Krzysiek_W Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 23 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: @Krzysiek_W, mam pod ręką tchibo.de, pamiętam, że kiedyś polecałeś, ale jest kilka opcji, czysta bawełna (piszą że luźny fit) oraz 95% i 5% elastan. Masz któreś z tych? Może polecisz konkretny model i mnie przekieruje. Tego modelu już chyba nie ma, ale pamiętam że były to dwupaki opisane jako dżersejowe, te z elastanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 45 minut temu, Krzysiek_W napisał: Tego modelu już chyba nie ma, ale pamiętam że były to dwupaki opisane jako dżersejowe, te z elastanem Coś jeszcze było na niemieckiej stronie. Zobaczę jak przyjdą. Danke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 @Żorż Ponimirski https://ansin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 @pi_senny, będę badał w drugiej kolejności bo zależy mi na łatwej i szybkiej dostępności w Niemczech. Jeśli Tchibo będzie wtopą to zamowię Ansin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 @Żorż Ponimirski, ja ostatnio szukałem i kupiłem te: https://www.lidl-sklep.pl/LIVERGY-Koszulki-meskie-2-sztuki/p100270673 Miałem je na sobie może ze dwa razy, ale wydają się ok, a cenowo bdb. Dekolt jest mocno głęboki, sama koszulka dość długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Też używam od czasu do czasu lidlowskich Livergy. W mojej opinii bardzo dobre i w moim przypadku nie widzę potrzeby szukania czegoś droższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 W Uniqlo mają, powinny być łatwiej dostępne w Niemczech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Panowie, gdzie mogę pozyskać ciemnobrązowe guziki do marynarki. Dodam, że strony tkaniny.net, zackroman i allegro zostały już sprawdzone:) Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Można spróbować na Allegro, kupić używkę za grosze (jakiś oldskool dobrej marki) i podmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 W sklapach z odziezą Second Hand kupić używaną marynarkę z odpowiednimi guzikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Panowie, przyzwoitej jakości skórzane kapcie po domu - gdzie szukać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetonek Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 nie że śmieszkuję, ale ja swoje skórzane kupowałem na Hali Targowej u siebie w mieście (3 rok już się trzymają bardzo dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Pytanie o beżowe chino. Gdzie mogę kupić klasyczne, najzwyklejsze beżowe chinosy w kroju slim fit w dobrej cenie (czyt. tanio)? Rozumiem, że o takich bajerach jak zakładki, to raczej można pomarzyć, żeby gdzieś kupić w sieci . Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Charles Tyrwhitt ma chino z zakładkami w rozsądnej cenie (ok 50-60 GBP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 6 godzin temu, yetonek napisał: nie że śmieszkuję, ale ja swoje skórzane kupowałem na Hali Targowej u siebie w mieście (3 rok już się trzymają bardzo dobrze). Jasne, tylko się zastanawiam, czy tutaj też są jakieś lepszejsze Jedyne w sumie jakie znalazłem, to marki modowe, ale to jednak te nie są skórzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emdojot Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Cześć, czy ktoś wie gdzie dostanę granatową field jacket z kołnierzem koszulowym zapinaną na guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Czy ktoś może polecić gdzie można kupić lekki szalik-chustkę na okres przejściowy?Przykład na załączonej fotografii. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Vangraf https://www.vangraaf.com/pl/cat/105006/szaliki-i-chusty/ Boggi https://www.boggi.com/en_DE/sale/scarves/?srule=low to high&start=0&sz=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Gdzie kupujecie jeansy bez wytarć o kroju slim/taper ale z wyższym stanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Jeżeli chcesz takie „jak drzewiej bywało”, zachodzące za pępek, wtedy Pike Brothers. Jeżeli po prostu chcesz uniknąć ball cleavage, producentów jest wielu; ja kupuję Iron Heart - drogo, ale spokój na dłuuugie lata i naprawy w cenie. O ile pamiętam, IH888 mają w miarę wysoki stan, ok. 12,5 cala w rozmiarze 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 W dniu 14.04.2020 o 22:58, gringope24 napisał: Czy ktoś może polecić gdzie można kupić lekki szalik-chustkę na okres przejściowy? Zależnie od budżetu od Vistuli przez poszetka.com po Drake's. Kiedyś fajne miewało Massimo Dutti, ostatnio jakoś coraz rzadziej, ale można poszperać na allegro za resztkami z poprzednich sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 56 minut temu, lubo69 napisał: Jeżeli chcesz takie „jak drzewiej bywało”, zachodzące za pępek, wtedy Pike Brothers. Jeżeli po prostu chcesz uniknąć ball cleavage, producentów jest wielu; ja kupuję Iron Heart - drogo, ale spokój na dłuuugie lata i naprawy w cenie. O ile pamiętam, IH888 mają w miarę wysoki stan, ok. 12,5 cala w rozmiarze 32. Dzięki. Szukam czegoś bardziej do luźnej marynarki niż do płukania złota z okolicznych strumyków Najbardziej odpowiada mi estetycznie krój IH777 ale ten na złość jest z niskim stanem 😕 Z cywilnych marek lubiłem bardzo Levis 522, ale jak na złość przestali produkować ten model. Mam jeszcze 501ct, ale tam trudno o niewytarte materiały. Zna ktoś może krój Shuttle Taper z Levis Made and Crafted? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Wysoki stan mają jeszcze 501 1947 z Levi’s Vintage Clothing, ale to nie jest taper.Edit: jeszcze te:https://www.rivetandhide.com/shop/categories/jeans/momotaro-0405-v-15-7-oz-high-tapered-jeans.html?___store=eu_en 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 @Żorż Ponimirski możesz zerknąć na Unbranded i model UB601 , ja ich jeszcze nie kupiłem , ale są na mojej liście 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 25 minut temu, lubo69 napisał: Wysoki stan mają jeszcze 501 1947 z Levi’s Vintage Clothing, ale to nie jest taper. Edit: jeszcze te: https://www.rivetandhide.com/shop/categories/jeans/momotaro-0405-v-15-7-oz-high-tapered-jeans.html?___store=eu_en Mam dżinsy momotaro i są spoko. Do marynarki ich raczej nie założysz, bo jednak to wciąż nie jest taki krój jakbyś pewnie chciał, a do tego mają na tyłku dwa paski z białej farby, które są podobno nawiązaniem do tradycji, kiedy w czasie wojny, aby zaoszczędzić na materiale kieszenie się malowało, a nie doszywało - albo przynajmniej taki kit mi wcisnął pan z faster doga. W moim przypadku do marynarki nadają się tylko dżinsy z mtm. Można takie zamówić online, a coraz częściej też w stacjonarnych. Mam jedną parę, przed kryzysem zamówiłem drugą i czekam. Dla mnie idealne rozwiązanie, bo mam ogromny problem z dopasowaniem dżinsów co do kroju i do wymiarów. Jakoś dżinsu w mtm, z którego korzystam nie umywa się do tych wszystkich vintage levisów i japońskich denimów. W obu przypadkach (dobre rtw/mtm) trzeba przygotować się na wydatek sporo większy niż takie zwykłe levisy z centrum handlowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi