RadekM Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Klapouch, wg mnie niepotrzebna spinka do krawata, zbyt agresywna poszetka i niepotrzebna kamizelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Jak tak teraz patrzę, to też mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Co do relacji poszetka/krawat - zgoda, ale spinka akurat tutaj mi się podoba. Jest "niepotrzebna" w dosłownym znaczeniu, bo kamizelka trzyma krawat, ale wizualnie - jak dla mnie - jest ok Co do kamizelki, to trudno jest powiedzieć jednoznacznie czy potrzebna czy nie, jeśli nie zna się kontekstu. Jeśli to był ślub/wesele, to zaraz podniosłyby się głosy, że klapy otwarte i niska formalność garnituru. Kamizelka, moim zdaniem, spełnia swoją rolę, jeśli tą rolą miało być podniesienie oficjalności garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Kamizelka i spinka - fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 A czemu nie podoba Wam się kamizelka? "Odd waistcoat" to często polecany zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Kamizelka jest w porządku. Biała poszetka i byłoby zdecydowanie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Trochę CMDCNS, ale nie jestem pewien. Wczoraj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Impersone - fajne połączenie kolorów, ale obawiam się, że płaszcz (świeży zakup w Próchniku, jak sądzę) wydaje się być sporo za szeroki w ramionach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Przeniesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Englishman Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Może nie dziś, ale... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Wydaje mi się, że kołnierz koszuli jest za duży - tak przynajmniej pada cień. Rękawy marynarki są za długie, a dziurki (i guziki) źle wszyte. Ogólnie nie widzę tak młodych osób w takim ubiorze. To się kłóci - jeszcze do tego dorośniesz, ale jestem pełen podziwu za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ogólnie nie widzę tak młodych osób w takim ubiorze. I to właśnie może być zaletą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 A dlaczego źle wszyte te guziki? W sensie po czym poznajesz i co z nimi nie tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 @Englishman Zkróć rękawy marynarki, popraw wiązanie krawata i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Witam Na imię mam Tomek, pierwszy post na Tym forum i pierwsza ocena: ładniej wyglądasz na zdjęciu bez czapki w tym płaszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 I to właśnie może być zaletą miałem na myśli - "nie pasuje", zamiast "nie widuję na ulicach" A dlaczego źle wszyte te guziki? W sensie po czym poznajesz i co z nimi nie tak? Za wysoko. Może się mylę, może nie znam. W każdym razie - za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 A tu moje - sylwestrowe. Tak, tylko jeden guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Troszkę za szeroki krawat. Przy tych klapach nie wygląda to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 No na Sylwestra to nie bardzo - zbyt jasne kolory. Oczywiście można ubrać się różnie, ale jeśli klasycznie, to biała koszula i ciemniejszy zestaw koordynowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 1 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Panowie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Ogólnie nie widzę tak młodych osób w takim ubiorze. To się kłóci - jeszcze do tego dorośniesz, ale jestem pełen podziwu za odwagę Czep się Pan tramwaja. Englishman - właściwy kierunek.Dużo konsekwencji, trochę poprawek i będzie git. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeeFixe Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 4inHand wszystkiego dobrego również. kołnierz ci odstaje poszetka zbyt zachowawczo koszula niedoprasowana czy za duża? czyżby za długie rękawy marynarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 4inHand wszystkiego dobrego również. kołnierz ci odstaje poszetka zbyt zachowawczo koszula niedoprasowana czy za duża? czyżby za długie rękawy marynarki ? Witamy na forum !!! To miło, że dobrze mi zyczysz! Dziękuję też za konstruktywną krytykę. Byłem przekonany, że to ładny smoking, ale teraz wiem, że muszę sobie poważnie porozmawiać z krawcem, który go szył. Mam jednak wątpliwość dot. jednej uwagi - co to znaczy "poszetka zbyt zachowawczo" ? Dzięki za wyjaśnienie! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Chyba chodzi o to, że schowała się dość mocno do brustaszy. Czy smoking szył któryś z poznańskich krawców? Jeśli tak to który jeśli wolno wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeeFixe Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Nie zmieniaj przkonań - to jest bardzo ładny smoking. Co do poszetki vide supra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi