whale Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Marynarka świetna, szczególnie klapy mi się podobają, sam bym taką chciał ;p Czemu bez poszetki? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 A na co zamieniłeś swojego perfecta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Poszetki zapomniałem w pośpiechu, zegarek to cienki, pozłacany Poljot, krab na 23 kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Trochę śnieżno ale ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 W pierwszej chwili nie poznałem bez wayfarerów. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 @ proceleusmatyk Marynarka jest kapitalna. Gdzie taką znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Obie marynarki świetne! PS. i w czapce można eleganckoo wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Spokojna, bardzo dobrze dobrana, jesienna kolorystyka, świetnie skrojona marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Świetnie się prezentujesz w tym zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Na plus, tylko spodnie na wełniane wymienić. Ćwiczenia przy ścianie z prostej sylwetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Constantin, no nie poznałbym Cię! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Na plus, tylko spodnie na wełniane wymienić. Ćwiczenia przy ścianie z prostej sylwetki? Zależało mi na białym tle, a u mnie w pracy trudno znaleźć kawałek pustej ściany.. jak to w galerii sztuki bywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Mnie intryguje krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Mnie intryguje krawat knit 90% wełna 10 % angora RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Zgadzam się - bardzo przyjemnie leży ta marynarka Kolory też przyjemne, skąd poszetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Zgadzam się - bardzo przyjemnie leży ta marynarka Kolory też przyjemne, skąd poszetka?poszetka kupiona w krajach arabskich na targu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Chętnie odwiedzę takie orientalne targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Dzień dobry. Dzisiaj jodełka i paisley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Moim zdaniem ta koszula z wytartego denimu z kołnierzykiem button down to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Hehe, jak Constantin. Moje raczkujące spojrzenie na prezentowane tutaj zestawy jest bardzo tolerancyjne i swobodne, jednak ta koszula strasznie "bije po oczach". Zupełnie inna bajka niż reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Czy ja wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Koszule jest dobra,może gdyby miała jasne guziki .znacznie lepiej by to wyglądało.Moim zdaniem za ciemny i dość ponury jest krawat a on daje pierwszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Myślę jak Styleman. Krawat nie z tej bajki. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi