Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziwnej pozycji spacerujesz:)

A tak serio: kołnierzyk koszuli wygląda jak z innej bajki, za dużo go i za mało jednocześnie...

Mógłbyś sprecyzować, bo chyba za mało kawy dzisiaj i nie rozumiem zarówno wzmianki o spacerowaniu jak i o dualnej naturze kołnierzyka :)
Opublikowano

Jesteś "kawał chłopa", a klapy wąziutkie jak u maturzysty :-) Za to kołnierzyk w ładnym fasonie.

Muszę nabyć szersze klapy. Przymierzam sie do garnituru z grubszej wełny od Suit Supply na jesień i zimę.

Koszula Charles Tyrwhitt, ostatnimi czasy mój ulubiony producent koszul.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Mój debiut ;) Marynarka od garnituru, spodni od niego nie włożyłem do zdjęcia. Trochę wyszło midgetowo, ale to kwestia perspektywy. 

EDIT: Tu było zdjęcie, dla dobra potomnych usunąłem. ;) 

Opublikowano

Rozumiem, ze badasz wytrzymałość kolegów? ;)

Marynarka bardzo niedopasowana. Wyglada jakbyś ja pożyczył od kolegi o kompletnie innej figurze. Choć nawet gdyby pasowała, to zakładanie garniturowej marynarki do dżinsów samo w sobie jest dyskwalifikujące. Wybacz, ze tak bezpośrednio, ale zamieściłeś w jednym zdjęciu zestaw największych grzechów stylistycznych. Do kompletu jesze białe obuwie sportowe i mamy modelowy antyprzyklad.

Zobacz jak fajnie wyglądałby ten zestaw gdyby nie było widać tych spodni i marynarka byłaby bardziej dopasowana. Koordynacja kolorystyczna góry jest świetna.

Opublikowano

Hehe, no no, ostro jak na debiut, ostro. Nie wiem czy to mnie jakoś usprawiedliwia, ale w poście ze zdjęciem napisałem, że nie zakładałem spodni od garnituru do zdjęcia specjalnie, nie nosiłbym tej marynarki z jeansami. Może wrzucę cały garnitur i postaram się o lepsze zdjęcie, oddające całą sylwetkę we właściwej perspektywie. 

Opublikowano

Za debiut oczywiście wielkie uznanie. Niech krytyka cię nie powstrzymuje. Nie róbmy z tego wątku kółka wzajemnego poklepywania po plecach :). Tez dostałem kiedyś po głowie za nieprzemyślaną białą koszule w zestawie kazualowym. Samemu czasem nie wszystko sie widzi. Warto wiec cos wkleić szczególnie wtedy, kiedy ma się watpliwości.

Nie wiem czy inne ujecie cos zmieni. Marynarka wyglada na za szeroką w ramionach, obcisłą w talii, zdecydowanie za krótką. Wąskich klap, które nie pasują twojej posturze, nawet sie nie czepiam, bo tym sa zalewane nasze sklepy.

Opublikowano

image.jpg

Planuję z 10 kg zrzucić niebawem. Może wtedy marynarka będzie leżała lepiej w talii chociaż, skoro jest tak strasznie jak piszecie - w innych miejscach. Do obecnej figury musiałbym pewnie coś na miarę szyć by pasowało idealnie. 

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Planuję z 10 kg zrzucić niebawem. Może wtedy marynarka będzie leżała lepiej w talii chociaż, skoro jest tak strasznie jak piszecie - w innych miejscach. Do obecnej figury musiałbym pewnie coś na miarę szyć by pasowało idealnie.

Jest o niebo lepiej!

• Oceniam pozytywnie 2