alabuz Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Jaki jest skład? Na stronie jest że jedwab i kaszmir, na instagramie jedwab madder i wełna, natomiast na głównej jedwab i wełna. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 przesłałem PM Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 15 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Opublikowano 16 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin 19 Cytuj
Aron Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Plusa dodałem, dodatkowy za "zrób to sam" . Zakładam, że spodnie są szare, bo na zdjęciu wyszły lekko granatowe. EDIT: Podziwiam za samodzielną realizację. Czuję, że gdybym się podjął, to wszystko w domu by fruwało ze względu na moją "anielską cierpliwość". Cytuj
Ernestson Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Marian, daj zdjęcia spodni do działu bespoke Cytuj
TomiW01 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin Podziwiam i zazdroszczę: zdolności, cierpliwości, czasu Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Marynarka: Club Monaco Koszula: CT Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592 Poszetka: poszetka.com Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718 Buty: Meermin Gratulację ! Do tego poszetka z grenadyny Zrezygnowaliśmy z tych poszetek, głównie ze względu na sztywność materiału - dlatego też najlepiej wygląda przy TV Foldzie. Cytuj
marian o Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Dziękuję wszystkim @ Aron - u mnie w "pracowni" też wszystko fruwa - Żona woli tam nawet nie zaglądać, ale za to biegający kot jest w 7 niebie. Spodnie szare. @ Ernestson - postaram się wrzucić do "zrób to sam" jakoś po weekendzie. Cytuj
musa19 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Musiałem się przebrać. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 16 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkadyjczyk Opublikowano 16 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Pierwsze wystąpienie w smokingu. Powiem krótko. Czułem się świetnie i czekam na następną okazję. Na paniach robił wrażenie jakiego oczekiwałem. Niestety nie ja robiłem zdjęcie i nie pomyślałem, żeby zadbać o ujęcie całej sylwetki łącznie z butami. 21 Cytuj
mosze Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel Ładnie leży marynarka - cóż to? Cytuj
Styleman Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Cala góra to Brooks Brothers -marynarka,koszula,muszka.Spodnie Maciek Zareba. Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Pierwsze wystąpienie w smokingu. Powiem krótko. Czułem się świetnie i czekam na następną okazję. Na paniach robił wrażenie jakiego oczekiwałem. Niestety nie ja robiłem zdjęcie i nie pomyślałem, żeby zadbać o ujęcie całej sylwetki łącznie z butami.Bardzo ładny smoking. Piękne szalowe klapy i świetna muszka. Zmieniłbym jedynie koszulę na krytą plisę. Cytuj
Marcin_L Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Z sesji dla Barberian Academy foto Lidia Popiel Ladnie, ale te okulary sloneczne bez sensu - wizualnie ok, ale troche kwiatek do kozucha. Cytuj
Pepo Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Co prawda nie dzisiaj, ale na sobie. Tuż przed ślubem siostry Jakość zdjęcia nie powala nieatety, ale osłonka aparatu mi się uszkodziła. Z tego co widzę to zbyt szerokie mankiety, ktore blokują rękawy marynarki, w ramionach też nie jest idealnie, ale nic lepszego nie mogłem dla siebie znaleźć z wieszaka. Szkoda, że wyłogi kołnierzyka nie chowają się pod klapy ;/ Garnitur: Bytom Koszula: MS&S Krawat: EoE Buty: Berwick Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 17 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Wczoraj. * garnitur Havana SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki 14 Cytuj
FilipP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Debiut w CMDNS ;o Płaszcz M&S Szalik Ben Sherman Koszula TML Krawat Jaeger Wybaczcie, ze krzywo. 2 Cytuj
Dark Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Wybaczcie, ze krzywo. Nic nie krzywo. Bardzo równo leżysz 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 19 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sekret Opublikowano 19 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Nie wiem czemu dziś poczułem chęć zrobienia sobie foty, więc jak już jest to wrzucam pomimo, że korporacyjnie do bólu... 10 Cytuj
Beny23 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Poniedziałkowo 7 Cytuj
Sekret Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Szacun za polączenie krawata i koszuli, ja nie umiem się tak bawić. Czy poszetka jest z tego samego materiału i ma ten sam wzór co koszula? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi