SORGE Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Taki tam grzeczny zestaw Do grzecznego zestawu granatowa marynarka byłaby chyba lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Taki tam grzeczny zestaw Do grzecznego zestawu granatowa marynarka byłaby chyba lepsza. Dlaczego?OK. Zamiast "chyba" będę wstawiał "moim zdaniem". Odpowiadając na pytanie - bo tak mi się wydaje. Po prostu lubię zasadę :„Orły są szare, a papugi pstrokate”. Oczywiście inni nie muszą jej lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 marynarkę uznajesz za pstrokatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Swoją drogą fajnie byłoby zobaczyć 4inHand'a dokładnie z tymi samymi elementami stroju ale do granatowej marynarki. @4inHand chciałoby ci się strzelić taką fotkę dla porównania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Swoją drogą fajnie byłoby zobaczyć 4inHand'a dokładnie z tymi samymi elementami stroju ale do granatowej marynarki. @4inHand chciałoby ci się strzelić taką fotkę dla porównania? @ Sorge Tym razem jestem o krok do przodu ponieważ mam już dla Ciebie taką fotkę! Zrobiłem ją wczoraj Otóż wyorbaż sobie, że koszulę i krawat zdjąłem z zestawu 'Orły są szare' , który wczoraj pokazałem na FB żeby zachęcić osoby, które dopiero zaczynają swoją przygodę z elegancją, do odwiedzania Gentleman's Choice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Dzięki 4inHand. Szkoda, że nie całość (spodnie i buty), bo to też ma znaczenie w odbiorze ogólnym kompozycji ubioru. Ale i tak coś widać... 1. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6577. 2. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6580 Dla mnie zestaw nr 2 lepiej. No i zdecydowanie "grzeczniej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Jeszcze w pracy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 kamil.em nie wiem co właściwie mi się nie podoba ale coś mi w tym zdjęciu nie gra... może za grzeczna poszetka do reszty zestawu, może inny krawat wyglądał by lepiej (mimo, że jego faktura w tym zestawie jest jak najbardziej odpowiednia). Zestawienie marynarki i koszuli moim zdaniem super. Sikor, też extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Zdecydowanie ,poszetka nie pasuje do całości (inna bajka) i guziki przy koszuli gdyby były jasne taz znacznie poprawiły by całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 @Skalpel i Styleman macie rację, poszetka zupełnie nie pasuje do reszty. Teraz dopiero to widze. @xkoziol - uśmiałem się ani jedno ani drugie, zdjęcie zrobiłem bardziej z dołu i faktycznie wyszły podniesione ramiona. Efekt pogłębiła gruba marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie. Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy. fot: Jakub Wittchen Zrodlo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Skandal! Zdecydowanie overdressed. Trzeba to zgłosić do odpowiednich służb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Jeden ubrany jak człowiek, reszta jak z amerykańskiego więzienia. Jak również gaśnica i płyta wiórowa. To w jakimś pałacu się odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 i płyta wiórowa.Płyta OSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Skandal! Zdecydowanie overdressed. Trzeba to zgłosić do odpowiednich służb... tak! pan w czerwonym dresie stanowczo się wyróżnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Coraz lepiej, nie myślał kolega nad marynarką od sprawdzonego krawca? Patrząc po Twoich zestawach ostatnio element niedopasowania stylu marynarek jest jedynym, głównym zgrzytem Aby być pewnym efektu i nie wyrzucić sporych pieniędzy w błoto warto to by uderzyć przy okazji do viewtopic.php?p=88698#p88698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Coraz lepiej, nie myślał kolega nad marynarką od sprawdzonego krawca? Patrząc po Twoich zestawach ostatnio element niedopasowania stylu marynarek jest jedynym, głównym zgrzytem Aby być pewnym efektu i nie wyrzucić sporych pieniędzy w błoto warto to by uderzyć przy okazji do viewtopic.php?p=88698#p88698 Dziękuję za opinię, co rozumiesz przez "niedopasowania stylu marynarek" z naciskiem na "styl":) a co do krawca .. mam jedną uszytą przez Włochów i zadowala mnie do końca, na szczęście do prezent.. Pokaże wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Trochę w Twoich zestawach marynarki są zbyt przytłaczające, przynajmniej te które mam w pamięci kiedy pokazywałeś całość zestawu. Biorąc pod uwagę, że poszedłeś w styl wąskich spodni, góra zbyt daje o sobie znać. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, radzę np. przeanalizować zestawy kolegi proceleusmatyk'a, na pewno wyciągniesz konstruktywne wnioski Ja w pierwszym odruchu miałbym takie spostrzeżenia: minimum konstrukcji ramion, węższe ramiona, większe otwarcie z dołu marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Trochę w Twoich zestawach marynarki są zbyt przytłaczające, przynajmniej te które mam w pamięci kiedy pokazywałeś całość zestawu. Biorąc pod uwagę, że poszedłeś w styl wąskich spodni, góra zbyt daje o sobie znać. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, radzę np. przeanalizować zestawy kolegi proceleusmatyk'a, na pewno wyciągniesz konstruktywne wnioski Ja w pierwszym odruchu miałbym takie spostrzeżenia: minimum konstrukcji ramion, węższe ramiona, większe otwarcie z dołu marynarki. ok rozumiem... w ostatnim czasie jakoś zmalałem.. ale marynarka jest dość specyficzna fakt... zresztą to garnitur spodnie z dość wysokim stanem etc... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Constantin Dla mnie jeden z Twoich najlepszych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ja w pierwszym odruchu miałbym takie spostrzeżenia: minimum konstrukcji ramion, węższe ramiona, większe otwarcie z dołu marynarki. Czy masz na myśli zdjęcia, które były przed chwilą w tym wątku? Przecież na nich nie widać żadnego ze szczegółów, o których piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Twoich zestawach marynarki są zbyt przytłaczające, przynajmniej te które mam w pamięci kiedy pokazywałeś całość zestawuQ.E.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Wczoraj do 22 byłem jurorem na Finlandia Vodka Cup. Po 22 już nie byłem BTW był Oliwier Janiak w butach na 5 cm obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi