Żorż Ponimirski Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 45 minut temu, Krzysiek_W napisał: Tego modelu już chyba nie ma, ale pamiętam że były to dwupaki opisane jako dżersejowe, te z elastanem Coś jeszcze było na niemieckiej stronie. Zobaczę jak przyjdą. Danke! Cytuj
pi_senny Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Żorż Ponimirski https://ansin.pl Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @pi_senny, będę badał w drugiej kolejności bo zależy mi na łatwej i szybkiej dostępności w Niemczech. Jeśli Tchibo będzie wtopą to zamowię Ansin. Cytuj
MarianoItaliano Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2020 @Żorż Ponimirski, ja ostatnio szukałem i kupiłem te: https://www.lidl-sklep.pl/LIVERGY-Koszulki-meskie-2-sztuki/p100270673 Miałem je na sobie może ze dwa razy, ale wydają się ok, a cenowo bdb. Dekolt jest mocno głęboki, sama koszulka dość długa. Cytuj
domixon Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Też używam od czasu do czasu lidlowskich Livergy. W mojej opinii bardzo dobre i w moim przypadku nie widzę potrzeby szukania czegoś droższego. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 W Uniqlo mają, powinny być łatwiej dostępne w Niemczech 1 Cytuj
Zagiel Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Panowie, gdzie mogę pozyskać ciemnobrązowe guziki do marynarki. Dodam, że strony tkaniny.net, zackroman i allegro zostały już sprawdzone:) Z góry dzięki. Cytuj
mosze Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Można spróbować na Allegro, kupić używkę za grosze (jakiś oldskool dobrej marki) i podmienić. Cytuj
kichanadeta Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 W sklapach z odziezą Second Hand kupić używaną marynarkę z odpowiednimi guzikami. Cytuj
B737 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Panowie, przyzwoitej jakości skórzane kapcie po domu - gdzie szukać? 1 Cytuj
yet33k Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 nie że śmieszkuję, ale ja swoje skórzane kupowałem na Hali Targowej u siebie w mieście (3 rok już się trzymają bardzo dobrze). Cytuj
jugend Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Pytanie o beżowe chino. Gdzie mogę kupić klasyczne, najzwyklejsze beżowe chinosy w kroju slim fit w dobrej cenie (czyt. tanio)? Rozumiem, że o takich bajerach jak zakładki, to raczej można pomarzyć, żeby gdzieś kupić w sieci . Dzięki za pomoc Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Charles Tyrwhitt ma chino z zakładkami w rozsądnej cenie (ok 50-60 GBP). Cytuj
B737 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 6 godzin temu, yetonek napisał: nie że śmieszkuję, ale ja swoje skórzane kupowałem na Hali Targowej u siebie w mieście (3 rok już się trzymają bardzo dobrze). Jasne, tylko się zastanawiam, czy tutaj też są jakieś lepszejsze Jedyne w sumie jakie znalazłem, to marki modowe, ale to jednak te nie są skórzane. Cytuj
emdojot Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Cześć, czy ktoś wie gdzie dostanę granatową field jacket z kołnierzem koszulowym zapinaną na guziki? Cytuj
gringope24 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Czy ktoś może polecić gdzie można kupić lekki szalik-chustkę na okres przejściowy?Przykład na załączonej fotografii. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj
kichanadeta Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Vangraf https://www.vangraaf.com/pl/cat/105006/szaliki-i-chusty/ Boggi https://www.boggi.com/en_DE/sale/scarves/?srule=low to high&start=0&sz=12 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Gdzie kupujecie jeansy bez wytarć o kroju slim/taper ale z wyższym stanem? Cytuj
lubo69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jeżeli chcesz takie „jak drzewiej bywało”, zachodzące za pępek, wtedy Pike Brothers. Jeżeli po prostu chcesz uniknąć ball cleavage, producentów jest wielu; ja kupuję Iron Heart - drogo, ale spokój na dłuuugie lata i naprawy w cenie. O ile pamiętam, IH888 mają w miarę wysoki stan, ok. 12,5 cala w rozmiarze 32. Cytuj
Kyle Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 22:58, gringope24 napisał: Czy ktoś może polecić gdzie można kupić lekki szalik-chustkę na okres przejściowy? Zależnie od budżetu od Vistuli przez poszetka.com po Drake's. Kiedyś fajne miewało Massimo Dutti, ostatnio jakoś coraz rzadziej, ale można poszperać na allegro za resztkami z poprzednich sezonów. Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 56 minut temu, lubo69 napisał: Jeżeli chcesz takie „jak drzewiej bywało”, zachodzące za pępek, wtedy Pike Brothers. Jeżeli po prostu chcesz uniknąć ball cleavage, producentów jest wielu; ja kupuję Iron Heart - drogo, ale spokój na dłuuugie lata i naprawy w cenie. O ile pamiętam, IH888 mają w miarę wysoki stan, ok. 12,5 cala w rozmiarze 32. Dzięki. Szukam czegoś bardziej do luźnej marynarki niż do płukania złota z okolicznych strumyków Najbardziej odpowiada mi estetycznie krój IH777 ale ten na złość jest z niskim stanem ? Z cywilnych marek lubiłem bardzo Levis 522, ale jak na złość przestali produkować ten model. Mam jeszcze 501ct, ale tam trudno o niewytarte materiały. Zna ktoś może krój Shuttle Taper z Levis Made and Crafted? Cytuj
lubo69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wysoki stan mają jeszcze 501 1947 z Levi’s Vintage Clothing, ale to nie jest taper.Edit: jeszcze te:https://www.rivetandhide.com/shop/categories/jeans/momotaro-0405-v-15-7-oz-high-tapered-jeans.html?___store=eu_en 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Żorż Ponimirski możesz zerknąć na Unbranded i model UB601 , ja ich jeszcze nie kupiłem , ale są na mojej liście ? Cytuj
Stormont Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 25 minut temu, lubo69 napisał: Wysoki stan mają jeszcze 501 1947 z Levi’s Vintage Clothing, ale to nie jest taper. Edit: jeszcze te: https://www.rivetandhide.com/shop/categories/jeans/momotaro-0405-v-15-7-oz-high-tapered-jeans.html?___store=eu_en Mam dżinsy momotaro i są spoko. Do marynarki ich raczej nie założysz, bo jednak to wciąż nie jest taki krój jakbyś pewnie chciał, a do tego mają na tyłku dwa paski z białej farby, które są podobno nawiązaniem do tradycji, kiedy w czasie wojny, aby zaoszczędzić na materiale kieszenie się malowało, a nie doszywało - albo przynajmniej taki kit mi wcisnął pan z faster doga. W moim przypadku do marynarki nadają się tylko dżinsy z mtm. Można takie zamówić online, a coraz częściej też w stacjonarnych. Mam jedną parę, przed kryzysem zamówiłem drugą i czekam. Dla mnie idealne rozwiązanie, bo mam ogromny problem z dopasowaniem dżinsów co do kroju i do wymiarów. Jakoś dżinsu w mtm, z którego korzystam nie umywa się do tych wszystkich vintage levisów i japońskich denimów. W obu przypadkach (dobre rtw/mtm) trzeba przygotować się na wydatek sporo większy niż takie zwykłe levisy z centrum handlowego. 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jakoś dżinsu w mtm, z którego korzystam nie umywa się do tych wszystkich vintage levisów i japońskich denimów.W to jestem skłonny uwierzyć, ale w takim razie dlaczego je polecasz?Jeśli jest natomiast odwrotnie (japoński denim nie umywa się do Twojego mtm), to bardzo mnie zaciekawiłeś. LVC noszę codziennie po domu od ośmiu lat, natomiast IH 23 oz nie zużyję do śmierci, nawet jeśli będzie mi dane dożyć setki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi