Xune Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 Chyba Jesper z ShoeGazing ostatnio wspominał, jakoby paski miał robić ojciec Toniego, który pracował przy wyrobach skórzanych wiele lat, natomiast obecnie jest na emeryturze i robi już tylko paski dla TLB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Cześć Szukam koszuli oxford/OCBD (najlepiej białej, slim fit) w przystępnej cenie ok. 150 zł Możecie napisać w jakich sklepach szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 @Robert Masimo Dutti/Uniqlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Gdzie można dorwać fajnr tkaniny na spodnie? Coś cienkiego, letniego, oraz jesiennego. Nie musi być wypas, tylko coś ciekawego, fajnie jakby były końcówki kolekcji. Zakup z UE, w tym oczywiście z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 11 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2021 Gdzie kupię dobrej jakości skarpety do smokingu czarne lub ciemny granat? Zależy mi aby to były prawdziwe długie podkolanówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Czerwiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2021 Pytasz i masz: https://allegro.pl/oferta/calzedonia-skarpety-meskie-czarne-dlugie-40-41-10661013743 Stosunek jakości do ceny bardzo dobry, a ten rozmiar pasuje na nogi do angielskiego 8-8.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 11 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2021 Prędzej spodziewałem się luksusowych skarpet za 150 zł/para z organicznej wełny zebranej o poranku, ręcznie dzierganych przez butikową szwalnie na południu Włoch, ale dziękuję, na pewno skorzystam i przetestuję!😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2021 Co to.za buty i zegarek? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 12 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2021 Bespoke musi.... A kajdan na szyi i zawieszka?😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 12 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2021 Zegarek wyglada trochę jak słoneczny. A na szyi Czarna Madonna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 Zegarek to klasyczny diver. Przecież widać obrotowy bezel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 Kojarzycie jakieś hiszpańskie/włoskie (albo ogólnie wewnątrz UE) marki, mające w ofercie porządne i wygodne kapcie wsuwane (mules) ze skóry? Coś w stylu Church's Arran albo Brooks Brother's Nappa Slippers. Budżet 100-120 EUR. Byle spoza UK i US bo opłaty celne i czas dostawy mnie wykończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 54 minuty temu, Machiavelli napisał: Kojarzycie jakieś hiszpańskie/włoskie (albo ogólnie wewnątrz UE) marki, mające w ofercie porządne i wygodne kapcie wsuwane (mules) ze skóry? Coś w stylu Church's Arran albo Brooks Brother's Nappa Slippers. Budżet 100-120 EUR. Byle spoza UK i US bo opłaty celne i czas dostawy mnie wykończą Na Herring Shoes masz całą masę tego typu kapci w interesującym Cię budżecie, np. Herring Gavin, Herring Baronet. Wiem, że sklep jest z UK, ale z cłem i czasem dostawy nie ma problemu. Sklep wysyła przesyłki DDP (Delivered Duty Paid), więc nie ponosisz żadnych dodatkowych opłat ponad to co im zapłacisz. Czas dostawy to standardowo u Herringa 1-2 dni. Czasem dodatkowy dzień-dwa przesyłka spędza u celników ale i tak to całkiem rozsądny czas na dostarczenie przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 Ja mam model Baron z Herringa - super materiały, tylko trzeba uważać z rozmiarówką, bo mam 10 (dostałem w prezencie od kolegi) i mają luzik, a 9.5 byłyby optymalne, gdzie jeśli chodzi o buty noszę normalnie 8.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 Dzięki Panowie. Rozważałem je, ale bo brexicie miałem straszne cyrki z przesyłkami z UK (3-4 tygodnie czekania, opłaty celne dochodzące do 40% wartości zamówienia, bo firmy kurierskie sobie doliczały prowizję). Jeśli Herring ma taką opcję, to chyba się skuszę na te "baronety". Tylko muszę przemyśleć jaki rozmiar, bo zaskoczyłeś mnie @eye_lip Zwykle noszę 5.5 więc tu celowałem w 6, ale mogą się okazać za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2021 Zamawiałem po Brexicie dwie paczki z Herring Shoes, w obu przypadkach nie było żadnego problemu z przesyłką. Podobnie zresztą w CT Shirts i w Turnbull&Asser. Generalnie o ile tylko sklep oferuje wysyłanie paczek DDP, to wszystko idzie bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przezdzwa Napisano 15 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2021 Dzień dobry, potrzebuje materiału na spodnie do garnituru niedostepnego już na stronie SS. Pure linen Baird McNutt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 20 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2021 Szukam krawatu z grenadyny we wzór regimentalny. Coś jak to E.G Ceppelli https://www.patriziocappelli.it/shop/grenadine-garza-fine-tie-pc115/ Czy ktoś z Was kojarzy może coś podobnego innej marki w podobnej w lub niższej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2021 W dniu 15.06.2021 o 11:15, przezdzwa napisał: Dzień dobry, potrzebuje materiału na spodnie do garnituru niedostepnego już na stronie SS. Pure linen Baird McNutt e Zapytaj w https://loom10.com/pl/i/Kontakt/9 Jeśli oni nie będą mieć, to nikt w Polsce nie będzie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nymphaeathermarum Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2021 Mógłbym prosić o polecenie butów przypominających model z załączonego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2021 Tak się waham, pójść w misję edukacyjną forum i zaproponować koledze Tetbury?😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2021 6 godzin temu, nymphaeathermarum napisał: Mógłbym prosić o polecenie butów przypominających model z załączonego zdjęcia? Szukaj pod hasłem cowboy/western/texan boots. Może być ciężko znaleźć w Europie, bo takie obuwie jest popularne raczej w USA/Meksyku. Na przykłąd tutaj masz sporo tego typu butów: Men's Cowboy Boots – Bootmaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samolocik123 Napisano 25 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2021 Cześć! Poszukuję spodni lniano-bawełnianych lub ewentualnie lnianych w kolorze beżowym, w rozmiarze 52L/34. Możecie coś polecić w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 2 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2021 W dniu 13.06.2021 o 13:03, Zajac Poziomka napisał: Zamawiałem po Brexicie dwie paczki z Herring Shoes, w obu przypadkach nie było żadnego problemu z przesyłką. Podobnie zresztą w CT Shirts i w Turnbull&Asser. Generalnie o ile tylko sklep oferuje wysyłanie paczek DDP, to wszystko idzie bezproblemowo. Zając a czy Herring oferuje przesyłkę DDP? Jak skorzystać z tej opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 W dniu 25.06.2021 o 09:50, samolocik123 napisał: Cześć! Poszukuję spodni lniano-bawełnianych lub ewentualnie lnianych w kolorze beżowym, w rozmiarze 52L/34. Możecie coś polecić w tym temacie? Znasz markę Luxire? Wysyłają ostatnio dość szybko, mega szerokie opcje personalizacji oraz wyboru materiału. Wątek o tej marce znajdziesz w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi