Nowoanglik Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Ja bardzo chętnie. Wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Czy ktoś chcę wspólnie zamówić koszule Osovski & Mr. Vintage, żeby korzystać z oferty 3 za 2? Chciałbym kupić 1, ewentualnie 2 lniane koszule, ale potrzebuję partnera. W sumie 246 za sztukę. https://osovski.pl/pol_m_OSOVSKI-MR-VINTAGE-201.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 @fan_dobrego_buta czy planowane jest w tym roku zamówienie grupowe od AS ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Zbieram osoby do zakupu koszul Osovski Mr Vintage 3 za 2. Mam na oku jedną koszulę. Szukam jeszcze dwóch osób. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Ja chętnie kupię jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 OK. Potrzebujemy jeszcze jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Znajomy z Brzytwy poprosił mnie o szepnięcie słówka o rączkach do maszynek na żyletki, zostało mu 12 sztuk. Rączki te były zaprojektowane i stworzone specjalnie dla użytkowników forum Brzytwa.org. Wykonane są z nierdzewki. 10 sztuk takich: i jedna sztuka taka: Tak się prezentują z głowicami (środkowa rączka już się rozeszła): Cena to 35zł + 6zł przesyłka priorytetowa pocztą polską. Osobiście posiadam pierwszą wersję i serdecznie polecam, nie wiem jak w maszynkach droższych, ale według mnie o wiele wygodniejsza i porządniejsza od rączki Muhle czy Edwin Jagger. Jak ktoś jest chętny to można bezpośrednio do mnie na PW, będę pośredniczyć albo powiem do kogo się zgłosić. (oczywiście nie pobieram żadnej prowizji) @EDIT Został tylko już wzór nr 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Proponuję kolejny, grupowy zakup butów "seconds" marki Alfred Sargent bezpośrednio z fabryki. Osoby zainteresowane konkretnymi modelami i rozmiarami, proszę o przesłanie wiadomości priv. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 A jaka cena, tak pi razy oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 A gdzie znaleźć jakąś listę dostępnych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Na stronie AS, Herringshoes, plus przejrzenie info o marce AS na forum (np. prezentowane modele trzewików które były poprzednio zamawiane w grupowym, a są produkowane dla innych producentów). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Czy zakup grupowy dotyczy tylko trzewików jak w ubiegłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Dzięki za podpowiedź, @eye_lip Mnie by interesował ten model, lub coś podobnego na niewąskim kopycie, w brązie: Alfred Sargent Pimilico, 2-eye derby, 106 last Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Witam kolegówZamówienie grupowe dotyczy wszystkich modeli. Jeszcze raz chciałbym zaznaczyć, że zamawiamy seconds. Ceny oraz wady będą dopiero podane po wstępnym zamówieniu. Ceny, mam nadzieję, będą jak ostatnim razem, czyli od 210 GBP do 260 GBP. Są również trzewiki JCrew w cenie 155 GBP: W załączniku umieściłem spis dostępnych butów AS oraz Herring by AS: Available Sept16 - Priced.pdf Oprócz tego są dostępne następujące trzewiki:- 3 pary „ Dark Brn Grain Cap Derby boot (Dainite sole) rozmiary - 7, 9, 11, ale w tęgości E - poprosiłem o foto- 1ara Milkshake suede gusset boot (Ridgeway sole) – 1*8, 109F - poprosiłem o foto-Jodhpur boots-w rozmiarówce US - poprosiłem o foto- trzewiki J Crew plain front derby - foto wyżej Wstępne zamówienia proszę przesyłać na priv. Gdy zamkniemy listę poproszę o ostateczną cenę i sprawdzenie wad butów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Cześć, A czy mógłbyś dopytać o rozmiar 6.5 UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Tak jak wspomniałem w poprzednim wpisie, dostępne modele i rozmiary z AS oraz Herringa znajdziecie w załączonym dokumencie pdf: Available Sept16 - Priced.pdf Oprócz tych modeli są również na stanie: - Jodhpur boot - color tan z wykończeniem przyciemniającym. Wada to sposób wykończenia/przyciemnienia (burnishing) co może być łatwo skorygowane za pomocą pasty/kremu. Cena 195GBP. Rożne rozmiary . Buty produkowane na amerykański rynek, więc należy zamawiać o 1 rozmiar większe. Poniższe zdjęcie pokazuje idealne wykończenie buta: - trzewiki dla JCrew - zdjęcie z poporzedniego wpisu je pokazuje. Wada to brak wykończenia, czyli buty są matowe. Pozwala to wykończyć buty w dowolnym odcieniu brązy i innych kolorów. Cena 155 GBP - trzewiki bardzo podobne do AS Cambridge. Buty są w kolorze ciemnego brązu (ciemniejsze niż na zdjęciu) na kopycie zbliżonym do 87, jednak w tęgości E, czyli troszęczkę węższe. Dostępne rozmiary w tęgość E: Uk7, UK9, UK11 oraz UK9.5 w tęgości F. Cena 235 GBP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Poprosiłem o lepsze zdjęcie ostatnich trzewików, kt są w kolorze Chestnut Grain - rozm UK7, UK9, UK11 tęgość F. Niestety nie ma mojego rozm. Są też dostępne w rozm UK9.5 F w kolorze Mahogany grain - kolorystycznie bardzo podobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 20 minut temu, fan_dobrego_buta napisał: Niestety nie ma mojego rozm. Mojego, na szczęście*, w modelach, które by mnie interesowały też nie *dzieci będą w najbliższym czasie dostawać pełnowartościowe, zbilansowane posiłki a nie suchy chleb z wodą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Mój rozmiar jest , tylko cena jakaś taka mało seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Cytuj Secondhand - niestety ja nie mam wpływu na ceny. Zawsze można polować na zwroty u Herringa lub na wyprzedaż w AFPOS. EDIT: w przypadku zakupu w fabryce zawsze najlepsze ceny dają na modele Alfred Sargent (Exclusive Range), Herringa ale tą droższą linie oraz modele na rynek US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Zachęcam do kupna AS Cambridge'ów, to naprawdę piękne trzewiki. Ze swoich jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 7 godzin temu, fan_dobrego_buta napisał: Wydawało mi się że As będą droższe , oczywiście nie wycofuje się z zamówienia i czekam na zdjęcia braku wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Jak to wygląda ze zwrotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Witam, niestety nie mam możliwości zwrotu. Takie są warunki zakupu. Zamówienia przyjmuję do środy i następnie realizujemy temat. Na chwilę obecną mam następujące deklaracje (jeżeli kogoś nie ma na liście lub nii powinien być, proszę o email na priv): ANTIQUE MAHOGANY BRG OXFORD HUNT 8.5 Dark Brn Grain Cap Derby boot Like Cambridge UK7 CHESTNUT CALF WING BROGUE OXFORD HENRY II UK8.5 CHESTNUT WING BROGUE OXFORD HUNT UK7 OXBLOOD CALFPCH CAP OXFORD DRAKE UK11 OXBLOOD DRAKE UK11 Mahogany Herring Edward uk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Czy w tym roku planowany jest zakup butów ze sklepu klasycznebuty.pl? Oczywiście, jeżeli będzie możliwość ze strony sklepu i ochotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi