Styleman Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Gdyby marynarka była zapięta,wyglądało by dużo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgadzam się z Stylemanem, że z zapięta marynarka wyglądałbyś lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Debiut w tym wątku. O ile mój ślubny zestaw wyląduje niebawem w wątku "ślubnym", to tutaj nieśmiało wkleję "koordynację" ślubnej marynarki, o jaką pokusiłem się dzień później. Fotka przekłamała nieco kolor krawata, który bynajmniej nie jest złoty, tylko ciemnożółty w granatowe kropki. Węzeł chyba zbyt filigranowy w stosunku do rozłożystego kołnierzyka, ale z tak delikatnym krawatem inaczej się nie dało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 koordynacja wygląda całkiem zgrabnie, co to za marynarka? pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Marynarka MTM z Cafardini. (Buty i koszula CT, spodnie z tkmaxx, poszetka Profuomo, krawat jedwab z SH) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @pafcio0 Udany dół zestawu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 dz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 To sie nazywa mocny akcent! Bardzo odważne skarpetki/Bardzo fajne skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 @pafcio0 Świetny dół zestawu. Moim zdaniem krawat wprowadza za dużo żółtego koloru do stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Brązy i beże 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 @SH Tak jak zwykle podpbają mi się Twoje zestawy, tak ten kompletnie do mnie nie przemawia. Marynarka wygląda jak sierota od garnituru, a buty jak ogromne kapcie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 A mi się podoba sweter A buty rzeczywiście. Pierwsze na co zwróciłem uwagę, to ogromne i grube podeszwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 @SH Tak jak zwykle podpbają mi się Twoje zestawy, tak ten kompletnie do mnie nie przemawia. Marynarka wygląda jak sierota od garnituru, a buty jak ogromne kapcie. A ja wręcz przeciwnie. O ile prążki na marynarce utrudniają jej zestawienie z innymi częściami garderoby (uważam że prążki = biznes) o tyle w tym przypadku wraz ze swetrem mi się podoba. Podobnie jak akcent w postaci jaskrawego krawata (tylko po co ta chusteczka ...) Co do butów to jest jesień i grubsza podeszwa jest jak najbardziej uzasadniona. Co więcej te buty są za kostkę i z definicji powinny mieć grubszą podeszwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Jest ok, chociaż ja bym spróbował zestawić tę marynarkę z granatowymi spodniami może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Na wstępie chciałbym się ze wszystkimi przywitać Debiut: Spodnie w rzeczywistości są ciemnoczerwone. Może to różnie wyglądać w zależności od monitora. Zdjęcia trochę słabej jakości, pstrykane na szybko telefonem, Dzięki za słowa konstruktywnej krytyki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Zestawienie kolorystyczne całkiem w porządku (niektórzy będą narzekać na jasnobrązowe buty do czerwonych spodni, ale mnie się to podoba). Marynarka za duża chyba w każdym miejscu - ramiona da się znieść, z talii da się co nieco zdjąć, ale klapy bardzo mocno odstają i tu ciężko coś poprawić. Następną kup z rozmiar mniejszą Do tego dużo za szeroki mankiet koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Debiut całkiem niezły, chociaż bardziej nadający się do tematu z zestawami casual. Ogólna uwaga - to nie jest marynarka, która dobrze wygląda jako odd jacket do chinosów. Jest za bardzo garniturowa, ewentualnie mogłaby się zgrać ze spodniami od granatowego garnituru (wełna, kant). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 @Ravic: Nie tylko wygląda, ale także prawdopodobnie nią jest, niestety nie dane mi było dostać jej w komplecie ze spodniami. Prążki nie są łatwe w zestawianiu, ale ja nie boję się poszukiwań i przekraczania granic (z lepszym bądź gorszym skutkiem). Tak to już jest, że jak się nie ma co się lubi, to się kombinuje, ale po to jest niezastąpiona brać forumowa, by pochwalić kombinacje udane i zganić te mniej Buty jakoś na tym zdjęciu wyszły rzeczywiście przyciężko, w rzeczywistości jednak wyglądają smuklej: @Pirat: Dzięki wielkie za miłe słowa! @Clovis: Zestawiałem je już z szarymi wełnianymi w kant i efekt był moim zdaniem dobry. Granatowe mam na razie tylko dość gniotliwe chino, więc trzeba będzie poczekać na coś bardziej formalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Co to za marynarka? Bardzo by mi się podobała gdyby nie ten cudaczny dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Marynarka wczoraj odebrana od krawcowej... cudaczny dół, tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Piękna koszula, w szczególności bardzo zgrabnie wygląda kołnierzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 @ constantin - gratuluję, z pod czyjej "igły"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 z pod igły mojej toruńskiej emerytowanej krawcowej, radzi sobie coraz lepiej z moją sylwetką, jak sama przyznaje.. :)następna będzie kamelowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Mało zachodzi na siebie? Prawie jak jednorzędówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi