Szego Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Gdzie znajdę chinosy nadające się do noszenia z szelkami, boczne zapięcie, wyższy stan do +/- 150zł? Najlepiej stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturM. Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, gdzie w polskich sklepach dostanę jakieś ładne metalowe przypinki do butonierki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrp Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Szanowni Panowie, pozwolę sobie ponowić pytanie o wełnę od Loro Piana: czy ktokolwiek z Was (a skądinąd wiem, że część forumowiczów ma doskonałe rozeznanie, co i gdzie) może wskazać krawca mającego w ofercie wełny tegoż producenta? Zamierzam zamówić spodnie pasujące do marynarki i nie jest dla mnie istotne, czy krawiec będzie z Warszawy, Radomia czy Szczecina. Przekopałem eBay, guglowałem i jak dotąd znalazłem jedynie krawca we Francji posiadającego poszukiwany materiał (Tasmanian Super 130's) ale ów winszuje sobie za parę niecałe 1000 Euro, co uważam za nieco wygórowana cenę. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Będę niezmiernie wdzięczny. W sklepie na Orlej w Warszawie widziałem jakieś inne ich materiały i chyba próbnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Poszukuję bordowego paska do 200 zł, będę wdzięczny za informację. Ewentualnie zastanawiam się czy nie kupić paska w brązie i nie spróbować swoich sił w patynacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adh Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 W sklepie na Orlej w Warszawie widziałem jakieś inne ich materiały i chyba próbnik. To już coś, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZygKarcz Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam, gdzie w polskich sklepach dostanę jakieś ładne metalowe przypinki do butonierki ? W Bytomiu chyba mieli swego czasu kilka do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Panowie,poszukuje koszuli (najlepiej białej, albo innej która pasowałaby do kraty PoW) z szeroko rozstawionymi wyłogami kolnierza. Chcę żeby chowały się pod kamizelkę, a dekolt jest dość mocno wycięty. Ewentualnie gdzie znajdę porządną koszulę z kolnierzem button down. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 A w jakiej cenie? BD możesz sprawdzić u Tomka Milera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Dzięki, ale lepiej, żeby cena była niższa, a przede wszystkim dobrze byłoby móc ją przymierzyć na żywo. (Warszawa)może któraś marka w TK Maxx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Gdzie dostanę bransoletkę z koralików lapis-lazuli wielkości 6-8 mm na wąski nadgarstek (17 cm) w rozsądnej cenie? Wiem, moda już minęła, ale kupiłem zegarek do którego taka bransoletka idealnie pasuje, a poza tym przeczytałem coś-tam o litoterapii i doszedłem do wniosku, że pomóc może nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Gdzie dostanę bransoletkę z koralików lapis-lazuli wielkości 6-8 mm na wąski nadgarstek (17 cm) w rozsądnej cenie? Wiem, moda już minęła, ale kupiłem zegarek do którego taka bransoletka idealnie pasuje, a poza tym przeczytałem coś-tam o litoterapii i doszedłem do wniosku, że pomóc może nie pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3680-bransoletki-m%C4%99skie-mtm-z-kamieni-p%C3%B3%C5%82szlachetnych/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Znałem to ogłoszenie, ale przyjąłem, że już nieaktualne. Odezwałem się, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Witam poszukuję białą lnianą koszulę tylko rozmiar duży kołnierzyk 46, wzrost 188, klatka 130 najlepiej sklep w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Potrzebuje polecenia sklepu gdzie można się zaopatrzyć w garnitur wiosna lato. krój slimowaty przedział cenowy ok 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Potrzebuje polecenia sklepu gdzie można się zaopatrzyć w garnitur wiosna lato. krój slimowaty przedział cenowy ok 1500zł SuSu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Witam poszukuję białą lnianą koszulę tylko rozmiar duży kołnierzyk 46, wzrost 188, klatka 130 najlepiej sklep w Polsce. Zobacz ofertę ThinRedLine - tylko zamowienie przez net, ale przy takich wymiarach powinieneś dobrać pasującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shackleton Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Szukam akcesoriów z "ancient madder" jedwabiu ( jedwabiu marzana) - zwłaszcza apaszek, bandan i krótkich szalików. Mile widziane sklepy w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Szukam harringtonki do 600zł. Jakieś sklepy w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Wydaje się głupie pytanie, ale spędziłem już za dużo czasu na przebieraniu w sklepach i przymierzaniu. Szukam dość tanich bawełnianych koszulek. Najlepiej bez żadnych napisów itd. Mile widziane v-necki ale z małym dekoltem. Najtrudniejsze jest to że potrzebuję aby były dość krótkie. Większość jakie przymierzałem, przy moim wzroście (~175), sięgają mi prawie do krocza. Nie jest to klasyczna męska elegancja, ale tutaj większość osób zwraca uwagę na krój, więc może się ktoś z nimi zetknął. Potrzebuję je na siłownie, sportowe wypady itd. Dlatego chcę kupić tuzin i nie wydać tysiąca złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 W sieciówkach typu Pull and Bear na wyprzedażach można kupić za 15 zł, całkiem przyzwoite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Czyli muszę regularnie sprawdzać i trafić na krój. Bo tam już sprawdzałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Chociaż też zależy ile chcesz wydać. Ja dzisiaj kupiłem bardzo fajne w Big starze za jakieś 30 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 50zł też nie będzie problemem. Nie chcę po prostu takich po 100/200zł. Big Stara też sprawdzałem. Ale widocznie tak jest z tanimi koszulkami. Dwa egzemplarze tego samego produktu często leża inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Bawełniane, v-neck po około 25 złotych z tego co pamiętam są w Decathlonie (białe, szare i czarne) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Chciałbym napomnieć że problemem nie jest znalezienie koszulki, tylko krótkiej koszulki. Ale dzięki za propozycję, w Decathlonie jeszcze nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi