proceleusmatyk Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 No more tears. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 No more tears.No woman no cry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 No more tears.No woman no cry. Czyli: baba z wozu koniom lzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Gdzie swoje produkty szyje Vistula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Ja również jestem zdania ze w dwurzędówce można chodzić bez krawata. Podpieram się swoim zdjęciem gdzie mam zawiązaną pod szyja apaszkę. Pozdrawiam Nie wprowadzaj ludzi w błąd:-) Wyglądasz tu jak Maurice Chevalier w filmie "Gigi", jest to strój swobodny, ale bardzo elegancki. Z krawatem czy bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 a w oficjalnej wersji? dzięki To Prince Albert (Li-Ro-Li-Ro-Li-Co-TT w notacji Finka-Mao). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrustonka Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Chciałem zapytać czy wiecie może, gdzie mogę znaleźć krawat 'wiązany' pierścieniem. Znalazłem w sieci zdjęcie, niestety nie jestem w stanie stwiedzić czy jest to swoisty 'krawatowy ewenement', czy element jakiegoś stroju ludowego. Szukałem na wszelkie sposoby, niestety nic nie znalazłem. Szczególnie interesuje mnie ze względu na przepiękną ornamentowaną zapinkę. Spotkałem się również z podobną formą spinania fularów, co może być dla was jakąś wskazówką. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booe Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Chciałem zapytać czy wiecie może, gdzie mogę znaleźć krawat 'wiązany' pierścieniem. Znalazłem w sieci zdjęcie, niestety nie jestem w stanie stwiedzić czy jest to swoisty 'krawatowy ewenement', czy element jakiegoś stroju ludowego. Szukałem na wszelkie sposoby, niestety nic nie znalazłem. Szczególnie interesuje mnie ze względu na przepiękną ornamentowaną zapinkę. Spotkałem się również z podobną formą spinania fularów, co może być dla was jakąś wskazówką. Z góry dziękuję za pomoc http://www.etsy.com/listing/93854146/vi ... e-red-with Pod zdjęciem wyraźnie jest napisane,że to szwajcarski ludowy krawat w dodatku damski. Pewnie trzeba będzie szukać w tamtych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Przed czasami forumowymi kupiłem rękawiczki, czy któryś z kolegów ma wiedzę z jakiej mogą być skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Jak byłem u Pana Jamrozińskiego to pokazywał mi taką skórę - mówił, że to kozia skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Jak byłem u Pana Jamrozińskiego to pokazywał mi taką skórę - mówił, że to kozia skóra Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Być może jest to pecari. Jedne z najdroższych skór na rękawiczki. We włoskich manufakturach ceny za parę zaczynają się od 100 ojro. Jeśli kupiłeś za kilkadziesiąt złotych to masz szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Być może jest to pecari. Jedne z najdroższych skór na rękawiczki. We włoskich manufakturach ceny za parę zaczynają się od 100 ojro. Jeśli kupiłeś za kilkadziesiąt złotych to masz szczęście. to jest pecari - charakterystyczne po trzy dziurki powtarzające się regularnie http://www.exoticleather.biz/large_view ... 01_tan.htm mam podobne zupełnie nie używane rękawiczki firmy DENTS kupione za 3 PLN w SH http://vslvstyle.blogspot.com/2012/12/pereki.html kozia skora jest gładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Vislav - mam 2 pary rękawiczek z koziej skóry - nie jest gładka. Zwróć uwagę na duże powiększenie zdjęcia - mam bardzo podobne "dziurkowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Vislav ma racje, to jest Pekari a kozia skóra, podobnie jak owcza giemza to skory gładkie. Dziurki na skórze mogą być pochodną zastosowania silniejszych enzymow w procesie trawienia, lub zakwaszania skory. Skad masz te rękawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 od Pana Jamrozińskiego - wieczorem zrobie zdj na powiększeniu i pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Vislav ma racje, to jest Pekari a kozia skóra, podobnie jak owcza giemza to skory gładkie. Dziurki na skórze mogą być pochodną zastosowania silniejszych enzymow w procesie trawienia, lub zakwaszania skory. Skad masz te rękawiczki?dzk b mam dwie pary rękawiczek ze skory pekari. Skóra każdej z nich ma identyczny i bardzo charakterystyczny wzorek. Te otworki, to są ślady cebulek szczeciny rosnącej w charakterystycznych kępkach po trzy. Mam też jedną parę żółtych z koziej skory - robocze dla kierowców. Ta skóra, jak napisał +Immune+ jest gładka. Podobnie jest z owczą giemzą. Zresztą rękawiczki z koziej skóry - goatskin gloves https://www.google.pl/search?hl=pl&site ... P8#imgrc=_ pozdr/Vslv p.s. moje z koziej skory https://lh4.googleusercontent.com/-gvLM ... 0/dbl7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Dziękuję obu kolegom za oświecenie, kiedyś kupowałem tylko oczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Naszła mnie chęć zakupienia lepszej jakości chino i w związku z tym zapytuję czy w Warszawie można dostać spodnie PT01 lub Incotex. A jeżeli nie to co polecacie w zamian. Obecnie chodzę w Dockers'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan222111 Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 mucha do zwykłego kołnierzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 szczepan222111 why not Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 A czemu nie? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan222111 Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 mój poziom wtajemniczenia jest jeszcze raczkujący więc wolałem zapytać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 http://www.ebay.pl/itm/MENS-LOAKS-SHOES ... 500wt_1054 Czołem, jestem zainteresowany kupnem owej pary butów. Jako, że jest to mój pierwszy zakup na eBAY'u, chciałbym się dowiedzieć jak wykonać taką transakcję. Nie jestem posiadaczem konta na PayPal więc pozostaje mi przelew bankowy. Czy potrzeba zamiany na funty czy płaci się w złotówkach? Dziękuję, Tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 możesz założyć konto na paypal i przelać środki na to konto, później dokonać transacji (paypal nie zobowiązuje do posiadania karty kredytowej, choć to łatwiejsze). Przeliczenia walutowego dokonuje paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi