Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eromi Opublikowano 14 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Krawat : Pal Zileri Marynarka : MTM Koszula : Miler Poszetka : Macaroni Tomato 9 7 Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Słuszną linię ma nasza władza.? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 15 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Katowice w kieszonce 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 17 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 March on! * Henry Cottons * Suitsupply * 2x Tyrwhitt (koszula i spodnie) * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 19 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Prawie kończymy z styczniem * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Miler Menswear * Benevento * Vass 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 20 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Pierwsze wyjście w spodniach, które zamówiłem u Dawida, kiedy okazało się, że w rzeczywistości tkanina na planowaną "odd jacket" jest jednak wybitnie garniturowa. Retrospektywnie patrząc, nie mieliśmy w tym roku zimy. * garnitur Dawid Kukliński * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Alfred Sargent 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Opublikowano 28 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Marynarka w rzeczywistości ma kolor znacznie bardziej taki jak na ostatnim zdjęciu. 11 7 Cytuj
Dignito.Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 CMDNS wersja "Sartorial COVID-19" ? 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giacco Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Służbowa wizyta w poznańskim Blue Note. Niestety tym razem nie ze sceny, a....z toalety. Niestety tylko tam i w biurze obecnie słychać jazz.... 10 8 Cytuj
blekit Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Co miałem na sobie w lutym. * Polkap x BwB * Suitsupply x2 (marynarka i koszula) * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 7 2 Cytuj
michasacuer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie zawsze da się wszystko załatwić zdalnie, na przykład rozmowy z kierownikiem 2 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 17 minut temu, michasacuer napisał: Nie zawsze da się wszystko załatwić zdalnie, na przykład rozmowy z kierownikiem Jesteś kierownikiem? Cytuj
michasacuer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 20 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Jesteś kierownikiem? a skądże Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 40 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Jesteś kierownikiem? "Mój mąż z zawodu jest Dyrektorem!" 1 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, michasacuer napisał: a skądże Masz rację, nie warto. Lepiej wyżej. Zestaw fajny. 1 Cytuj
Koval Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zestaw fajny, tylko co sobie kierownik pomyślał... Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: "Mój mąż z zawodu jest Dyrektorem!" Bareja z Twoim ulubionym aktorem. 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 30 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Bareja z Twoim ulubionym aktorem. I ulubionym cytatem mojego taty, wieloletniego dyrektora szkoły, a prywatnie męża Marysi Nie wiem czy nie 30 razy z nim widziałem ten film - po prostu lubimy filmy, które już kiedyś widzieliśmy (jak to mówili w innym hicie). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Piece of a person. * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tak na śniadanie: lazar, susu, shibumi, sklep brogs, poszetka, kielman 19 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wesołych Świąt z Nowego Yorku 14 1 Cytuj
spiryt Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 40 minut temu, Beny23 napisał: Wesołych Świąt z Nowego Yorku O Beny dawno Ci.ę nie widziałem, jak to nie problem,weź "no cyknij" zestaw jak dawniej; powrócimy do "starych dobrych czasów" 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Od Zająca (to on nam w Poznaniu wielkanocne prezenty przynosi) taką uroczą kocią poszetkę otrzymałem. Pewnie śledzi nasze forum : 13 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi