Skocz do zawartości

Gdzie można kupić - szukam, poszukuję

mosze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję casualowej marynarki w odcieniu beżu/brązu - coś w stylu poniższej:

https://vistula.pl/marynarka-bellagio-standard-solo-vistula-1

Niestety powyższa nie jest dostępna w interesującym mnie rozmiarze (176/92). Budżet +/- 1000 pln. Jest piekny okaz na suitsupply, ale 1800+ to trochę dużo jak na marynarkę do ciorania po autobusach ;(

Coś polecicie?

Pozdr!

15 godzin temu, shoeshiner_ napisał:

Witam,

poszukuję casualowej marynarki w odcieniu beżu/brązu - coś w stylu poniższej:

https://vistula.pl/marynarka-bellagio-standard-solo-vistula-1

Niestety powyższa nie jest dostępna w interesującym mnie rozmiarze (176/92). Budżet +/- 1000 pln. Jest piekny okaz na suitsupply, ale 1800+ to trochę dużo jak na marynarkę do ciorania po autobusach ;(

Coś polecicie?

Pozdr!

M.Ceran - bardzo fajne, weź rozmiar 48. w @poszetka.com mają je również

edit: http://m-ceran.com/kategoria/outlet/marynarka-welniana-bezowa

• Like 1

8 godzin temu, Krzysiek_W napisał:

M.Ceran - bardzo fajne, weź rozmiar 48. w @poszetka.com mają je również

edit: http://m-ceran.com/kategoria/outlet/marynarka-welniana-bezowa

@Krzysiek_W - nie znałem M.Ceran, a to super info, bo mieszkam w okolicy, wybiorę się zatem w któryś dzień na Paryską, dzięki!

Cześć wszystkim.

Proste pytanie do znawców o spodnie.

Szukam spodni materiałowych/eleganckich/casualowych/chinos/itd., które posiadałyby następujący krój: normalne (niezwężane) w udach do kolan i zwężane w łydkach do kostek. Naturalnie nie chodzi mi o marchewki, natomiast w wielu modelach dżinsów czy eleganckich spodni są one szerokie w kostce i po prostu brzydko odstają.

Dodam, że mam ok 176 cm wzrostu, więc jest to jakaś delikatna przeszkoda, ale nie jest najgorzej, na pewno można coś w tym kroju znaleźć. Chodzi o coś dostępnego od ręki, a nie szytego na miarę. Będę wdzięczny za pomoc (linki, marki, gdzie zajrzeć, co przymierzyć)!

1 minutę temu, jugend napisał:

Dodam, że mam ok 176 cm wzrostu, więc jest to jakaś delikatna przeszkoda, ale nie jest najgorzej, na pewno można coś w tym kroju znaleźć.

Czemu ten wzrost ma być przeszkodą, nie wiem. Większość konfekcji szyte jest dla wzrostu 176-182 i taki wzrost to raczej atut, a nie przeszkoda w tym przypadku. Skąd jesteś? Ciężko polecać sklepy stacjonarne nie wiedząc w jakim obszarze możesz coś sprawdzić. 

Trzewiki Yanko w tej cenie to była dobra oferta nawet w czasach, gdy pietruszka kosztowała 8 zł. Teraz, gdy kosztuje 3 razy tyle, jest to bardzo dobra oferta. Lepiej można trafić tylko w Czeladzi lub naprawdę przy sporym szczęściu w sieci.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1

17 godzin temu, lubo69 napisał:

Trzewiki Yanko w tej cenie to była dobra oferta nawet w czasach, gdy pietruszka kosztowała 8 zł. Teraz, gdy kosztuje 3 razy tyle, jest to bardzo dobra oferta. Lepiej można trafić tylko w Czeladzi lub naprawdę przy sporym szczęściu w sieci.

O co chodzi z tą Czeladzią? To jakieś Eldorado promocji?

A mogłeś wystawić na bazarku, straciłbyś i bana dostał;-)
A propos łódzkiego TK, niezły fart - jestem stałym bywalcem i najwyższa półka na jaką się tam natknąłem to Prime Shoes, Loake Design i Doucal’s...

• Oceniam pozytywnie 1

• 2 weeks later...