Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Taka nietypowa sytuacja: Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Dzięki temu może ocenić czy cholewka odstaje, czy są dobrze zaprojektowane, czy kopyto jest szkaradne, to stara tradycja, jeszcze sprzed wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Chciał sprawdzić na ile jesteś zdeterminowany żeby je sprzedać... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 4 minuty temu, eye_lip napisał: Dzięki temu może ocenić czy cholewka odstaje, czy są dobrze zaprojektowane, czy kopyto jest szkaradne, to stara tradycja, jeszcze sprzed wojny. Może i tak, nie znałem tej metody, ale patrząc co gość sprzedaje (buty) nie pomyslalbym o tym 3 minuty temu, lubo69 napisał: Chciał sprawdzić na ile jesteś zdeterminowany żeby je sprzedać... Pewnie stąd pytanie za ile sprzedam mimo że są na niego niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 27 minut temu, Krzysiek_W napisał: Taka nietypowa sytuacja: Sprzedaję swoje nowo kupione monki Vassa na olx, bo są na mnie lekko ciasne. Na tyle że mi to przeszkadza, więc jako że przeszedłem w nich kilkadziesiąt metrów na linii dom-garaz, nie mogę ich sprzedać na forum. Niemniej jednak, chodzi o inną sprawę. Na rzeczonym olx, wczoraj zagadał do mnie jeden człowiek zainteresowany. Pytał o różne rzeczy, a dzisiaj poprosił mnie o zdjęcia tych butów na stopach, w różnych ujęciach. M.in. na "kucaka" Zrobiłem te zdjęcia i na ich podstawie gość stwierdził że będą na niego za wąskie. A po chwili dodał za ile je sprzedam O ile zabieg że są niedobre i w drodze wyjątku je weźmie, jest mi dobrze znany, to ciągle się zastanawiam po co było zdjęcie na kucaka, gdzie widać było tylko moje nogi? Ktoś ma jakiś pomysł? Znam tego "typka". Pytał mnie o dwie pary w różnym okresie, praktycznie te same pytania. Kolegę sprzedającego rozmiar 10.5UK (ja mam 8.5UK) pytał o to samo. Dla mnie to po prostu typowy "dupozawracacz", przy trzeciej takiej rozmowie napisałem mu, że nie zamierzam przechodzić kolejny raz tej przygody, bo i tak nic z tego nie wynika. Próbował mi wmówić, ze go chyba z kimś pomyliłem - po przesłaniu pozdrowień z poprzedniej rozmowy kontakt na szczęście się urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torgul Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Ja chybą też go kojarzę. O ile to ten sam jegomość, to ode mnie chciał jeszcze przesłania aktualnej kolekcji butów, jakby ta miała coś wspólnego ze sprzedawanym egzemplarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 11 minut temu, torgul napisał: Ja chybą też go kojarzę. O ile to ten sam jegomość, to ode mnie chciał jeszcze przesłania aktualnej kolekcji butów, jakby ta miała coś wspólnego ze sprzedawanym egzemplarzem Gościa od kolekcji przechodziłem, ale ten akurat wziął u mnie 3 pary używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Tez też lubi się dowiedzieć „co tam jeszcze w szafie siedzi”. Ja już dawno go zablokowałem. Nie warto tracić czasu IMO.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Doszedłem właśnie do etapu że mam dobry gust i co tam jeszcze mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 20 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2020 Koledzy, czy ktoś z Poznania wybiera się w najbliższych dniach do galerii Plaza do sklepu nie tylko muzycznego na E i byłby uprzejmy pomóc w zakupie pewnej płyty winylowej dostępnej niestety tylko stacjonarnie w tymże sklepie? Edit. Ew. może ktoś z Bydgoszczy, Koszalina, Olsztyna, Słupska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 @Krzysiek_Wczy mógłbyś porównać kopyta AS Moore i tych monków Vass navy? Chodzi mi zwłaszcza o szerokość w przedniej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2020 7 minut temu, kormox napisał: @Krzysiek_Wczy mógłbyś porównać kopyta AS Moore i tych monków Vass navy? Chodzi mi zwłaszcza o szerokość w przedniej części. Ona są podobne, choć Moore lekko szerszy, ale też Moore mam 10.0, vasy 9.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Do kogo mam się zgłosić w temacie baneru na forum, 6 grudnia wysłałem banery do podmiany bez odzewu 😕 Pisze to na ogólnym, bo muszę się wytłumaczyć z banerów Black Friday, które Poszetka reklamuje 28 grudnia na forum ... ps. w tym czasie inne firmy miały zmienione banery, więc jest ktoś kto się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Tylko administracja - @wally @roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Dostałem informacje że jest nim Kacper, jemu oraz Damianowi wysyłam zawsze banery, nie mam żadnych informacji o zmianie itd. Jakiś mail ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Spróbuję jutro ich ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Witam Panowie, frapujące mnie ostatnio pytanie to powód dla którego polówki mają dłuższe plecy? Wiecie czemu ma to służyć? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Chroni to przed pokazywaniem dolnych okolic pleców i tej części ciała, która ma mniej szacowną nazwę wszystkim dokoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 47 minut temu, Pawel1433 napisał: .... pytanie to powód dla którego polówki mają dłuższe plecy? Wiecie czemu ma to służyć? 🤔 To się nazywa "tenisowy ogon", zapobiega on wychodzeniu koszuli ze spodni. Przy grze w polo, tenisie czy golfie koszulki nosi się/nosiło się ( niepotrzebne skreślić) w spodniach i niczego ten ogon nie zakrywał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Ale jeśli wylazł ze spodni, to już pokazywał i to w tym sensie chroni przed okazywaniem publiczności szacownych czterech liter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 Słuchajcie znalazłem następująca aukcje na ebayu co sądzicie o tej tkaninie na spodnie? https://www.ebay.pl/itm/223301739464?ul_noapp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 3 minuty temu, Pendoro napisał: Słuchajcie znalazłem następująca aukcje na ebayu co sądzicie o tej tkaninie na spodnie? https://www.ebay.pl/itm/223301739464?ul_noapp=true Przecież wyraźnie masz napisane w opisie aukcji że jest to tkanina na płaszcz, a nie na spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 Czyli nie mozna z niej uszyc spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 Jeśli chcesz mieć spodnie grubości płaszcza, to można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 5 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Przecież wyraźnie masz napisane w opisie aukcji że jest to tkanina na płaszcz, a nie na spodnie wiesz Zającu wszystko się zgadza to co mi napisałeś,ale z tej tkaniny moga być naprawde udane spodnie waga jest rzeczywiście spora 725 gram czyli jakies 20 oz i tez na pocxątku nie byłem przekonany natomiast zwrócilbym uwagę na to https://www.permanentstyle.com/2018/02/fox-re-weave-my-ecru-cavalry-twill.html i co szanowny forumowicz na to ? 5 godzin temu, lubo69 napisał: Jeśli chcesz mieć spodnie grubości płaszcza, to można. Przynajmniej jajka nie zmarzną patrzac wstępnie na zdjęcia tkanina jest nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi