Karczmarz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 @eye_lip po prostu pięknie! Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 @eye_lip RE-WE-LA-CJA Ta marynarka dobrze wyglądała na wieszaku w nowych nabytkach a tutaj wygląda dużo lepiej niż dobrze Buty cordovan? Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dziękuję za komplementy @ Jan a ta ozdoba w krawacie?To nie do mnie pytanie, ale szukaj pod nazwą "tie pin". Buty cordovan. Cytuj
Vitty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 @eye_lip Aż posłużę się eksklamacją: doskonałe! Absolutnie zachwycające! Pana ubiór idealnie współgra ze scenerią i aurą, bardzo przyjemnie się ogląda te zdjęcia! Zauważyłem, że niektórzy użytkownicy przy stylizacjach bliskich perfekcji będą z emfazą wytykać takie drobnostki, jak lekko poluzowany krawat, który- choć przeze mnie zauważony, zupełnie nie przeszkadza. No i piękny zegarek, sam myślałem nad submarinerem, by w końcu wybrać milgaussa. Cytuj
David Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Patrząc na jakość zdjęć oraz pozę na 3 pomyślałem: Macaroni! Zestaw świetny, 100% Szkocja. Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dobry zestaw. Dla siebie wybrałbym kratę tattersall i marynarkę w bardziej klasycznym tweedowym stylu, ale obiektywnie biorąc bardzo mi się to podoba. Cytuj
Rain Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Piękny zestaw. Marzą mi się takie buty, można się dowiedzieć gdzie nabyto? edit: Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Cytuj
el-biczel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. ++++ Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe. Cytuj
Rain Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe. Oj coś czuje, że pierwszy zakup porządnych butów za tysiąc zł wzwyż będzie musiał być przemyślany bardziej niż mi się wydaje... Ostatnio miałem chrapkę na buty od C&J, teraz dowiedziałem się, że cordovan to chyba materiał. Ciekawie czego się jeszcze dowiem w ciągu kilku miesięcy, i jakie buty ostatecznie będę miał na oku. Dzięki za odpowiedź, eye_lip Cytuj
White Haven Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cordovan to końska skóra. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 A co mi tam, zaryzykuje skoro wróciłem w (miejmy nadzieje) dobrym humorze z kolokwium Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Trochę mnie tu nie było. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Piękny zestaw na przekór zimie, tylko buty mi zupełnie nie pasują. Cytuj
David Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo wiosennie, ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Jakiej marki jest ten płaszcz? Cytuj
Misza Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Czemu? Cytuj
David Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie. Czemu? Pewnie dlatego, że zazwyczaj górę mam ciemną i wydaje mi się, że taki zestaw może być odebrany jako trochę ,,tacky". Dochodzi też do tego błoto pośniegowe ale to mniejszy problem. Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jakiej marki jest ten płaszcz? Płaszcz i marynarka są firmy Ballantyne ,100 % kaszmir. Błota dzisiaj w Wawie nie ma. Spodnie to białe sztruksy. Co do butów to są kamaszki robione na wzór trampek,robiłem je we Włoszech gdzie wzięli miarę i gotowe przysłali mi do Polski.Chciałem mieć eleganckie trampki na podeszwie ze skory. Cytuj
constantin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oczywiście na plus:) skąd rękawiczki? Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Marynarka fajna. Spodnie białe w zimie to nie taka straszna rzecz. Osobiście ubieran czasami. Płaszcz jak dla mnie zbyt pomarańczowy i w powiązaniu z czerwonymi sznurówkami tworzy moim zdaniem tutaj taki jakiś śmieszny duet. Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Oczywiście na plus:) skąd rękawiczki? Rękawiczki Kowalscy na Chmielnej. Buty również są z duża ilością czerwieni,wiec trudno o inne sznurówki ,odległość miedzy płaszczem a butami wypełniają białe spodnie, które dzielą te kolory. Cytuj
Styleman Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moja ulubiona marynarka i mucha. Cytuj
piti54 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Góra fajnie, ale dół nie pasuje do niej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi