kset Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 wczoraj akurat parę drobnych spraw w mieście tak załatwiałem. ostatnio szkolne wyjście do Jamy Michalika bardzo podobnie. Ale krawata zazwyczaj nie zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Moim zdaniem tak, zarowno prowadzacemu zajecia jak i ich uczestnikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Jeśli nie przeszkadza Ci, że będziesz overdressed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Jeśli nie przeszkadza Ci, że będziesz overdressed... Jeżeli nie przeszkadza Ci, że inni będą underdressed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Over/under ,ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie interesuje. Pytam po prostu jak się na takie noszenie inni zapatrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie obchodzi. Pytam po prostu jak się na to inni zapatrują. Jak popatrzysz na klasyczne marynarki uniwersyteckie, to jest to samo ClubJacket pozostaje różnicowanie dodatkami i guzikami. p.s. Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta święta prawda i 100% racji - to działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 no ja w klubowej do szkoły chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie obchodzi. Pytam po prostu jak się na to inni zapatrują. Jak popatrzysz na klasyczne marynarki uniwersyteckie, to jest to samo ClubJacket pozostaje różnicowanie dodatkami i guzikami. p.s. Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta święta prawda i 100% racji - to działa! To dobrze, nie dość, że wygląda się świetnie, czuje świetnie to jeszcze dostaje się jakieś profity. Proszę, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Przybyłem (to powiedziałem ja - gajowy) => Pokaż swoją stylizację lub umrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Przybyłem (to powiedziałem ja - gajowy) => Pokaż swoją stylizację lub umrzyj. Jeżeli to wyzwanie dla mnie, to jeszcze nie teraz. Zrobiłem wywiad środowiskowy i postanowiłem zakupić taką marynarkę. Już nawet mam upatrzoną. Tylko muszę się po nią wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 To nie było wyzwanie, lecz wezwanie to zakończenie OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 To nie było wyzwanie, lecz wezwanie to zakończenie OT.Drogi Gajowy! To nie jest OT - cały czas omawiamy przypadek Kset'a z dwóch stron wcześniej - marynarka klubowa w "szkolnym" zastosowaniu. pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 @ Dr - Czemu w brustaszy nie nosi się okularów? Mi się to raczej podoba. Prawdę mówiąc nie pamiętam. Gdzieś to przeczytałem, jednak nie wiem gdzie. Mogę poszukać. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz_krzysztof Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy reguły nie są po to, żeby je łamać? Dla mnie okulary w brustaszy są całkowicie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Dzisiaj koralowo: Marynarka - Calamar Koszula - Calamar Spodnie - Christian Berg Pasek - Camel Active Poszetka - poszetka.com Skarpety - Burlington Buty - Bally Więcej zdjęć na blogu: http://mr-vintage.blogspot.com/2011/06/ ... alowo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 @Mr.Vintage Sam siebie zaskoczyłem, ale podoba mi się to zestawienie kolorów. Fajny, letni luz. Marynarka to len i konstrukcja bez podszewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 @Mr.Vintage Sam siebie zaskoczyłem, ale podoba mi się to zestawienie kolorów. Fajny, letni luz. Marynarka to len i konstrukcja bez podszewki? Len+bawełna 50%/50%. Podszewka na 1/3 długości marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Fajna, tylko ja bym trochę mocniej dopasował. Poszukiwałem i znalazłem podobną - bardzo fajną Ralpha na Drei Kreutzen Platz w Wawie - len grubo tkany, bez podszewki. 2100 PLN po przecenie z 2700 PLN Urzędujący 50m dalej K.Mystkowski za podobną cenę uszyje taką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Podobaja mi sie sodnie, dlugosc spodni i buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Rozważałeś większy (szerszy) kaszkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Dla mnie negatywnie. O ile dół (buty i spodnie) są dla mnie bez zastrzeżeń, o tyle smętnie zwisający pasek (ciężko wyglądający) i dżinsowa kurtka zdecydowanie budzą złe skojarzenia. Zresztą epoka dżinsowych kurtek skończyła się chyba ze 20 lat temu. Załóż porządny pasek, zamień dżins na marynarkę (ciemną?) i będzie o niebo lepiej. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Popieram Łukasza, a od siebie dodam, że zestaw byłby ciekawszy dzięki dodaniu jakiegoś koloru, do czego idealnie posłużyłaby poszetka, gdybyś miał marynarkę. Jej kolor oczywiście zależy w dużej mierze od wyboru marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi