sergiusz Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 A mi się podoba, szczególnie że @Mr.Vintage poprzez swój blog zainspirował mnie do kupna spodni podobnego koloru, z tym że nieco ciemniejszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 kwestia gustu, ja np. wolę bardziej skoordynowane zestawy Wiadomo, w końcu ten wyjątkowy zawód i nobliwy nick zobowiązuje. Mr. V, ja nie założyłbym czerwonych spodni, ale czasem - przyznaję - z brązowymi butami wygląda to na kimś przyjemnie. Fioletowe to już dla mnie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Witam, zrobiło się z lekka kolorowo, to i się przyłączę. Zestaw z dnia dzisiejszego. Warto zwrócić uwagę na bawarską marynarkę z tkaniny typu loden pokazywaną kilka dni temu. Dołożyłem futrzany kołnierz i marynarka wygląda teraz jak zmilitaryzowana kurtka. Kołnierz przypinany jest na guziczki i w każdej chwili można wrócić do poprzedniego wyglądu. Tkanina typu loden świetnie sprawdza się w chłodne, wietrzne i deszczowe dni. pozdr.Vslv p.s. beret Nr 3 w mojej kolekcji - rosyjski wojskowy - inaczej niż pozostałe uszyty jest z kilku części, a nie formowany z jednego kawałka filcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkprawo Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Rozumiem, że mój przed przed rozmówca tak się przejął swoją rolą i zafascynował odrębnym tematem, że musi wciąż do niego wracać i zaśmiecać inny wątek. 10 punktów za trafność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkprawo Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Vislav, świetnie! Kurtka klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Vislav, świetnie! Kurtka klasa!dzk b , a już wpadłem w panikę, że Twój poprzedzający wpis mnie dotyczy. Po chwili odetchnąłem z ulgą - to nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 @Vislav: kurtka wg mnie za krótka, bardzo komicznie wygląda na dole. Poza tą uwagą reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 @Vislav: kurtka wg mnie za krótka, bardzo komicznie wygląda na dole. Poza tą uwagą reszta ok.No cóż, taki model To nie jest bespoke, ani jej nie skracałem. Bardzo komicznie, hmmm... ostro pojechałeś Raczej to będzie kwestia innego kroju góry spodni. Muszę wypróbować z bryczesami. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip M. Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Świetne okulary ; d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 @Vislav: kurtka wg mnie za krótka, bardzo komicznie wygląda na dole. Poza tą uwagą reszta ok. Kurtka wcale nie jest za krótka; ta długość jest moim zdaniem ok. Zestaw oceniam jako świetny . Poluje na podobne buty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 @Vislav: kurtka wg mnie za krótka, bardzo komicznie wygląda na dole. Poza tą uwagą reszta ok. Kurtka wcale nie jest za krótka; ta długość jest moim zdaniem ok. Zestaw oceniam jako świetny . Poluje na podobne buty . O tyle Mosze ma rację, że jest lekki dysonans pomiędzy górą, a dołem. Chociaż, jak na mój gust nie jest to kwestia długości kurtki. Czasami trudno jest uchwycić powód. Po prostu trzeba trochę poeksperymentować z różnymi spodniami. Buty, to zwykłe proste sztyblety (Edmonds) z dobrej jakościowo skóry. Ostatnimi czasy coraz trudniej o prostotę pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Mi sie podoba! Vislaw incognito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Mi sie podoba! Vislaw incognito!dzk, nie jest źle 4:1. Jednak modMosze znany jest z konserwatywnych poglądów - kurtka powinna zasłaniać pośladki i przyrodzenie (jak zapięta) No i tak nie całkiem incognito - można mnie rozpoznać po nakryciu głowy to chyba jedyny bieżący beret na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Mi sie podoba! Vislaw incognito!dzk, nie jest źle 4:1. Jednak modMosze znany jest z konserwatywnych poglądów - kurtka powinna zasłaniać pośladki i przyrodzenie (jak zapięta) No i tak nie całkiem incognito - można mnie rozpoznać po nakryciu głowy to chyba jedyny bieżący beret na tym forum 4:2 pozdrawiamfajnie, można skrócić komentarze i nie trzeba opisywać dlaczego Może byśmy wprowadzili, jako zasadę w CMDNS. Od razu mamy ankietę również pozdrawiam - Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Proponuję jeszcze szybszą formę obrazkową: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Proponuję jeszcze szybszą formę obrazkową: [...]]to już trochę ryzykowne - response może być nieoczekiwany, jak to zabawy z obrazkami. wolę 4:3 p.s. gratuluję samooceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Możesz sobie dodać ode mnie 1 To chyba Twój pierwszy zestaw z beretem, który mi się autentycznie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 ...można mnie rozpoznać po nakryciu głowy to chyba jedyny bieżący beret na tym forum moim zdaniem po mimice twarzy, polecam różnorodność, od razu inaczej będą zdjęcia odbierane. no offence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 ...można mnie rozpoznać po nakryciu głowy to chyba jedyny bieżący beret na tym forum moim zdaniem po mimice twarzy, polecam różnorodność, od razu inaczej będą zdjęcia odbierane. no offenceO to jest trudniej pracując z samowyzwalaczem. Szczególnie, że z braku dobrego oświetlenia pracuję z długimi czasami naświetlania. Zazwyczaj jest to 1/5 s, czyli trzeba się zamrozić i czekać na finalne piśnięcie. Publikujący swoje fotki w CMDNS i na blogach wiedzą, jakie napotyka się trudności. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 p.s. gratuluję samooceny Dziękuję uprzejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Możesz sobie dodać ode mnie 1 To chyba Twój pierwszy zestaw z beretem, który mi się autentycznie podoba.dzk, czyli 5:3. Beret jest "trudnym" wizerunkowo nakryciem głowy. Konotacje do różnych kabaretowych obrazków są oczywiste. Sam na początek, gdy ruszył temat beretów na bespoke.pl miałem wątpliwości. Jednak spróbowałem i spodobał się zarówno mnie, jak i kilku innym osobom. Z pewnością jest bardzo wygodnym nakryciem głowy - nie fruwa na wietrze i równocześnie nie przemaka przy nawet silnym deszczu. Ponadto ze względu na wolną przestrzeń i lekkość jest komfortowy w odróżnieniu od różnych form dokerskich czapeczek. Aktualnie w swojej kolekcji mam cztery egzemplarze: francuski, baskijski, rosyjski wojskowy i no name w kolorze kawy z mlekiem. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Wciągnęło mnie punktowanie Vislav, +0,1 za poszetkę, -0,5 za przykrótką kurtkę, -0,4 za okulary przeciwsłoneczne w pomieszczeniu i -0,2 za beret. Czyli: 5:4. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Dla mnie to wygląda jak przebranie 5:5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Dla mnie to wygląda jak przebranie 5:5Wchodzę do licytacji 6:5 choć nie bez zastrzeżeń! Nie chcę krakać ale skończy się to ustawką albo czymś gorszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Też się dołączę Mamy 6:6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi