Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plusa dodałem, dodatkowy za "zrób to sam" :). Zakładam, że spodnie są szare, bo na zdjęciu wyszły lekko granatowe.

EDIT: Podziwiam za samodzielną realizację. Czuję, że gdybym się podjął, to wszystko w domu by fruwało ze względu na moją "anielską cierpliwość". :)

Opublikowano

Marynarka: Club Monaco

Koszula: CT

Krawat: zrób to sam z http://www.tkaniny-sklep.com.pl/pl/p/Welniana-tkanina-marynarkowa-kostiumowa/592

Poszetka: poszetka.com

Spodnie: zrób to sam z http://www.huddersfieldcloth.com/Product/28718

Buty: Meermin

Gratulację !

Do tego poszetka z grenadyny :)

Zrezygnowaliśmy z tych poszetek, głównie ze względu na sztywność materiału - dlatego też najlepiej wygląda przy TV Foldzie.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim :)

@ Aron - u mnie w "pracowni" też wszystko fruwa - Żona woli tam nawet nie zaglądać, ale za to biegający kot jest w 7 niebie. Spodnie szare.

@ Ernestson - postaram się wrzucić do "zrób to sam" jakoś po weekendzie.

Opublikowano

Pierwsze wystąpienie w smokingu. Powiem krótko. Czułem się świetnie i czekam na następną okazję. Na paniach robił wrażenie jakiego oczekiwałem. Niestety nie ja robiłem zdjęcie i nie pomyślałem, żeby zadbać o ujęcie całej sylwetki łącznie z butami.

Bardzo ładny smoking. Piękne szalowe klapy i świetna muszka. Zmieniłbym jedynie koszulę na krytą plisę.
Opublikowano

3219fa095404cebd5e2331a2870d3bbe.jpg

Co prawda nie dzisiaj, ale na sobie. Tuż przed ślubem siostry :)

Jakość zdjęcia nie powala nieatety, ale osłonka aparatu mi się uszkodziła. Z tego co widzę to zbyt szerokie mankiety, ktore blokują rękawy marynarki, w ramionach też nie jest idealnie, ale nic lepszego nie mogłem dla siebie znaleźć z wieszaka. Szkoda, że wyłogi kołnierzyka nie chowają się pod klapy ;/

Garnitur: Bytom

Koszula: MS&S

Krawat: EoE

Buty: Berwick