Zajac Poziomka Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Te spodnie są za małe a nie za duże. Zdecydowanie za bardzo opinają uda i pośladki. Sweter jest OK, tylko jeżeli trochę skurczy się w praniu to będzie zbyt krótki - teraz jest na granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Czy wybór czarnych licowych loafersów zamiast brązowych do smart-casualu będzie dużym błędem? Znalazłem jedne takie na przecenie, dobrze pasujące, i nie wiem czy nie lepiej dołożyć do brązowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Nie będzie to błędem, jeżeli kolorystyka zestawu na to pozwoli. Tu ekstremalny przypadek nawet spoza smart (nie naśladuj) Pomyśl jednak o tym, że będziesz jednak ograniczony, bo że brązowe są bardziej uniwersalne, to jak jedno z praw fizyki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Cześć , jaki kolor spodni oprócz oczywistych białych pasowałby do letniej bawełnianej marynarki w tym kolorze (coś pomiędzy błękitem a zielenią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Beżowe i szare. Może jeszcze bordowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Panowie, Waszym zdaniem ta kamizelka http://vistula.pl/product/show/6725?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting nadawałaby się do zestawienia z klasycznym, granatowym garniturem lub taką marynarką; https://www.lancerto.com/marynarka-frederic-6753.html ? Kamizelka sama w sobie jest bardzo ładna, dobrze leży i jest wysoko zabudowana, co mi osobiście odpowiada. W rzeczywistości jest ciemnoniebieska ale jeszcze nie granatowa - i tu mam kłopot, bo niby całkiem łądnie się z granatem zgrywa, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manolete Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 @O.v.K. Moim zdaniem: z garniturem raczej nie (zależy od koloru, kroju itp.) z tą marynarką całkowicie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Panowie. Wieczorne wyjście. Taki zestaw w porządku? Coś do poprawy? Lniana marynarka, dżinsy i ocbd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Jest OK. Jakie buty i skarpety? edit: Jeszcze zdjęcie z tyłu by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 2 godziny temu, Andrzej_P napisał: Panowie. Wieczorne wyjście. Taki zestaw w porządku? Coś do poprawy? Lniana marynarka, dżinsy i ocbd. Jeśli do klubu i po zmroku, sugerowałbym ciemną (granatową) marynarkę. Natomiast ta marynarka wygląda na zbyt obszerną w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 44 minuty temu, mosze napisał: Jeśli do klubu i po zmroku, sugerowałbym ciemną (granatową) marynarkę. +1 Dodatkowo wydaje mi się, że trochę ciemniejsze jeansy by lepiej wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Witam mam takie buty A.Testoni , wykonane z ręcznie malowanej skóry węgorza. Próbowałem je sprzedać na bazarku ale zainteresowania brak więc kołacze mi po głowie myśl żeby buty zostawić dla siebie. I teraz pytania: co myślicie o tych dość ekstrawaganckich butach fajne ? ewentualnie z czym je zestawiać? czy jednak koszmarki i za wszelką lepiej się ich pozbyć na portalach aukcyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Koszmarki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Dziękuję za odpowiedź która ukierunkuje moje dalsze działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 1 godzinę temu, Rafix napisał: Witam mam takie buty A.Testoni , wykonane z ręcznie malowanej skóry węgorza. Próbowałem je sprzedać na bazarku ale zainteresowania brak więc kołacze mi po głowie myśl żeby buty zostawić dla siebie. I teraz pytania: co myślicie o tych dość ekstrawaganckich butach fajne ? ewentualnie z czym je zestawiać? czy jednak koszmarki i za wszelką lepiej się ich pozbyć na portalach aukcyjnych ? Nie każde testoni są ładne, tak jak shoepassion, hering itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samek1993 Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Zakupiłem dwie koszule z zakrytymi guzikami. Nie wiem czy dobrze zrobiłem bo teraz zastanawiam się czy pasuje do takiej koszuli również krawat oprócz muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 2 minuty temu, samek1993 napisał: Zakupiłem dwie koszule z zakrytymi guzikami. Nie wiem czy dobrze zrobiłem bo teraz zastanawiam się czy pasuje do takiej koszuli również krawat oprócz muchy? Krawat zakrywa takie guziki więc nawet nic nie widać, wg mnie nie masz czym się przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 3 godziny temu, Rafix napisał: Witam mam takie buty A.Testoni , wykonane z ręcznie malowanej skóry węgorza. Próbowałem je sprzedać na bazarku ale zainteresowania brak więc kołacze mi po głowie myśl żeby buty zostawić dla siebie. I teraz pytania: co myślicie o tych dość ekstrawaganckich butach fajne ? ewentualnie z czym je zestawiać? czy jednak koszmarki i za wszelką lepiej się ich pozbyć na portalach aukcyjnych ? Nie martw się, każdy miewa zakupowe błędy. Z tym, że jedni mniejsze, drudzy większe. Może spróbuj z ebayem? Na świecie są różni ludzi, może za granicą znajdzie się amator łososia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 może znajdzie się chętny turecki sprzedawca dywanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr K. Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Witam, Potrzebuję drobnej porady. Na mój ślub wybrałem taki zestaw: garnitur dwurzędowy marki Próchnik do tego koszulę z krytą plisą, czarne oxfordy, białą lnianą poszetkę, onyksowe spinki do mankietów i biały goździk jako dodatek. Moje pytanie może brzmieć dla kogoś dość bagatelnie ale chciałbym aby ten zestaw był dobrze dobrany i bardzo klasyczny bez żadnych ubraniowych faux pas) Jakiej muchy użyć, granatowej czy grafitowej a może czarnej i z jakiego materiału? Przymierzałem się również do krawata lecz czuję się lepiej zakładając muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Czarna odpada. Granat i bordo to najlepsze wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Albo szary. Jednak granat do granatu nie pasuje moim zdaniem, jak podobny zestaw zaprzęgałem do roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Dwa pytania: 1. jeżeli spodnie są z wyższym stanem to czy kamizelka powinna być krótsza? 2. gdzie w Warszawie kupić od ręki guziki z rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 @alabuz, odpowiadając na drugie pytanie: jak zamawiałem kamizelke w Bytomiu, to bardzo spodobały mi się guziki - poprosiłem o kilkanaście dodatkowych i dostałem od ręki za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 @Mr K. Jeśli już ma być mucha to ja bym założył szarą w kratę POW np. https://www.poszetka.com/product-pol-3908-MUCHA-JEDWABNA-KRATA-KSIECIA-WALII.html Czarna nie pasuję na dzień, granatowa będzie się zlewać z garniturem, a bordowa będzie zbyt przyciągać w takim zestawie uwagę (weź pod uwagę, że mucha już sama w sobie jest bardzo charakterystyczna). Szara nadaje odpowiedniego tonu i randze wyrażenia a przy tym ani się nie zlewa, ani nie przykuwa zbytniej uwagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi