Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@eye_lip

Aż posłużę się eksklamacją: doskonałe! Absolutnie zachwycające!

Pana ubiór idealnie współgra ze scenerią i aurą, bardzo przyjemnie się ogląda te zdjęcia!

Zauważyłem, że niektórzy użytkownicy przy stylizacjach bliskich perfekcji będą z emfazą wytykać takie drobnostki, jak lekko poluzowany krawat, który- choć przeze mnie zauważony, zupełnie nie przeszkadza.

No i piękny zegarek, sam myślałem nad submarinerem, by w końcu wybrać milgaussa.

Opublikowano

Piękny zestaw.

Marzą mi się takie buty, można się dowiedzieć gdzie nabyto?

edit:

Więcej wprawy w czytaniu by się przydało. :lol:

Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe
Opublikowano

Ok, w takim razie teraz będę się musiał postarać kupić jakieś preparaty, żeby uzyskać połysk, taki jak na zdjęciu, hehe

Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu :) Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe.

Opublikowano

Taki połysk uzyskasz w największej części kupując buty z cordovanu :) Wystarczy chwila z kremem i szczotką i buty jak nowe.

Oj coś czuje, że pierwszy zakup porządnych butów za tysiąc zł wzwyż będzie musiał być przemyślany bardziej niż mi się wydaje...

Ostatnio miałem chrapkę na buty od C&J, teraz dowiedziałem się, że cordovan to chyba materiał. Ciekawie czego się jeszcze dowiem w ciągu kilku miesięcy, i jakie buty ostatecznie będę miał na oku.

Dzięki za odpowiedź, eye_lip

Opublikowano

ja mam opory przed zakładaniem białych spodni w zimie.

Czemu?

Pewnie dlatego, że zazwyczaj górę mam ciemną i wydaje mi się, że taki zestaw może być odebrany jako trochę ,,tacky". Dochodzi też do tego błoto pośniegowe ale to mniejszy problem.

Opublikowano

Jakiej marki jest ten płaszcz?

Płaszcz i marynarka są firmy Ballantyne ,100 % kaszmir.

Błota dzisiaj w Wawie nie ma.

Spodnie to białe sztruksy.

Co do butów to są kamaszki robione na wzór trampek,robiłem je we Włoszech gdzie wzięli miarę i gotowe przysłali mi do Polski.Chciałem mieć eleganckie trampki na podeszwie ze skory.

Opublikowano

Oczywiście na plus:) skąd rękawiczki?

Rękawiczki Kowalscy na Chmielnej.

Buty również są z duża ilością czerwieni,wiec trudno o inne sznurówki ,odległość miedzy płaszczem a butami wypełniają białe spodnie, które dzielą te kolory.