blueloafers Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Blueloafers, dzięki za tą grenadynę z shantungu! Szukam takiej ale bordowej! ...i poszedł w nadzieji, że takową mają A zestaw mega super! Haha dzieki! Moze cos takiego: http://www.shibumi-berlin.com/Ties/7-Fold-Shantung-Grenadine-Silk-Tie-Burgundy-Handrolled::1489.html albo moze kolor sliwkowy: http://vandafineclothing.com/store/neckties/639-plum-white-dot-shantung-grenadine.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Widziałem oba. Śliwka ma kropki, ale jest śliwką i nie będę za bardzo miał jej do czego dopasować. Burund to jest to czego szukałem, ale jakoś nie lubię jednokolorowych krawatów i brakuje mi tutaj kropek :/ Będę myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Ukończyłem dziś naukę w liceum Wg. mnie udany zestaw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Niedziela będzie dla nas.... (kolor garnituru bardziej oddaje zdjęcie z butami) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 W oczekiwaniu na Royal Baby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 27 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Ponownie SS madison blue stripes Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Ponownie SS madison blue stripes Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk Fajnie, że zaczyna się coś dziać na ulicach . Wymieniłbym jedynie poszetkę - żółty z pomarańczowym trochę mi się gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dziękuję za dobre słowo. Taki urok "dłubanego" zdjęcia, aby oddać możliwie najlepiej kolor garnituru. Żółty z poszetki występuje we wzorze paisley krawata (niebieskie elementy do garnituru). Na żywo nie wyglądało bardzo źle, a drugi raz sie raczej nie powtórzy w takiej konfiguracji z uwagi na mnogość opcji dostępnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Dziś czerwony krawat w kaczki wełna z jedwabiem z lnianą poszetką w kratkę księcia Walii 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 28 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 W koncu typowo letni zestaw. marynarka: Suitsupply, 100% len bez podszewki spodnie: mtm od Luxire, 100% len, oliwkowa zielen koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker krawat: Vanda Fine Clothing, jedwab drukowany bez podszewki poszetka: Drake's, len buty: Laszlo Vass, kopyto F, granatowy zamsz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @Hargin - ten garnitur wymiata @Blueloafers - super te spodnie od Luxire, kuszą co raz bardziej... ale skarpetki to bym wybrał inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @JD! dzieki! Przyznaje ze kroj jest juz w tym modelu dopracowany. Czekam wlasnie na 2 kolejne pary tym razem z tkanin VBC, Skarpetki, no coz, mialy byc niebieskie nawiazujac do marynarki. Mysle ze sa dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Spodnie są lniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @JD! dzieki! Przyznaje ze kroj jest juz w tym modelu dopracowany. Czekam wlasnie na 2 kolejne pary tym razem z tkanin VBC, Skarpetki, no coz, mialy byc niebieskie nawiazujac do marynarki. Mysle ze sa dobre Super zestaw i skarpetki wg mnie fajnie pasują kolorystycznie.PS. Jaki jest Twój zamysł w szyciu spodni MTM? Rozmiar, jakość materiałów? Pytam z ciekawości, bo wiem że mieszkasz w Londku, a tam jest pod dostatkiem dobrych spodni RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Spodnie są lniane? Tak jest, lniane spodnie: mtm od Luxire, 100% len, oliwkowa zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 W koncu typowo letni zestaw. marynarka: Suitsupply, 100% len bez podszewki spodnie: mtm od Luxire, 100% len, oliwkowa zielen koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker krawat: Vanda Fine Clothing, jedwab drukowany bez podszewki poszetka: Drake's, len buty: Laszlo Vass, kopyto F, granatowy zamsz wow, spodnie robią robote. brakuje mi wystających mankietów koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Na tym zdj sie juz tak bardzo nie przechylam w (swoje) prawo. Zyczylbym sobie zeby rekawy byly jeszcze z 0.5cm krotsze, ale dziurki juz na to nie pozwalaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Bardzo fajnie kolorystycznie wyszło, skarpetki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Super zestaw i skarpetki wg mnie fajnie pasują kolorystycznie. PS. Jaki jest Twój zamysł w szyciu spodni MTM? Rozmiar, jakość materiałów? Pytam z ciekawości, bo wiem że mieszkasz w Londku, a tam jest pod dostatkiem dobrych spodni RTW. Zamysl jest taki: dopasowanie, mozliwosc wlasnego projektu zarowno pod katem tkaniny jak i detali oraz w duzej mierze cena. Nigdzie w Londynie nie dostane takich spodni RTW w tej cenie, musialbym zaplacic przynajmniej 3-4 razy tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 29 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Dzisiejszy zestaw: góra: marynarka od wiekowego garnituru William Slack, krawat Pal Zileri (kaszmir), poszetka MD, pin Bytom dół: spodnie od garnituru SuitSupply Havana (taki sam, którego marynarkę prezentował Blekit), monki Yanko (TdM) Wysłane z mojego telefonu przez Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Marynarka podbiła moje serce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 29 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Dzisiaj trochę kolorów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Debiut krawata z forumowej paczki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Na środkowym zdjęciu poszetka złożona metodą "na kota", tudzież "na batmana" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi