dblmonk Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 W dniu 23.09.2020 o 08:36, Szydlowsky napisał: Co sądzicie o tego typu butach , jeszcze ok czy już przekombinowane ? zdecydowanie przekombinowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 13 godzin temu, nebhe napisał: Mam identyczny sweter tylko z Hackett London, kupiłem kiedyś na zalando lounge w dobrej przecenie rzędu >60% dwie sztuki, jeden bodajże wełna, drugi wełna+jedwab. W takiej cenie jaka była żałuje że nie wziąłem więcej. dzięki, muszę obejrzeć jeszcze tego producenta w takim razie W dniu 24.09.2020 o 01:10, Kyle napisał: Na allegro mogą być sprowadzane z outletów z US (nie wiem, przypuszczam, podróby też mogą być), miałem kiedyś stamtąd tego typu sweter, wtedy można było kupić po 20-30 dolarów (jakość zresztą adekwatna). W US jest nadto sporo różnych wersji z "Ralph Lauren" w nazwie, rożne wypusty specjalnie dla Macy's itd., bywają w cenach naszych niedrogich sieciówek. dzięki. czyli jednym słowem nie warto - pooglądam jeszcze w takim razie wyprzedaże w stacjonarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 W dniu 23.09.2020 o 19:10, Nawrot napisał: Moje są na gumowej podeszwie i zdecydowanie nie jest to Artista (a oznaczenie na to wskazywało). Mimo to i tak świetna okazja i jestem bardzo zadowolony. @Nawrot Dziś na Instagramie TLB pojawiła się zapowiedź nowego modelu z serii Artista - wygląda że to dokładnie ten sam który kupiliśmy. Co ciekawe, szyte są na zupełnie nowym kopycie Velazquez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Tak, widziałem te buty. Bardzo bym chciał, żeby tak było, ale mam poważne wątpliwości na podstawie słabego zaokrąglenia podeszwy (a to wyróżnik Artisty). Mogę się oczywiście mylić, bo nie miałem nic z Artisty w rękach, wnioskuję jedynie na podstawie zdjęć. Najwięcej powinno wiedzieć @saphir.pl, ale mi Pani przez maila nie potrafiła powiedzieć nic o kopycie 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Ja jedynie dowiedziałem się że to tęgość E, co w sumie jest trochę zaskakujące, bo raczej nie mam szczupłej stopy a bez problemu się zmieściłem. Żorż chyba pisał, że to kopyto było zrobione na zamówienie dystrybutora z Korei Południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Co robicie z produktami, które mają się kurczyć w praniu? Zanosicie je od razu do krawca w celu przeróbek? Pierzecie po prostu parę razy? Zakupiłem popover MT o którym było gdzieś wspominane że się kurczy się 3 trzech pierwszych praniach, a rękawy są za długie i zastanawiam się co z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 @Jakub.B Skoro ma się skurczyć , to najpierw pranie , później ewentualnie krawiec , logiczne 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Przeszkadza mi trochę pranie 3x rzeczy nienoszonej, no ale lepsze to niż późniejsze posiadanie zbyt małej rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Ponoś go 3 razy z podwiniętymi luzacko rękawami to nie będziesz prał czystych rzeczy. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Ma ktoś wiedzę gdzie znajdę jakieś kody rabatowe do Zalando i peek & clop? Na necie jest tego sporo, ale albo niedziałające, albo rabat niski - w weekend była wyprzedaż i minus 20% ale zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Sprawdzałeś pepper.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 pepper.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Godzinę temu, WojKow napisał: Sprawdzałeś pepper.pl? Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: pepper.pl Kilka sprawdziłem i wszystkie sprawdzone są nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Panowie , macie może "instrukcję" , lub możecie podesłać jakieś zdjęcia jak poprawnie wykonać manszet , chciałbym pokazać krawcowej jak to powinno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2020 Kiedys pisał o tym na blogu Jan Adamski (w tekscie znajdziesz rysunki i zdjecia poprawnego i niepoprawnego wykonania): https://janadamski.eu/2019/07/spodnie-z-mankietami/ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrAeonam Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 W dniu 17.06.2020 o 16:26, MrAeonam napisał: Zaryzykowałem i użyłem Tarrago Leather Balm. Efekt jest bardzo dobry, balsam wchłonął się równomiernie, nie ma żadnych przebarwień, a sama skóra jest nawilżona. Dodatkowo preparat ma bardzo przyjemny zapach (przyjemniejszy niż Saphir Renovateur). Polecam! W związku z pogorszeniem pogody i częstymi opadami deszczu chciałbym zabezpieczyć kurtkę przed wilgocią. Czy do kurtki skórzanej można użyć Tarrago Mink Oil? Jeśli nie tłuszcz to co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 @Jakub84 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Wiecie kto robi dla nich buty? http://www.andregrand.com.pl/kolekcja_buty.html Może Nord? Podobają mi się monki z medalionem i lotniki, brogsy też ok, podobne do tych z Norda, stąd mój trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Na 100proc Nord. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Czy ostatnio ktoś składał zamówienie w Benevento? Jak z czasem realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 18 hours ago, metius said: Czy ostatnio ktoś składał zamówienie w Benevento? Jak z czasem realizacji? Zamawiałem u niech 2 miesiące temu 4 sztuki. Praktycznie zero kontaktu. Dostałem nie to co zamówiłem a jedna para do tej pory nie przyszła. Na maile nie odpisują. Telefonu nigdzie nie ma podanego. Dopiero jak napisałem do nich na Facebooku to wysłali mi maila ze zwrotnym listem przewozowym, tylko że nawet nie zapytali się czy adres jest aktualny... Po tym kontakt się znowu urwał i ostatniej pary dalej nie widziałem. Przelewu ze zwrotem też jeszcze nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Zamawiałem ostatnio 3 pary przez Instagram. Wszystko przebiegło bez zakłóceń. Średnio czekałem na spodnie 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaati Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2020 Mam dwa pytania odnośnie koszul marki Charles Tyrwhitt. 1) Czy ich slim fit jest bardzo slim czy raczej coś na wzór athletic/modern fit? Mam dość szerokie barki/wąską talię i szukam czegoś w miarę dobrze dopasowanego w MTM. Nie musi być to idealny krój, chodzi o to żeby nie było za wąsko w ramionach (nie krępowało ruchów) i w miarę dobrze w talii. Ewentualnie talię poprawię u krawcowej. 2) Ma ktoś koszulę CT, rozmiar 16inch, rękaw 34inch, krój Slim Fit? Jeżeli tak, to czy byłby wykonać dla mnie kilka pomiarów? 3) Czy przy kołnierzyku w koszulach innych marek 40 należy wybrać 16 w CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 Ad. 3 W CT raczej 15.5 cala jest odpowiednikiem 40 w kołnierzyku, sam tak noszę. 16 cala to już 41, dla mnie było dużo za luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2020 [mention]maaati [/mention], takie mam opisy w koszulach CT. I normalnie mam kołnierzyk 40. Jak chcesz mogę coś pomierzyć dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi