Skocz do zawartości

Krótkie pytania - krótkie odpowiedzi

Gość Nereusz

Rekomendowane odpowiedzi

Taka nietypowa sytuacja:

Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" :shock:

Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam :D

O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł?

4 minuty temu, eye_lip napisał:

Dzięki temu może ocenić czy cholewka odstaje, czy są dobrze zaprojektowane, czy kopyto jest szkaradne, to stara tradycja, jeszcze sprzed wojny. 

Może i tak, nie znałem tej metody, ale patrząc co gość sprzedaje (buty) nie pomyslalbym o tym

3 minuty temu, lubo69 napisał:

Chciał sprawdzić na ile jesteś zdeterminowany żeby je sprzedać...

Pewnie stąd pytanie za ile sprzedam mimo że są na niego niedobre :D

27 minut temu, Krzysiek_W napisał:

Taka nietypowa sytuacja:

Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" :shock:

Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam :D

O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł?

Znam tego "typka". Pytał mnie o dwie pary w różnym okresie, praktycznie te same pytania. Kolegę sprzedającego rozmiar 10.5UK (ja mam 8.5UK) pytał o to samo. Dla mnie to po prostu typowy "dupozawracacz", przy trzeciej takiej rozmowie napisałem mu, że nie zamierzam przechodzić kolejny raz tej przygody, bo i tak nic z tego nie wynika. Próbował mi wmówić, ze go chyba z kimś pomyliłem - po przesłaniu pozdrowień z poprzedniej rozmowy kontakt na szczęście się urwał :D 

Koledzy, czy ktoś z Poznania wybiera się w najbliższych dniach do galerii Plaza do sklepu nie tylko muzycznego na E i byłby uprzejmy pomóc w zakupie pewnej płyty winylowej dostępnej niestety tylko stacjonarnie w tymże sklepie?

Edit. Ew. może ktoś z Bydgoszczy, Koszalina, Olsztyna, Słupska?

Do kogo mam się zgłosić w temacie baneru na forum, 6 grudnia wysłałem banery do podmiany bez odzewu 😕 

Pisze to na ogólnym, bo muszę się wytłumaczyć z banerów Black Friday, które Poszetka reklamuje 28 grudnia na forum ...

ps. 
w tym czasie inne firmy miały zmienione banery, więc jest ktoś kto się tym zajmuje.

47 minut temu, Pawel1433 napisał:

.... pytanie to powód dla którego polówki mają dłuższe plecy? Wiecie czemu ma to służyć? 🤔 

To się nazywa "tenisowy ogon", zapobiega on wychodzeniu koszuli ze spodni.

Przy grze w polo, tenisie czy golfie koszulki nosi się/nosiło się ( niepotrzebne skreślić) w spodniach

i niczego ten ogon nie zakrywał.

• Like 1

3 minuty temu, Pendoro napisał:

Słuchajcie znalazłem następująca aukcje na ebayu co sądzicie o tej tkaninie na spodnie?

https://www.ebay.pl/itm/223301739464?ul_noapp=true

Przecież wyraźnie masz napisane w opisie aukcji że jest to tkanina na płaszcz, a nie na spodnie :) 

5 godzin temu, Zajac Poziomka napisał:

Przecież wyraźnie masz napisane w opisie aukcji że jest to tkanina na płaszcz, a nie na spodnie :) 

wiesz Zającu wszystko się zgadza to co mi napisałeś,ale z tej tkaniny moga być naprawde udane spodnie waga jest rzeczywiście spora 725 gram czyli jakies 20 oz i tez na pocxątku nie byłem przekonany natomiast zwrócilbym  uwagę na to https://www.permanentstyle.com/2018/02/fox-re-weave-my-ecru-cavalry-twill.html i co szanowny forumowicz na to ?

5 godzin temu, lubo69 napisał:

Jeśli chcesz mieć spodnie grubości płaszcza, to można.

Przynajmniej jajka nie zmarzną patrzac wstępnie na zdjęcia tkanina jest nie do zdarcia