Hargin Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Teraz, blekit napisał: Ja mam trzy pary lnianych spodni od Benevento (jasnobrązowe, cytrynowe i błękitne) i w żadnych nie zaobserwowałem efektu o którym mówi @Hargin. Hmmm może ten "borowikowy" kolor jest z innego lnu. Benevento wprowadzało len w dwóch etapach z tego co pamiętam. Mam kilka (nie wiem czy nie -naście) par lnianych spodni zarówno z lnu włoskiego, irlandzkiego i jakiś nieoznaczonych i ten efekt występuję w tych i w jednych PRL. Cytuj
blekit Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 @Hargin Pisząc o jasnobrązowych miałem na myśli właśnie "mushroom". Nie wiem skąd taki efekt u Ciebie, może trafila Ci się jakaś felerna para? Cytuj
Hargin Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Albo jestem bardziej wymagający wobec tych spodni Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. proceleusmatyk Opublikowano 22 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Cześć, long time no see 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 23 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Macaroni Tomato * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko * Miler Menswear 21 Cytuj
JBJ Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 To jeszcze z dziś. ? Co prawda buty - takie sobie, ale skarpety (Vistula) i spodnie (Joop) dają calkiem dobry zestaw 1 Cytuj
bodzixon Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 47 minut temu, JBJ napisał: buty - takie sobie Bardzo, ale to bardzo delikatnie powiedziane 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 23 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Marynarka: SuSuKoszula: TRLKrawat: H.BossPoszetka: La CamicissimaSpodnie: BeneventoButy: Yanko 21 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Dziś, marynarka: Lancerto; koszula, pasek: Miler; krawat: John Malker; poszetka: poszetka.com; spodnie, buty: Giacomo Conti [Edit] zdjęcie zostało usunięte 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Opublikowano 23 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Koszula i marynarka Suitsupply, krawat Poszetka.com, buty Shoepassion, spodnie Massimo Dutti. 35 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 24 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Garnitur: SuSuKoszula: TRLKrawat: DelSartoPoszetka: La CamicissimaButy: Carlos Santos 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 24 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Bioły popover 18 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 5 godzin temu, poszetka.com napisał: Bioły popover Fajnie wyglądo. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 25 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 U mnie dzisiaj dzień ojca: 29 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Opublikowano 25 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miccowhy Opublikowano 25 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 I po maturach, teraz już tylko egzaminy zawodowe 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 26 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Test popovera z CT Marynarka: SuSu Koszula: CT Poszetka: poszetka.com Spodnie: SuSu Buty: Alfred Sargent Pasek: Pipała 31 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 26 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Dzisiaj. * marynarka i koszula Suitsupply * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Shoepassion 24 Cytuj
mosze Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 4 godziny temu, Hargin napisał: Test popovera z CT' Powiem szczerze, że góry nigdy bym nie skojarzył z dołem - spektatorki kojarzą mi się ze stylówą a'la Gatsby. 1 Cytuj
Aron Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 @blekit, fajne zdjęcie w tych okularach. Takie, katalogowe. Cytuj
Miro Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Dnia 25.05.2017 o 07:41, Midlife-Crisis napisał: U mnie dzisiaj dzień ojca: Co to za krawat? Nieprzeciętnie ładny. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 7 minut temu, Miro napisał: Co to za krawat? Nieprzeciętnie ładny. Dziękuję, to Burberry po teściu. Myślę, że jest dość przeciętny, ale chyba dobrze sportretowany. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bukary Opublikowano 27 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Mój skromny debiut w wątku. Wybaczcie jakość zdjęcia, ale jest zupełnie przypadkowe, a nie "pozowane". Dla zainteresowanych: marynarka, krawat, poszetka - SuSu, spodnie - Bytom, buty - Shoepassion, koszula - Jake's. 36 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi