celahim Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Świąteczny zestaw - dosyć na luzie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Agerak, zdjęcie nie w ząb nie pasuję do tematu, ale u mnie powoduje uśmiech na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Agerak, zdjęcie nie w ząb nie pasuję do tematu, ale u mnie powoduje uśmiech na twarzy No cóż dopiero zaczynam A tu dzisiejsza Ps jakość niestety pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Bardzo oficjalna (i wg mnie fajna) góra oraz sam dół (buty) jakoś kłócą się z tymi spodniami. Może gdyby marynarka była klubowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Bardzo oficjalna (i wg mnie fajna) góra oraz sam dół (buty) jakoś kłócą się z tymi spodniami. Może gdyby marynarka była klubowa.. To są moje pierwsze GW Berwicki, Pewnie jakieś brązowe lepiej by pasowały jednakże dopiero się przymierzam do czegoś w miare za rozsądną cene. Swoją drogą jest gdzieś informacja na temat rozróżnienia marynarek klubowych, blazerów etc ? Na zdjeciach nie widać w sumie jest to granatowa marynarka w pionowe prążki z wełny 120s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 jest gdzieś informacja na temat rozróżnienia marynarek klubowych, blazerów etc ? W telegraficznym skrócie, klasyczny blezer ma nakładane kieszenie, jaśniejsze lub złote guziki, fakturę materiału i po prostu nie jest marynarką od granatowego garnituru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Do eleganckiej góry bawełniane chinosy nie pasują - lepiej pasowałyby spodnie w kant w bardziej stonowanym kolorze (jak góra), najlepiej z wełny lub dobrze ją udającego materiału. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Na tym zdjęciu mam klasyczny blezer. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Pepita 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jaki uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Pepita ^ 2Tym razem Tomasz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 @poszetka.com - jakoś tak dziwnie mdło (ale ładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Do eleganckiej góry bawełniane chinosy nie pasują - lepiej pasowałyby spodnie w kant w bardziej stonowanym kolorze (jak góra), najlepiej z wełny lub dobrze ją udającego materiału. Dzięki za rzeczową poradę niestety nie posiadam żadnych "odd trousers" w kant, no chyba że zdekompletuję garnitur ale chciałem trochę koloru wprowadzić .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 3398 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Smakowity krawat Phantom! Właśnie przypomniałem sobie o istnieniu bardzo podobnej koszuli w mojej garderobie, którą uznałem za "trudną do ożenienia" z sensownym krawatem, w duchu dobrego smaku Róż w tym "pasiastym" wydaniu jest dla mnie dużo trudniejsza w koordynacji kolorystycznej niż czerwień.Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 8 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 To mój pierwszy post na forum więc witam serdecznie Co sądzicie? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 To mój pierwszy post na forum więc witam serdecznie Co sądzicie? Witaj! Mocny debiut Trudno ocenić dopasowanie, ale zestaw choć ryzykowny, to dobrany ze smakiem. Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Dulstein Takie zestawienia naprawdę lubię. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Piękny debiut kolego Dulstein,bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Wg mnie swietnie, marynarka wygląda na bardzo ładną, do dostania gdzieś może jeszcze?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 pewnie w Suit Supply, krój Madison sadząc po krzywiźnie linii klap i materiale (węłna/jedwab/len)? stawiam na ten http://eu.suitsupply.com/en/suits/madison-blue-plain/P4206B.html?start=2&cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Madison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Dokładnie tak SuitSupply, model Madison ten który podesłał Hargin Mateusz3M odpowiadając na Twoje pytanie - do dostania niestety ostatnie rozmiary Dzięki za pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Dzisiaj właśnie odebrałem egzemplarz tego samego modelu jak tylko zostanie wytaliowany na pewno pojawi się też w tym wątku Btw - @Dulstein - ten krawat to nie przypadkiem od Dignito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Krawat Bytom, kupiony ostatnio za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Debiut mocny niczym prawy sierpowy. Brawo.Szkoda, że nie widać całości i tego jak jest dopasowany garnitur No i pytanie techniczne - kolor jest na żywo bliższy Twojemu zdjęciu czy temu z SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi