The-Bigwig Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Świeżynka http://the-bigwig.blogspot.com/2013/06/smart-casual-dwurzedowy.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Bardzo fajny zestaw Przy okazji: jak się sprawują monki z zary? Na razie na zdjęciach wyglądają całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. +Immune+ Napisano 16 Czerwiec 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Na dzisiejszym zamknięciu sezonu w Operze Śląskiej (Tosca). Na pierwszym zdjęciu widać kawałek popiersia Adama Didura, najznakomitszego basso przełomu XIX i XX wieku, organizatora i pierwszego dyrektora Opery Śląskej w Bytomiu. Podobno głęboki, czysty i wydawałoby się pierwotny timbr głosu Didura sprawiał, że Szalapin brzmiał przy nim niemalże jak baryton. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Dziś preppy, powiedzmy: Jak dla mnie zestaw bardzo udany, nawet te stopki nie przeszkadzają. Jedno mnie tylko zastanawia, może to tylko złośliwość zdjęcia, ale te critter pants wyglądają jakby miały kotwiczki tylko na jednej nogawce... Z takim czymś się pierwszy raz spotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 @ Immune, przepiękny smoking, zestaw idealny. @ Cet, wrażenie Cię nie myli, kotwice są na jednej nogawce z przodu i z tyłu na drugiej - spodnie to Hilfigery, kupione jakiś rok temu w tk maxx w Łodzi. Mam jeszcze crittersy Ralpha Laurena z czaszkami, pokażę je w jakimś zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 @phantom - też mam te od Ralpha (Rugby). Jestem z nich szalenie zadowolony bo szalony wzór i szalenie wygodne Pomysł z tymi kotwiczkami ciekawy, ja nadal szukam takich właśnie critterów w tradycyjniejszy od czaszek wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 @Cet, pokaż te czachy w jakiejś stylówie, jestem ciekaw z czym łączysz ten wzór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Bartek, niewiele co prawda widzę, ale strzelam, że oksfordy i sznurówki-wstążki piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Bartek, niewiele co prawda widzę, ale strzelam, że oksfordy i sznurówki-wstążki piękne. Rzeczywiście, brawa za spostrzegawczość. O tych sznurowadłach napisze w osobnym temacie, gdyby ktoś szukał. Buty to MTO od Meermin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 W piątek prowadziłem prezentację ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 W Kielcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Fajny zestaw, ale skróciłbym rękawy marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Zestaw jak zestaw- na ile guzików jest marynarka - 3 ? ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Posty wyedytowane. Zainteresowani Info z uzasadnieniem - PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Przedwczoraj, z butem w butonierce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Testuje dzisiaj nowe spodnie na lato. Tym razem postawiłem na szerokie nogawki i jedną zakładkę zwróconą na zewnątrz i jestem bardzo zadowolony z tego pomysłu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 więcej zdjęć spodni powyżej można prosić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 IMG-20130613-00011.jpg +Immune+ zdradź proszę jaka to koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Dzielnie reprezentowałem Stowarzyszenie na paradzie stylowych rowerzystów w Warszawie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 @Styleman Co jest grane? Dwa zdjęcia, dwa różne rowery, drugi fabrycznie nowy, bo bieżnik w stanie nie wskazującym na zużycie. Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Drugi to nagroda za najlepsza stylizacje . Buty przywiezione z Włoch Vittorio Virgili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 +Immune+ zdradź proszę jaka to koszula? http://www.jpressonline.com/trim-fit-oxford-blue-white-collar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 @Styleman dziękuję za odp. i gratuluję zasłużonej wygranej, chociaż Twój Pashley ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 http://www.jpressonline.com/trim-fit-oxford-blue-white-collar/ Dzięki wielkie! Styleman, cóż powiedzieć: może tylko wolałbym kaszkiet szyty z rombów, ale jestem konserwatywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi