Midlife-Crisis Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Manolete tak szybko nie będzie, bo przeróbki w innych rzeczach są jeszcze w kolejce. W mojej nie powinno być problemu i już o tym z krawcem rozmawiałem, bo kieszenie są bardzo wysoko umieszczone. W Monachium mam dobrego krawca, ale usługi tak drogie, że takie zabawy mogą wiązać się z kosztami do 30 procent ceny marynarki. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jazz Age Lawn Party na Governor’s Island w Nowym Yorku. Wygraliśmy z Arianną the Peabody Dance Competition Irlandzki len z próbnika Holland & Sherry od Michael Andrews Bespoke. 21 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Marynarka: SuSu Koszula: Osovski Krawat & poszetka: @poszetka.com 4 9 Cytuj
adamW Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Marynarka (garnitur), krawat, poszetka: @poszetka.com Koszula: Osovski 4 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dziś: 19 12 Cytuj
Velahrn Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 12 godzin temu, phantom napisał: Dziś: Super! Kto go uszył? Cytuj
kamizelka Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 13 godzin temu, xkoziol napisał: @phantom Nie, tym razem nie. Za "gruby" garnitur do koszuli bez krawata... Ja bym nie przesadzał. Skoro to len o dosyć wyraźnej fakturze*, to dla mnie jest to typowo "sportowy" garnitur. 13 godzin temu, Velahrn napisał: Super! Kto go uszył? Wydaje mi się, że SS *edit Cytuj
lubo69 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 17 minut temu, kamizelka napisał: typowo "sportowy" garnitur Do tenisa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Velahrn @xkoziol @kamizelka Garnitur to SuSu z grubszego lnu (przypomina irlandzki, akurat ten pochodzi z tkalni Angelico). Koszula to grubszy oxford, więc moim zdaniem te materiały korespondują ze sobą, nosząc je nie mam wrażenia, ze na na przykład lnianą cienką koszulę włożyłem tweedową marynarkę. Krawat z szantungu zdjąłem, bo w Łodzi było wczoraj około 100 st.: Zestaw z dziś: 6 6 Cytuj
blekit Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wcześniej w tym tygodniu. * 2x Suitsupply * 2x Poszetka * Benevento * Yanko x TheShine 2 3 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @blekit ja bym tu widział jakieś loafersy z zamszu ? 1 Cytuj
blekit Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @blekit ja bym tu widział jakieś loafersy z zamszu To byłby bardzo dobry wybór, ale aktualnie nie posiadam takiej pary. Jest na liście zakupów, więc może w przyszłym sezonie 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Peak Lapel Formal Friday z Chuckiem Pollardem 13 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Opublikowano 2 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Marynarka: SuSu Krawat: @Embassy of Elegance Poszetka: poszetka.com Koszula: Osovski 12 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 2 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Pierwsze doświadczenia z @Benevento: 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Opublikowano 2 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Poszetka x SuSu 8 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 2 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Nie wiem czy jakość zdjęcia jest odpowiednia, ale tak wyglądałem w sobotę na weselu. Garnitur Hugo Boss, Koszula CO na spinki (krzemień+srebro), krawat TF, poszetka z Allegro, buty Yanko 201. 7 11 Cytuj
blekit Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Ostatnio. * Andells * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 4 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Opublikowano 3 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Eksperymenty z lekką bawełnianą, woskowaną kurtką. 3 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 3 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Żelazny zestaw: 15 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Opublikowano 3 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Mój pierwszy EoE 9 13 Cytuj
CharlieQuiet Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Kolega @MarcinJarosz wykupił mi krawat, ale tak to jest jak się zwleka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 4 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Z poniedziałku, bardziej casualowy zestaw. Gorsza pogoda miała ten plus, że mogłem pierwszy raz założyć nową marynarkę od @Ernestson * marynarka @Ernestson/Dawid Kukliński * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * dżinsy Naked & Famous x Massdrop * Yanko 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Opublikowano 4 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Były pytania jak w całości prezentuje się garnitur od @poszetka.com No więc tak Największym minusem dla mnie są spodnie - rurki. Poza tym super się nosi. Zwłaszcza marynarka, która mogłaby być odrobinę dłuższa. 5 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi