flozbi Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Nieciekawy ten płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 16 minut temu, Giacomo de Taglia napisał: Oczywiście że nie to samo. Wiskoza powstaje z celulozy (drewna), wiec jest poniekąd naturalną tkaniną. Niezależnie od materiału, ten kubrak jest brzydki. Kubrak, bo ani to kurtka, ani płaszcz. Tkanina pewnie szybko się zeszmaci. Czemu się zeszmaci jak w połowie jest ze sztucznej tkaniny, taką kiepską jakość ma Lancerto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Przesadzają z tymi sztucznymi tkaninami. To jest taki czesany materiał, musi być naprawdę wysokiej jakości żeby się godnie starzał. Obawiam się, że się szybko zmechaci. Ok na jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 @Giacomo de Tagliajuż nie wiadomo komu wierzyć, przecież pan Vitage bardzo zachwala produkty tej marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2021 Myślę, że można im wierzyć. Chcą sprzedać ten płaszcz za 300 zł. Przyznają się uczciwie, że to 30% poliester, a w dzisiejszych czasach to już coś. Jak ktoś ma taki budżet, to jest to jakaś opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 Posiada ktoś spodnie Baldessarini John ? https://www.peek-cloppenburg.pl/baldessarini/mezczyzni-spodnie-o-kroju-slim-fit-z-naszywka-z-logo-model-john-krolewski-niebieski-1206648_10/?sea_shopping=PLA&gclid=CjwKCAiAm-2BBhANEiwAe7eyFPnncaUG0NpJi3ABvEOmcdO8N0OTl5I4E0hTPqtkLcVgaofDfUnTBxoChgkQAvD_BwE Co o nich sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagittarius Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Witam, szybkie pytanie. Warto korzystać z przeróbek w sieciówkach, w tym wypadku Vistula, czy lepiej kontaktować się z niezależnym krawcem? Dodam, że chodzi o garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Takie firmy z reguły współpracują z kompetennym zakładem przeróbek. Problem w tym, że najlepiej udać się tam osobiście i nie polegać na pomiarach w salonie. Krawcowa na pewno lepiej oceni, co i jak można poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBiGSTACH Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Cześć, szybkie pytanie odnośnie butów (wrzucam tutaj bo w dziale buty nie ma wątku szybkie pytanie) Zakupiłem niedawno (jeszcze 14 dni na zwrot) w buty berwicki 3010 i takie spękanie jest z boku. Jest ono dość widoczne, jednakże skóra tego buta wydaje się dość twarda. Moje pytanie czy to jest naturalne? Czy takie marszczenie powstało drogą zagięcia buta bo ktoś przymierzył czy jednak jest to kwestia mankamentu skóry i wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Wygląda na jarzmo które jest wynikiem dobrania takiej a nie innej skóry, czyli zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBiGSTACH Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 @eye_lip serdecznie dziękuję za odpowiedź. Pisząc o skórze chodzi o ten jeden felerny egzemplarz czy może cecha charakterystyczna butów od brewicka? Pytanie czy warto zamawiać kolejny model który być może będzie nadawał się na oficjalne okazje, czy jednak lepiej zmienić producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 W butach Berwicka często widywałem skórę której żaden szanujący się producent nie dopuściłby do produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBiGSTACH Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 To mnie zaskoczyłeś, bo w sumie często się tutaj poleca te buty. No cóż spróbuję zamówić drugą parę a nóż się uda że będzie dobra. @eye_lip a z butami partigiani się spotykałeś? wiesz o nich coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Nie i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBiGSTACH Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 @eye_lip Dziękuję za pomoc 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 14 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 Panowie! Dżinsy Momotaro - warto czy nie warto? Nie mam nic z dobrego denimu i zastanawiam się czy mieć. Muszą być japońskie;) Fajne to czy nie fajne? Wygodne, jak się ułożą? Pytam o osobiste opinie bo już się na netcie naczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 14 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 Drodzy Panowie, Czy zna ktoś jakiś sklep, markę, konkretny model okularów przeciwsłonecznych, których szerokość całej oprawki mieści się w okolicach 150mm? Mam prostokątną twarz o mocno zarysowanej szczęce, która na dodatek jest dosyć szeroka. Przeszukałem wstępnie sklepy i większość sięga góra 140-paru mm. Do tej pory miałem Solano, które mają jakieś 148mm i wciąż wyglądają na zbyt małe./ Czy da radę w rozsądnych pieniądzach (<500 zł) znaleźć jakieś Aviatory / Wayfayery w rozmiarze > 148mm? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 Potrzebuję szybko kupić koszulę rozmiar około 42, ale bardzo szeroka w pasie. Przychodzi Wam do głowy jakikolwiek masowy sprzedawca w Polsce? Bytom i Wólczanka zbyt wąskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 W ostateczności pozostają klasyczne fity od Brooks Brothers - tam naprawdę nie brakuje miejsca w pasie. Do nabycia w butiku Madison na Placu Bankowym, można też wysyłkowo (mailem, telefonicznie). W ostateczności, bo ceny dość zabójcze. Zakładam też, że niemiecko brzmiące brandy w P&C czy vanGraaf mogą być obszerne w classic fit, ale to do sprawdzenia, kiedyś tak bywało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkk Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Cześć, gdzie mogę nabyć dobrej jakości spinki do mankietów (smoking)? SS ma dosyć drogie i nie wiem czy cena=jakość. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 18 godzin temu, Karol Mateusz napisał: Potrzebuję szybko kupić koszulę rozmiar około 42, ale bardzo szeroka w pasie. Przychodzi Wam do głowy jakikolwiek masowy sprzedawca w Polsce? Bytom i Wólczanka zbyt wąskie. Sprawdź Willsoor i Kastor, ale jakościowo to leżą koło Wólczanki;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 4 godziny temu, wkk napisał: Cześć, gdzie mogę nabyć dobrej jakości spinki do mankietów (smoking)? SS ma dosyć drogie i nie wiem czy cena=jakość. Będę wdzięczny za pomoc Tomasz Żyłka - tiferet.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal80 Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Witam Panów Jakie jest Wasze zdanie odnośnie kurtki zimowej z Vistuli... https://vistula.pl/dluzsza-kurtka-puchowa-z-kapturem-i-logo-1 Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 8 godzin temu, Szakal80 napisał: Witam Panów Jakie jest Wasze zdanie odnośnie kurtki zimowej z Vistuli... https://vistula.pl/dluzsza-kurtka-puchowa-z-kapturem-i-logo-1 Z góry dziękuję. Casualowa, absolutnie przeciętna w wyglądzie kurtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Casualowa, absolutnie przeciętna w wyglądzie kurtka. [mention]Szakal80 [/mention] to w forumowym języku znaczy, że nie jest potępiona, więc da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi