spodnie w SS są strasznie szerokie w udach. Ostatnio po mocnym zwężeniu od nogawki w dół zrobiły się trochę jak "spodnie Alladyna". A na pewno najszczuplejszych nóg nie mam. Cytuj
Hargin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Być może dlatego mi pasują Natomiast w zdecydowanej większości przypadków zwężam dolną część nogawek (zaczynam ciut powyżej kolana, aby uniknąć efektu bryczesów / alladynek ). Cytuj
Koval Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 No nie wiem - ja w spodniach z Hudsona (48) czuję się trochę jak w rurkach i rozważam poszerzenie 'po całości'... 1 Cytuj
Tomek.ka Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Być może dlatego mi pasują Natomiast w zdecydowanej większości przypadków zwężam dolną część nogawek (zaczynam ciut powyżej kolana, aby uniknąć efektu bryczesów / alladynek ). Zdradź proszę u kogo zwężasz w wawie spodnie? Cytuj
Hargin Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 No nie wiem - ja w spodniach z Hudsona (48) czuję się trochę jak w rurkach i rozważam poszerzenie 'po całości'... Nie wiem z jakiej kolekcji masz tego Hudsona, ale faktycznie Havana FW 2015 ma ciut węższe nogawki (na pewno węższe niż moja wcześniejsza) - różnica ok. 1,5-2 cm na obwodzie. Cytuj
Micappo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 Zdradź proszę u kogo zwężasz w wawie spodnie? Też się chętnie do wiem. Będę miał jedną parę do zwężenia bo w SuSu zrobili fuszere Chyba, że na priv Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi