figo Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2017 3 minuty temu, waski napisał: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-jedwabiu-w-krate-Shepherd/886 Z krawatami słabo stoję, a sklepu w ogóle nie kojarzyłem, także wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Panowie, szukam sklepu z cenami podobnymi do SS, w którym znajdę dwurzędowe klasyczne garnitury. Dodatkowe wymaganie to obecność większych rozmiarów (58/60). Niestety w SS w dwurzędówkach zostały pojedyncze rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 @pawlik, jeśli masz gdzieś w okolicy Royal Collection to zdecydowanie polecam odwiedzić - mają teraz na wyprzedażach świetne, w klasycznych proporcjach, dwurzędowce Oscara Jacobsona - granat, grafitowy i szary w cenach około 1400 PLN. Moim zdaniem, przy tej cenie lepszy stosunek do jakości niż SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 No, w Szczecinie takich bogactw jak RC nie ma Ale chyba będę w Warszawie na początku kwietnia, to może coś znajdę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bradley Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Gdzie można dostać ładną, klasyczną kamizelkową dewizkę do zegarka kieszonkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Szukam takich butów (Timberland CA Trad) lub podobnych. Może być inna firma. Zależy mi na braku szwu na pięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chytrus Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Hej, szukam dokładnie tego portfela http://swiatgalanterii.pl/portfele-skorzane/lktv/portfel-meski-dla-taty-jaki-model-wybrac.html Nigdzie nie jest napisane jaka to marka lub model Prosze o pomoc, może ktoś z Was się orientuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Loafersy na ciut szerszą stopę - Carlos Santos, Berwick, Yanko, Shoepassion, przetestowane i odpadają. Crownhill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Loake lub Trickers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 2 godziny temu, JD! napisał: Loafersy na ciut szerszą stopę - Carlos Santos, Berwick, Yanko, Shoepassion, przetestowane i odpadają. Crownhill? G&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 a tak bardziej pierwotnie i przy okazji budżetowo G. H. Bass albo Sebago? W polsce bez łaski są za 7 stówek a w tk maxxie za 2 można znaleźć. Styl oczywiście nie tak subtelny ale przynajmniej wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozuba Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Witam, Można powiedzieć, że ostatnio zachorowałem na punkcie zakupu koszuli w niebieską kratę vichy i wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem jest jej ciemniejszy kolor. Czy macie strony, gdzie można dostać taką koszulę z dobrej jakości materiałów i w dobrym kroju. Chyba że ktoś poleci inny kolor - jestem otwarty na propozycje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Moim faworytem odnośnie wszelkich maści kratek vichy i kołnierzyka button down jest GANT. Plus również za dobry materiał, krój i dopasowanie, bo udało mi się już ustalić mój rozmiar w zasadzie we wszystkich modelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Zdecydowanie tak! Oxford z Ganta 'robi robotę'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Prosta sprawa... Polo RL, Gant, Hilfiger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 W tańszych klimatach - mam taką koszulę z Bytomia i moim zdaniem stosunek jakości do ceny bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 W CT mają duży wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozuba Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i jeszcze pytanie do @White Haven, co to jest CT? Nic mi nie przychodzi do głowy i zastanawiam się, czy to nie wstyd nie znać tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Charles Tyrwhitt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bradley Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Poszukuję koniakowych bądź brązowych brogsów, rozmiar 41 i tutaj niestety budżet- góra 400zł. Wiem że za taką cenę cuda nie dostanę, ale że do Berwick mi brakuje także ktoś może polecić coś co się po pół roku nie rozleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Jak sprawa pilna, to nie wiem. Jak masz trochę czasu, factory seconds od Meermina czy Loake'a na ebay'u.http://www.ebay.co.uk/sch/goodyearshoes/m.html?ssPageName=STRK%3AMEFSXS%3AMESOI&_trksid=p2053788.m1543.l2654 http://www.ebay.co.uk/usr/loakefactoryoutlet?_trksid=p2053788.m1543.l2754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bradley Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Bardzo dziękuje za podpowiedź. Rozejrzę się, zastanawiam się tylko czy na polskim rynku coś dostanę w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Prowadzą sprzedaż wysyłkową. Na polskim rynku nic podobnego nie dostaniesz w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bradley Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 A z niższej półki? Widać na zalando brogsy za 300zł, czy na h&m za 280zł, wiem że jakość jest niska tylko ciekaw jestem jak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 To już nie jest niższa półka ... to badziew. Buty przypominające klasyczne wzornictwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi