Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 31 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Power suit z grafitowej flaneli vintage w biały ropestripe 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Szczęka opada Mega, mega, mega! Oprócz tego, doskonałe zdjęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 @4inHand, gratuluję, pozamiatałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Kadr z filmu ekstra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 3 część "Wall Street. Comeback" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Tomek jak zawsze rozwalił konkurencję jeszcze w szatni Szczerze podziwiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Jak się ma swoją pracownię krawiecką to tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Sama się nie pojawiła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Power suit z grafitowej flaneli vintage w biały ropestripe IMG_9292_małe.jpg świetnie wyszło, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 ja z kolei mam ostatnio słabość do niebieskiego - dziś Navy Blue - krawat surówka jedwabna - poszetka bawełna flanelowa - bawełniana marynarka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Ja dzisiaj w ten sposób. Mogę prosić o fotkę kamizelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Wiosną kwitną kwiaty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Barbour na deszcz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Świetne połącznie kolorystyczne krawata i kołnierza kurtki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Aujourd'hui 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 1 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Trzeba kiedyś zadebiutować w dziale. Mam świadomość niewidocznych mankietów koszuli, braku łezki, czy podwiniętej nogawki na sznurówce, ale jakoś nie zwróciłem na to uwagi robiąc zdjęcie. Garnitur udało się kupić w TKMaxx, van Gils z wełnianej flaneli Marzotto. Krawat i poszetka z poszetka.com. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nogawki wypadałoby skrócić ( i rękawy, ale o tym już wiesz), ramiona trochę kwadratowe ale to chyba kwestia gustu po za tym git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Długość nogawek i rękawów to chyba też kwestia gustu Mnie się podobają tak jak są. Zresztą, pozowanie do zdjęcia dla CMDNS swoje, a życie swoje. Gdyby Blondas chciał, to pewnie spokojnie o tę odrobinkę spodnie by podciągnął i mankiet koszuli również opuścił. A jak się wstaje, siada, chodzi, robi pajacyki w ramach kilkuminutowej przerwy od pracy przy komputerze, to i tak różnie się to układa. Wg mnie długości są odpowiednie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Dzięki za uwagi. Krótsze nogawki powodowałyby przy siedzeniu odsłanianie połowy łydek, już teraz mam dyskomfort, że się skarpety zsuną . Mankiety koszuli normalnie ładnie wystają, nie było dobrze zapozowane. Co do ramion, to ogólnie mam tendencję do ułożenia ramion do przodu i praktycznie każda marynarka jest w przedniej części ramion wypychana do przodu, a poduchy jakby zostają z tyłu. Mogę to korygować sylwetką, ale zwykle zapominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Aujourd'hui Bardzo udany zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 [...] Krótsze nogawki powodowałyby przy siedzeniu odsłanianie połowy łydek, już teraz mam dyskomfort, że się skarpety zsuną . [...] To może warto byłoby kupić podwiązki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Zdecydowanie, siądę tak na łóżku małżeńskim w oczekiwaniu, sukces murowany , lepszej antykoncepcji nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 To jest mit. Więcej mówić nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Długość nogawek i rękawów to chyba też kwestia gustu Mnie się podobają tak jak są. Zresztą, pozowanie do zdjęcia dla CMDNS swoje, a życie swoje. Gdyby Blondas chciał, to pewnie spokojnie o tę odrobinkę spodnie by podciągnął i mankiet koszuli również opuścił. A jak się wstaje, siada, chodzi, robi pajacyki w ramach kilkuminutowej przerwy od pracy przy komputerze, to i tak różnie się to układa. Wg mnie długości są odpowiednie Rozumiem, ze to tak w ramach prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Trzeba kiedyś zadebiutować w dziale. Mam świadomość niewidocznych mankietów koszuli, braku łezki, czy podwiniętej nogawki na sznurówce, ale jakoś nie zwróciłem na to uwagi robiąc zdjęcie. Garnitur udało się kupić w TKMaxx, van Gils z wełnianej flaneli Marzotto. Krawat i poszetka z poszetka.com. Zestaw bardzo przyjemny, ale długość spodni koniecznie do wyregulowania. Zastanowiłbym sie tez nad rękawami marynarki. Dobrze to wyglada, ale to szczegóły tworzą cały klimat, szkoda psuć całości takimi drobiazgami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi