Dignito.Michał Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 7 godzin temu, mosze napisał: Wg mnie uniwersalność rośnie od dołu do góry. Jasne buty są trudne w zestawieniach, trzeba mieć pomysł. Jasne buty w naszej szerokości geograficznej przez przynajmniej 1/2 roku będą po prostu źle wyglądały i tym bym się kierował w pierwszej kolejności. W drugiej faktycznie im ciemniejsze tym bardziej uniwersalne imo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 8 godzin temu, mosze napisał: Wg mnie uniwersalność rośnie od dołu do góry. Jasne buty są trudne w zestawieniach, trzeba mieć pomysł. bo ja wiem... 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 @Krzysiek_W te buty to są tak ze środka tej mojej skali, right? Nie tan/koniak ani nie ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Godzinę temu, ciasteczkowy napisał: @Krzysiek_W te buty to są tak ze środka tej mojej skali, right? Nie tan/koniak ani nie ciemny brąz. to tan, ale trochę przyciemniony przez Arsena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalJ Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Cześć, czy garnitur z poszetki: https://www.poszetka.com/product-pol-5302-garnitur-dwuczesciowy-Edward.html nadaje się do rozkompletowania? Np czy marynarka będzie pasować do chino/jeansów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Jakieś opinie o sklepie Woodhouseclothing.com? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Jakieś opinie o sklepie Woodhouseclothing.com? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laru Napisano 15 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2020 Witam Was i proszę o pomoc. Kupiłem koszulę 2ply w Lambercie i nie jestem pewien jaki ma splot (wydaję mi się, że to popelina). Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2020 Cześć, czy garnitur z poszetki:https://www.poszetka.com/product-pol-5302-garnitur-dwuczesciowy-Edward.html nadaje się do rozkompletowania? Np czy marynarka będzie pasować do chino/jeansów? Moim zdaniem tak. Według mnie wszystkie trzy elementy nadają się do noszenia oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 Panowie, przyszły mi dzisiaj takie loafersy. Gdyby nie jeden drobny detal brałbym. Co Wy myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 Nawet bez tego tajemniczego detalu bym nie brał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 6 minut temu, eye_lip napisał: Nawet bez tego tajemniczego detalu bym nie brał. Dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 Bo materiał wierzchni to corrected grain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 6 minut temu, eye_lip napisał: Bo materiał wierzchni to corrected grain. Jest coś jeszcze oprócz samego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 Nie wiem, jeśli nie są czarne całe to nadają się jedynie na wiejską dyskotekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 Jeżeli tam jest biała lamówka, to spakuj je póki jeszcze poczta działa:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 W dniu 16.03.2020 o 22:34, eye_lip napisał: Nie wiem, jeśli nie są czarne całe to nadają się jedynie na wiejską dyskotekę. Nie są, mają białe wstawki, co mi przeszkadza i nie wygląda zbyt estetycznie. Kształt buta mi odpowiada, a co 'najgorsze' dość dobrze leżą na mojej niezbyt ortodoksyjnej stopie i wydają się bardzo wygodne. Nie ma zbyt dużego doświadczenia, stąd pytanie. Odsyłam, ale szkoda, bo rzadko zdarzają mi się buty, które dobrze leżą i są wygodne, jednak jeśli brakuje wyglądu i jakości nie ma co się siłować. Dzieki za pomoc Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 Panie i Panowie, mam szybkie pytanie. Czy guziki od marynarki w garniturze albo marynarki sportowej muszą być dopasowane do koloru butów i paska? Zastanawiam się nad zakupem granatowego garnituru w Miler Menswear, ale ma brązowe guziki z orzecha i jakoś mi się to gryzie z czarnymi butami, nawet na ich zdjęciach na stronie. Głupio kupić niby taki super, och i ach garnitur i zmieniać w nim guziki... Więc jak z tymi guzikami? Muszą być dopasowane, czy to tylko takie moje dziwne zboczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 Hej! Czy ktoś z Was ogarnia płatność w euro w sklepie on-line Suitsupply? Zauważyłem, że w złotówkach jest niekorzystny przelicznik i chciałem zapłacić kartą euro, ale....po spozycjonowaniu przesyłki na Polskę, PLN sam wskakuje domyślnie.... Co Wy na to? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markin Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 56 minut temu, equestrian napisał: Panie i Panowie, mam szybkie pytanie. Czy guziki od marynarki w garniturze albo marynarki sportowej muszą być dopasowane do koloru butów i paska? Zastanawiam się nad zakupem granatowego garnituru w Miler Menswear, ale ma brązowe guziki z orzecha i jakoś mi się to gryzie z czarnymi butami, nawet na ich zdjęciach na stronie. Głupio kupić niby taki super, och i ach garnitur i zmieniać w nim guziki... Więc jak z tymi guzikami? Muszą być dopasowane, czy to tylko takie moje dziwne zboczenie? Ja bym tym się nie przemował, nie będzie to widoczne. Ja bym natomiast pomyślał nad uwzględniniem innych opcji np. SuSu, ZR, Poszetka. Miler ma niestety sporo mankamentów. (mówię to jako posiadacz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 20 minut temu, Markin napisał: Ja bym tym się nie przemował, nie będzie to widoczne. Ja bym natomiast pomyślał nad uwzględniniem innych opcji np. SuSu, ZR, Poszetka. Miler ma niestety sporo mankamentów. (mówię to jako posiadacz). No właśnie ja to widzę i mam wrażenie, że przez to inni też, ale to moje odczucia. Mam już garnitur od Milera, grafitowego Onyxa. Ogólnie jestem zadowolony, a cena lepsza niż w SuSu w szczególności w preorderach. Zastanawiam się jeszcze nad Poszetką, a Zackroman poza moim zasięgiem cenowym obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 13 godzin temu, giacco napisał: Hej! Czy ktoś z Was ogarnia płatność w euro w sklepie on-line Suitsupply? Zauważyłem, że w złotówkach jest niekorzystny przelicznik i chciałem zapłacić kartą euro, ale....po spozycjonowaniu przesyłki na Polskę, PLN sam wskakuje domyślnie.... Co Wy na to? Pozdrawiam! Wprowadzili ten mechanizm chyba w 2016 roku, nie da się go ominąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Tak, niestety....też już mam potwierdzenie z live czatu z SuSu. Próbowałem nawet obejść kwestię kraju (wybierałem Italię), ale w momencie wybrania adresu dostawy system się nie daje oszukać i zmienia na złotówki Chytruski...a btw. gra warta świeczki, bo przy przeliczeniu, nawet po tym dzisiejszym horrendalnym kursie (bankowy kantor mBanku pokazuje mi euro po 4.60!), przy zamówieniu na kwotę ok. 1300 euro, różnica na niekorzyść złotego to kilkaset złotych! Smutne to.... Dzięki za feedback! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Jak Waszym zdaniem powinien wyglądać strój do chodzenia po domu? Zawsze krawat i marynarka, czy czasem wskakujecie w coś bardzo luźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Jak Waszym zdaniem powinien wyglądać strój do chodzenia po domu? Zawsze krawat i marynarka, czy czasem wskakujecie w coś bardzo luźnego? Dobrze ubranym dżentelmenem jest się zawsze, dlatego strój do chodzenia po domu powinien być taki sam poza nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi