Redfacet Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 @@static87 Dla mnie marynarka jednak za krótka. Może bardzo niewiele, ale jednak. Szczególnie widać to na zdjęciu 'od tyłu'. Kwestia preferencji, rzecz jasna, ale wolę mieć pośladki (można chyba tego słowa używać na forum? ciut lepiej przykryte. Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 Redfacet: gratuluję debiutu w CMDNS, to istne wejście smoka Szczególnie podoba mi się marynarka (jaki to materiał? hopsack?) i jej ekstremalnie wysoka kozerka. Jak długo nosisz te buty? Witaj, Co do marynarki - muszę sprawdzić w swoich zapiskach - chciałbym dać maksymalnie dokładną odpowiedź. Buty noszę od wczesnej wiosny - właściwie nie miałem żadnych problemów z rozchodzeniem - po dwóch/trzech dniach leżały idealnie. Pozdrawiam, Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 Redface: stylistyka zestawu bardzo fajna,buty super,zdecydowanie slaby punkt to wielkość kołnierzyka koszuli,zdecydowanie za duży .Spodnie mogły by być trochę krotsze ,stoją na butach i nogawka się marszczy. Materiał marynarki perfekt, co do jej wykonania zdanie zachowam dla siebie,aby nie leciały na mnie gromy. Pozdrawiam Czy dopowiesz, co dokładnie masz na myśli pisząc, że kołnierzyk koszuli jest za duży? Za długi? Może po prostu węzeł krawata trzeba zmienić (chociaż nie lubię zbyt szerokich, a skoro tak, to faktycznie wychodzi, że kołnierzyk za duży...). Pozdrawiam i dziękuję za uwagi. Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 static87 fajny casualowy zestaw. Podoba mi się. To chyba jeden z bardziej konserwatywnych Twoich zestawów;) Ja w podobnym stylu pokazuję jednak kołnierz swetra. Jak inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 Pokazałbym kołnierz, gdyby ten układał się na tyle dobrze żebym chciał to zrobić. W przypadku tego kardigana to była jedyna opcja... Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Zdjęcie Macieja Ciocha na moja strone o degustacjach pt. Jak ugryźć whisky? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 (...)Ech Marianno, zrzuć no suknie Jutro rano trzydziestka stuknie Chodź no z nami wynajmiem szalet Odgryziem szyjke, zrobimy balet I pokażemy, bo znamy te problemy Co wynika z ognia barykad(...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Wybaczcie jakość zdjęć. Kiepsko wychodzą przy sztucznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 @kamil.em To chyba Twoja najlepsza stylizacja, gratuluję. Świetnie dobrana pod Twój kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 Skąd masz ten krawat? To wełniak? Dziś mam bardzo podobną marynarkę jak Ty (ale zdjąłem w biurze). Jaka koszula pasowałaby tutaj? Z braku pomysłu założyłem białą, krawat w zielony tartan (w żółto-biało-lazurową kratę) i granatowy kardigan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2012 @Lipton Dzięki @Proc Krawat upolowałem w sh. Nie ma metki ale wełna to nie jest. Może to wiskoza. Szary dobrze komponuje sie z wieloma kolorami mimo że w tej akurat kratce wpleciona jest czerwona i zielona nitka. Tu mam różową koszulę ale pasowałaby też błękitna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Dzisiaj chyba mogę być tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Odlotowa mucha, gdzie można takową nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Odlotowa mucha, gdzie można takową nabyć?To nabytek z ostatniego pobytu w Mediolanie ,Alexander McQueen. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 @4inHand Dobór kolorystyczny super ,z krawatem który słusznie zajął pierwsza pozycje,patrząc na marynarkę widać jej miękkość i ciepło jakie musi dawać .super uszyta. Pozdrawiam @kamil.em zestaw bardzo fajny ,dałbym tylko w tym zestawie znacznie ciemniejszy krawat ,ten trochę ginie w szarosciach marynarki. Pozdrawiam @proceleusmatyk Tak tez jest nieźle ,natomiast gdy była różowa koszula a nawet w biskupim kolorze,było by z tz. pazurem. Biskupi o ile kardigan jest granatowy u mnie wyświetla sie jako niebieski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Forumowy debiut w tym wątku. Pozdrawiam Forumowiczów. Marynarka niemożliwie ciepła, nawet na dzisiejszą temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 lubię takie zestawy, ale czy nie masz wrażenia, że marynarka jest za szeroka i za długa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 lubię takie zestawy, ale czy nie masz wrażenia, że marynarka jest za szeroka i za długa? Na zdjęciu robionym od dołu z wysokości bioder nie da się tego ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Tu widać bardzo wyraźnie ze marynarka jest zdecydowanie za długa i za szeroka,jak mocno odstaje lewa cześć marynarki. Zestaw bardzo na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 lubię takie zestawy, ale czy nie masz wrażenia, że marynarka jest za szeroka i za długa? Na zdjęciu robionym od dołu z wysokości bioder nie da się tego ocenić proszę zauważ gdzie kończy się długość marynarki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Dziękuję za sugestie. Marynarkę przerabiałem niedawno u krawca. Poza zwężaniem w ramionach poprosiłem też o solidne taliowanie bo wisiała na mnie jak worek. Z ramion byłem zadowolony ale co do taliowania nie miałem pewności, choć było o niebo lepiej niż przed przeróbką. Zamieniłem kilka zdań na ten temat w zakładzie krawieckim i postanowiłem, że "prześpię" się z tym. Wygląda na to, że jeszcze potrzebuje drobnej korekty. Dodam, że jestem przeraźliwie szczupły. Natomiast, nie zwróciłem zupełnie uwagi na długość, tj. kiedy stoję przed lustrem mam wrażenie, że jest w porządku, a teraz, kiedy spoglądam na zdjęcie wygląda na faktycznie zbyt długą. Spróbuję złapać w kadrze całą sylwetkę - to może pomóc w ocenie. I koniec z niską perspektywą. Następne zdjęcia wykonam należycie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 lubię takie zestawy, ale czy nie masz wrażenia, że marynarka jest za szeroka i za długa? Na zdjęciu robionym od dołu z wysokości bioder nie da się tego ocenić proszę zauważ gdzie kończy się długość marynarki ... Chodziło mi o to, że takie zdjęcia są do niczego i wiele z nich nie można wywnioskować. Wydaje mi się, że kolega jest na dodatek pochylony w stronę drzwi i do przodu, więc tym bardziej jest ciężko określić jak ta marynarka leży. Zgodzę się, że na tym zdjęciu nie wygląda to najkorzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2012 Ale czy marynarka jest za dluga czy tez kieszenie sa dosc wysoko? Z tego co widze na swoim malym telefonie to marynarka koczy sie na kciukach czyli powiedzialbym dosc klasycznie, moze niemodnie ale klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi