Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mikad

Masz aparycję i proporcje ciała predysponujące Cię do bycia modelem pokazującym garnitury! Rękawy Twojej marynarki są w porządku. Możesz jedynie pomyśleć o kupowaniu koszul z mankietami na dwa guziki (jeden nad drugim) tak żeby można odpiąć dolny guzik i rozkloszować mankiet, który obejmie zegarek nie pozwalając mu  zatrzymać koszuli w rękawie marynarki tak jak stało się w Twoim przypadku. 

Opublikowano

@4inHand,

Dzięki! Tak, mam drugą koszulę z takimi właśnie guzikami i rzeczywiście jest lepiej. Trochę wątpliwości mam co do spodni - zwężałem je i skracałem, zastanawiam się, czy nie za mało. Ale tymi wątpliwościami podzielę się w jakimś innym wątku, by nie zaśmiecać tego :)

Opublikowano

Styleman, z jakiego materiału jest ta marynarka, bo ładnie się układa i ma ładny połysk i jeszcze jedno kto jest producentem. Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedż.

Opublikowano

Z uwagi na fakt, że jest to mój pierwszy post pragnę wszystkich serdecznie powitać. Od dłuższego czasu czytuję forum i stwierdziłem, że dobrą okazją do włączenia się w jego życie jest zaprezentowanie swoich stylizacji. Mam również nadzieję, że moja aktywność w pozostałych tematach będzie pożytkiem zarówno dla mnie jak i dla pozostałych forumowiczów.

Oto jaką mam propozucję na casual friday :) 

post-3258-0-95161800-1373632992_thumb.jp

post-3258-0-31420200-1373633021_thumb.jp

post-3258-0-87432300-1373633043_thumb.jp

post-3258-0-47293000-1373633060_thumb.jp

post-3258-0-45926100-1373633076_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

@MichałD89, witaj.

Sugeruję wyciągnąć poszetkę... i oddać ją mnie :) 

Na pierwszym zdjęciu marynarka wydaje się być bardzo gruba, nie jak na lato. To złudzenie?

Nie wiem dlaczego ale zawsze zwracam uwagę na tło zdjęcia.. :)

Opublikowano

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Co do węzła to faktycznie mógłby być bardziej doszlifowany :) . Poszetka widoczna na zdjęciu jest wykonan z lnu i jest jednym z najlepszych zakupów w ostatnim czasie. Co dziwne, znalazłem ją w H&M nawet nie wiedziałem, że można tam znaleść takie ciekawe dodatki. 

Opublikowano

@MichałD89, witaj.

Sugeruję wyciągnąć poszetkę... i oddać ją mnie :)

Na pierwszym zdjęciu marynarka wydaje się być bardzo gruba, nie jak na lato. To złudzenie?

Nie wiem dlaczego ale zawsze zwracam uwagę na tło zdjęcia.. :)

Nie jest to złudzenie. To faktycznie grubsza bawełna ale dzisiaj było deszczowo i chłodno więc postanowiłem się zabezpieczyć :)