giacco Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Ja zaSAABiony i to wielokrotnie:) Wybór tła nieprzypadkowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Imponująca spostrzegawczość! Fan marki? Miałem takiego, 900 Aero, ale strasznie progi i podłużnice w nich gniją, a ja przywlokłem go z Malmo więc już był trochę zżarty na starcie... Od dwóch lat mam 9-5 Aero w Kombi i dwie 9000 2.3 T, też w Aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Styleman, czy często słyszysz, że jesteś podobny do Bruce Willisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Wczoraj. * marynarka Hudson SS * koszula Lambert * krawat len/bawełna/jedwab SS * poszetka od Poszetki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Przykro to powiedzieć, ale najsłabiej wypada kolnierzyk koszuli. Zbyt mały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 @Servetch wiem, dlatego już nie kupuję koszul Lamberta/Wólczanki (w których to szczególnie kołnierzyk kent jest za mały). Ale te, które już mam, znajdują się w rotacji jako woły robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 W dziwnej pozycji spacerujesz:) A tak serio: kołnierzyk koszuli wygląda jak z innej bajki, za dużo go i za mało jednocześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 W dziwnej pozycji spacerujesz:) A tak serio: kołnierzyk koszuli wygląda jak z innej bajki, za dużo go i za mało jednocześnie... Mógłbyś sprecyzować, bo chyba za mało kawy dzisiaj i nie rozumiem zarówno wzmianki o spacerowaniu jak i o dualnej naturze kołnierzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Nie bardzo się mam teraz do czego odnieść, bo zdjęcie o którym pisałem zniknęło... W każdym razie nie o Twój kołnierzyk chodziło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Z wczorajszej konferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Jesteś "kawał chłopa", a klapy wąziutkie jak u maturzysty Za to kołnierzyk w ładnym fasonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Jesteś "kawał chłopa", a klapy wąziutkie jak u maturzysty Za to kołnierzyk w ładnym fasonie.Muszę nabyć szersze klapy. Przymierzam sie do garnituru z grubszej wełny od Suit Supply na jesień i zimę.Koszula Charles Tyrwhitt, ostatnimi czasy mój ulubiony producent koszul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Pierwszy bespoke u Pani Wandy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Przedwczoraj, tropik na upalne dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Stylizacja nie moja bajka bo zalatuje mi trochę rekonstrukcją ale garnitur ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Taki bardziej casual - tu puszczam oko w kierunku niezbyt przyjemnej dyskusji w innym wątku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 29 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Marynarka: Suitsupply Soho Koszula: MTM Luxire Krawat: Drake's bez podszewki Poszetka: Gutteridge, bialy len z bezowym obszyciem 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Przedwczoraj - szantung 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Mój debiut Marynarka od garnituru, spodni od niego nie włożyłem do zdjęcia. Trochę wyszło midgetowo, ale to kwestia perspektywy. EDIT: Tu było zdjęcie, dla dobra potomnych usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Rozumiem, ze badasz wytrzymałość kolegów? Marynarka bardzo niedopasowana. Wyglada jakbyś ja pożyczył od kolegi o kompletnie innej figurze. Choć nawet gdyby pasowała, to zakładanie garniturowej marynarki do dżinsów samo w sobie jest dyskwalifikujące. Wybacz, ze tak bezpośrednio, ale zamieściłeś w jednym zdjęciu zestaw największych grzechów stylistycznych. Do kompletu jesze białe obuwie sportowe i mamy modelowy antyprzyklad. Zobacz jak fajnie wyglądałby ten zestaw gdyby nie było widać tych spodni i marynarka byłaby bardziej dopasowana. Koordynacja kolorystyczna góry jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Już nie wspominając o takich "detalach" jak jej długość czy położenie górnego guzika. Gdyby jednak zdjęcie uciąć tuż pod poszetką to byłoby całkiem ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Hehe, no no, ostro jak na debiut, ostro. Nie wiem czy to mnie jakoś usprawiedliwia, ale w poście ze zdjęciem napisałem, że nie zakładałem spodni od garnituru do zdjęcia specjalnie, nie nosiłbym tej marynarki z jeansami. Może wrzucę cały garnitur i postaram się o lepsze zdjęcie, oddające całą sylwetkę we właściwej perspektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Za debiut oczywiście wielkie uznanie. Niech krytyka cię nie powstrzymuje. Nie róbmy z tego wątku kółka wzajemnego poklepywania po plecach . Tez dostałem kiedyś po głowie za nieprzemyślaną białą koszule w zestawie kazualowym. Samemu czasem nie wszystko sie widzi. Warto wiec cos wkleić szczególnie wtedy, kiedy ma się watpliwości. Nie wiem czy inne ujecie cos zmieni. Marynarka wyglada na za szeroką w ramionach, obcisłą w talii, zdecydowanie za krótką. Wąskich klap, które nie pasują twojej posturze, nawet sie nie czepiam, bo tym sa zalewane nasze sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Planuję z 10 kg zrzucić niebawem. Może wtedy marynarka będzie leżała lepiej w talii chociaż, skoro jest tak strasznie jak piszecie - w innych miejscach. Do obecnej figury musiałbym pewnie coś na miarę szyć by pasowało idealnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Knit 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi