Karczmarz Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 @eye_lip po prostu pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 @eye_lip RE-WE-LA-CJA Ta marynarka dobrze wyglądała na wieszaku w nowych nabytkach a tutaj wygląda dużo lepiej niż dobrze Buty cordovan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Dziękuję za komplementy @ Jan a ta ozdoba w krawacie?To nie do mnie pytanie, ale szukaj pod nazwą "tie pin". Buty cordovan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 @eye_lip Aż posłużę się eksklamacją: doskonałe! Absolutnie zachwycające! Pana ubiór idealnie współgra ze scenerią i aurą, bardzo przyjemnie się ogląda te zdjęcia! Zauważyłem, że niektórzy użytkownicy przy stylizacjach bliskich perfekcji będą z emfazą wytykać takie drobnostki, jak lekko poluzowany krawat, który- choć przeze mnie zauważony, zupełnie nie przeszkadza. No i piękny zegarek, sam myślałem nad submarinerem, by w końcu wybrać milgaussa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 @eye_lip DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Patrząc na jakość zdjęć oraz pozę na 3 pomyślałem: Macaroni! Zestaw świetny, 100% Szkocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Dobry zestaw. Dla siebie wybrałbym kratę tattersall i marynarkę w bardziej klasycznym tweedowym stylu, ale obiektywnie biorąc bardzo mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Piękny zestaw. Marzą mi się takie buty, można się dowiedzieć gdzie nabyto? edit: Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. ++++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe. Oj coś czuje, że pierwszy zakup porządnych butów za tysiąc zł wzwyż będzie musiał być przemyślany bardziej niż mi się wydaje... Ostatnio miałem chrapkę na buty od C&J, teraz dowiedziałem się, że cordovan to chyba materiał. Ciekawie czego się jeszcze dowiem w ciągu kilku miesięcy, i jakie buty ostatecznie będę miał na oku. Dzięki za odpowiedź, eye_lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Cordovan to końska skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 A co mi tam, zaryzykuje skoro wróciłem w (miejmy nadzieje) dobrym humorze z kolokwium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Trochę mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Piękny zestaw na przekór zimie, tylko buty mi zupełnie nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Bardzo wiosennie, ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Jakiej marki jest ten płaszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Czemu? Pewnie dlatego, że zazwyczaj górę mam ciemną i wydaje mi się, że taki zestaw może być odebrany jako trochę ,,tacky". Dochodzi też do tego błoto pośniegowe ale to mniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Jakiej marki jest ten płaszcz? Płaszcz i marynarka są firmy Ballantyne ,100 % kaszmir. Błota dzisiaj w Wawie nie ma. Spodnie to białe sztruksy. Co do butów to są kamaszki robione na wzór trampek,robiłem je we Włoszech gdzie wzięli miarę i gotowe przysłali mi do Polski.Chciałem mieć eleganckie trampki na podeszwie ze skory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Oczywiście na plus:) skąd rękawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Marynarka fajna. Spodnie białe w zimie to nie taka straszna rzecz. Osobiście ubieran czasami. Płaszcz jak dla mnie zbyt pomarańczowy i w powiązaniu z czerwonymi sznurówkami tworzy moim zdaniem tutaj taki jakiś śmieszny duet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Oczywiście na plus:) skąd rękawiczki? Rękawiczki Kowalscy na Chmielnej. Buty również są z duża ilością czerwieni,wiec trudno o inne sznurówki ,odległość miedzy płaszczem a butami wypełniają białe spodnie, które dzielą te kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Moja ulubiona marynarka i mucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piti54 Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 Góra fajnie, ale dół nie pasuje do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi