Orphan Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 @Kyle Zaremba by się pogniewał ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Fajny płaszcz, skąd go masz? Upolowałem na allegro Ok, w takim razie mnie trochę uspokoiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Witam wszystkich. Pierwszy wpis na forum. Krytyka mile widziana:) Czy to marynarka od SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 28 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Jakoś zawsze w piątek przychodzi pora na Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Czy to marynarka od SS? Tak, to Havana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Garnitur - Bytom koszula - Lambert poszetka - Lorens&Wiktor krawat i spinki - Marks & Spencer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 W kościele ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Jak się jest organistą, to w niedziele i święta ma się dress code 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Akurat spinek zupełnie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Wtorek. Bardzo mi się podoba ten garnitur, chyba najbardziej ze wszystkich z SS, które są dostępne na stronie, naprawdę udał im się ten model. Mógłbyś kiedy wrzucić zdjęcie z rozpiętą marynarką żeby zobaczyć jak wygląda ta kamizelka? Dwurzędowe kamizelki trafiają w mój gust, jednak kiedyś taką mierzyłem i niestety nie wyglądałem w niej korzystnie. Mimo, że jestem szczupły to dodawała mi wizualnie parę cm w pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 2 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Dwurzędowa 'odd vest' w kolorze 'buff' 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 2 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Dzisiaj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Dwurzędowa 'odd vest' w kolorze 'buff' Wprowadzisz do oferty sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Jeszcze zimny, bo kurier dopiero co przywiózł. Właśnie idę do krawca skracać spodnie, uprzedzając sugestie. Garnitur: Suitsupply Boston Koszula: Profuomo sky blue twill, w niebieskie psie ząbki Buty: Meermin Linea Maestro Poszetka: biała, lniana w błękitne paski Mucha: Granatowa w białe grochy Poszetka.com Światło jak zwykle kiepskie i przepraszam za nie do końca czyste lustro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Garnitur jest ładny, ja mam samą marynarkę - trzeba mieć do niego sporo powyżej 180 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Ano, u mnie około 191 (r. 50), zależy jak mocno grawitacja działa Bardzo jestem zadowolony ze spodni, póki co żadne tak dobrze na mnie nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Fajnie leży. Zresztą jako całość wszystko świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Bardzo, bardzo tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Bażant, świetny zestaw. Czy marynarka nie za bardzo ciągnie się przy i na wysokości zapietego guzika, czy to normalne? Nigdy nie miałem dwurzedówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Ciągnie się przy takiej pozycji (ręka w górze), przy pozycji idealnie wyprostowanej nie ma tego efektu, ale prawdopodobnie będę chciał przesunąć guzik o 2cm, żeby dać jej nieco więcej luzu i uniknąć takich efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Wprowadzisz do oferty sklepu? Bez problemu możesz taką u nas uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Dzisiaj. Aron skąd ten super krawat? Szukam i nie mogę znaleźć. Zwykle nie podobają mi się proporcje. Ostatnio widziałem w CT, ale wykupili. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Właśnie idę do krawca skracać spodnie, uprzedzając sugestie. Nie skracaj, poproś o mankiet. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi