kset Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 wczoraj akurat parę drobnych spraw w mieście tak załatwiałem. ostatnio szkolne wyjście do Jamy Michalika bardzo podobnie. Ale krawata zazwyczaj nie zakładam. Cytuj
Przemko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Cytuj
pirat Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Moim zdaniem tak, zarowno prowadzacemu zajecia jak i ich uczestnikowi Cytuj
meqoq Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Jeśli nie przeszkadza Ci, że będziesz overdressed... Cytuj
Gość Vislav Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Marynarka klubowa nadaje się na zajęcia na uczelnię? Jeśli nie przeszkadza Ci, że będziesz overdressed... Jeżeli nie przeszkadza Ci, że inni będą underdressed Cytuj
Przemko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Over/under ,ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie interesuje. Pytam po prostu jak się na takie noszenie inni zapatrują. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta Cytuj
Gość Vislav Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie obchodzi. Pytam po prostu jak się na to inni zapatrują. Jak popatrzysz na klasyczne marynarki uniwersyteckie, to jest to samo ClubJacket pozostaje różnicowanie dodatkami i guzikami. p.s. Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta święta prawda i 100% racji - to działa! Cytuj
kset Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 no ja w klubowej do szkoły chodzę. Cytuj
Przemko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ta kwestia jakoś mnie specjalnie nie obchodzi. Pytam po prostu jak się na to inni zapatrują. Jak popatrzysz na klasyczne marynarki uniwersyteckie, to jest to samo ClubJacket pozostaje różnicowanie dodatkami i guzikami. p.s. Prowadzący traktują Cię w większości jak człowieka na poziomie, a nie... studenta święta prawda i 100% racji - to działa! To dobrze, nie dość, że wygląda się świetnie, czuje świetnie to jeszcze dostaje się jakieś profity. Proszę, proszę Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przybyłem (to powiedziałem ja - gajowy) => Pokaż swoją stylizację lub umrzyj. Cytuj
Przemko Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przybyłem (to powiedziałem ja - gajowy) => Pokaż swoją stylizację lub umrzyj. Jeżeli to wyzwanie dla mnie, to jeszcze nie teraz. Zrobiłem wywiad środowiskowy i postanowiłem zakupić taką marynarkę. Już nawet mam upatrzoną. Tylko muszę się po nią wybrać. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 To nie było wyzwanie, lecz wezwanie to zakończenie OT. Cytuj
Gość Vislav Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 To nie było wyzwanie, lecz wezwanie to zakończenie OT.Drogi Gajowy! To nie jest OT - cały czas omawiamy przypadek Kset'a z dwóch stron wcześniej - marynarka klubowa w "szkolnym" zastosowaniu. pozdr.Vslv Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 @ Dr - Czemu w brustaszy nie nosi się okularów? Mi się to raczej podoba. Prawdę mówiąc nie pamiętam. Gdzieś to przeczytałem, jednak nie wiem gdzie. Mogę poszukać. Pozdrawiam, Dr Cytuj
tomasz_krzysztof Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Czy reguły nie są po to, żeby je łamać? Dla mnie okulary w brustaszy są całkowicie na miejscu. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzisiaj koralowo: Marynarka - Calamar Koszula - Calamar Spodnie - Christian Berg Pasek - Camel Active Poszetka - poszetka.com Skarpety - Burlington Buty - Bally Więcej zdjęć na blogu: http://mr-vintage.blogspot.com/2011/06/ ... alowo.html Cytuj
qb_1 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 @Mr.Vintage Sam siebie zaskoczyłem, ale podoba mi się to zestawienie kolorów. Fajny, letni luz. Marynarka to len i konstrukcja bez podszewki? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 @Mr.Vintage Sam siebie zaskoczyłem, ale podoba mi się to zestawienie kolorów. Fajny, letni luz. Marynarka to len i konstrukcja bez podszewki? Len+bawełna 50%/50%. Podszewka na 1/3 długości marynarki. Cytuj
qb_1 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Fajna, tylko ja bym trochę mocniej dopasował. Poszukiwałem i znalazłem podobną - bardzo fajną Ralpha na Drei Kreutzen Platz w Wawie - len grubo tkany, bez podszewki. 2100 PLN po przecenie z 2700 PLN Urzędujący 50m dalej K.Mystkowski za podobną cenę uszyje taką... Cytuj
4inHand Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Podobaja mi sie sodnie, dlugosc spodni i buty. Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Rozważałeś większy (szerszy) kaszkiet? Cytuj
Łukasz_ Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dla mnie negatywnie. O ile dół (buty i spodnie) są dla mnie bez zastrzeżeń, o tyle smętnie zwisający pasek (ciężko wyglądający) i dżinsowa kurtka zdecydowanie budzą złe skojarzenia. Zresztą epoka dżinsowych kurtek skończyła się chyba ze 20 lat temu. Załóż porządny pasek, zamień dżins na marynarkę (ciemną?) i będzie o niebo lepiej. Łukasz Cytuj
Andrzej Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Popieram Łukasza, a od siebie dodam, że zestaw byłby ciekawszy dzięki dodaniu jakiegoś koloru, do czego idealnie posłużyłaby poszetka, gdybyś miał marynarkę. Jej kolor oczywiście zależy w dużej mierze od wyboru marynarki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi