Midlife-Crisis Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zdjęcie o dużym zasobie ekspresji, ale chyba jednak nie do tego działu. Bardzo zabawne, gdzie te Yanko trafiły. 4 Cytuj
P.Pawel Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Monki na wesele? Jestem początkujący, ale czy to nie "underdress"? Cytuj
50groszy Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 26 minut temu, P.Pawel napisał: Monki na wesele? Jestem początkujący, ale czy to nie "underdress"? Liczyłem bardziej na uwagę gdzie mam marynarkę .. bo szelek nie powinno widać xd w dodatku z gołą babą.. Kapelusz też raczej nie pasuję .... Cytuj
P.Pawel Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Wesele, szczególnie po oczepinach ma to do siebie, że często zapomina się o konwenansach a buty zakłada się jeszcze przed ślubem, planowo - stąd moje pytanie. Cytuj
50groszy Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 26 minut temu, P.Pawel napisał: Wesele, szczególnie po oczepinach ma to do siebie, że często zapomina się o konwenansach a buty zakłada się jeszcze przed ślubem, planowo - stąd moje pytanie. Nie trzymam się zasad . Dla mnie elegancko to znaczy nie według jakiś surowych zasad. Po prostu ma być wygodnie i ładnie. Na sztywną eleganckie przyjdzie czas. Na razie młody Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Przy niedzieli pod krawatem. 12 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Tia, w niedzielę krawat musowo... ? 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Klubowo: 12 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 @phantom marynarka w cenie składki członkowakiej? ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Koledzy przy niedzieli elegancko, "pod krawatem" to ja się wyłamię, bo mam taką krnąbrną duszę : 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Shoepassion 10 Cytuj
phantom Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @phantom marynarka w cenie składki członkowakiej? ? Nie żartuj, wszystko za swoje:-) To jest ta marynarka po przeróbce ramion i wkładu piersiowego (max. odchudzona), wymianie guzików i oczywiście dodaniu naszywki klubowej Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Przypomnij proszę, kto Ci to zrobił. ? Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 @phantom odpruj tę naszywkę i będzie pierwsza klasa 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 W sobotę byłem na weselu, pozwolę więc sobie na zaprezentowanie mojej propozycji stroju gościa weselnego. Co prawda trochę nudna bo bez modnych brązowych butów z klamerkami, kolorowych szelek z gołą panią, wesołych skarpet czy poszetek... No ale może komuś się spodoba... 43 Cytuj
phantom Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Przypomnij proszę, kto Ci to zrobił. ? Oryginalnie p. Baś, przeróbka strykowska krawcowa Cytuj
astaroth Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: W sobotę byłem na weselu, pozwolę więc sobie na zaprezentowanie mojej propozycji stroju gościa weselnego. Co prawda trochę nudna bo bez modnych brązowych butów z klamerkami, kolorowych szelek z gołą panią, wesołych skarpet czy poszetek... No ale może komuś się spodoba... Na przykład mnie, a skąd koszula ?, krawat to chyba EoE Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 3 minuty temu, astaroth napisał: Na przykład mnie, a skąd koszula ?, krawat to chyba EoE Koszula i garnitur to MTM od E. Berg. Jeżeli chodzi o krawat - zgadza się, to EoE, bespoke 6 fold. Poszetka to irlandzki len z Allegro, a buty Vass na kopycie U. Prosiłbym o nie cytowanie zdjęć - bardzo psuje to czytelność tego tematu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 25 Cytuj
musa19 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @blekit, moim zdaniem super. Myślę, że SuSu powinno Cię zatrudnić - ich garnitury wyglądają, jak dla mnie, na Tobie lepiej niż na niejednym z ich modeli 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Garnitur: Suitsupply Koszula: CT Krawat: Poszetka.com Teczka: Baron Buty: Yanko 17 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @wimon IMHO zestaw leży świetnie. Słowo krytyki, gdyż poziom wysoki. Na mój skromny i jeszcze wciąż mało doświadczony gust koszula w szerokie paski nie do końca leży tutaj. Reszta jest bardzo biznesowo formalna. Ciekaw jestem, czy ktoś z kolegów się z tym zgodzi. Cytuj
Miro Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 4 godziny temu, musa19 napisał: @blekit, moim zdaniem super. Myślę, że SuSu powinno Cię zatrudnić - ich garnitury wyglądają, jak dla mnie, na Tobie lepiej niż na niejednym z ich modeli Ja na miejscu kolegi @blekit wysłał do SuSu swoje portfolio, poważnie Ja nie wiem, jak @blekitto robi, że te garnitury tak na nim dobrze wizualnie leżą. Czasem widać, że niektóre marynarki są nieco za krótkie z przodu, a dolne guziki troszkę za wysoko, a mino to rękaw kończy się (prawie zawsze) w idealnym miejscu), a dolny brzeg marynarki sięga do odpowiedniego miejsca kciuka. To wręcz przeczy prawom fizyki/optyki czy anatomii Przy tym całość prawie zawsze sprawia wrażenie nienagannych proporcji. Ja nie wiem, czy to kwestia ogólnej estetyki zdjęć (maskującej ewentualne usterki), anatomii/ułożenia ciała, przeróbek rękawów... Jakaś sztuczka tu musi być Cytuj
wimon Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Midlife-Crisis Dzięki za opinię Ta koszula to dyskretna próba odpowiedzi na utyskiwania mojej drugiej połówki na "ciągle tylko te nudne białe koszule..." Rozważam różne opcje, wg. mnie ta koszula w zestawieniu z bardzo stonowaną resztą chyba ujdzie, ale zdaję sobie sprawę, że w obrocie biznesowym jest raczej "na granicy". Na marginesie - kolega @blekit zestawił kilka dni temu tę samą koszulę z również dosyć formalnym zestawem i myślę, że u niego też się to broni. Cytuj
Wodzu Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A moim zdaniem "szał" robi tutaj nie koszula a krawat. Gdyby był bardziej stonowany to myślę, że całość biznesowo-formalny look nie byłby zagrożony. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi