PantaRhei Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Szanowni Panowie, mimo obaw uprzejmie proszę o uwagi na temat mojego nowego nabytku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Niestety marynarka za duża pod każdym względem - ramiona, rękawy, plecy, talia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 dziękuję za opinię, jest sens ja poprawiać czy za dużo roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Moim zdaniem za dużo, zwróć jeśli możesz. -- Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Marynarka do zwrotu. Poprawki teoretycznie możliwe, ale tylko u dobrego krawca i dużym kosztem - nie ma sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Niestety po dwóch nieudanych zakupach za pośrednictwem strony www, ten został zakupiony w salonie w innym mieście, gdzie była dostępna rozmiarówka Przywiózł mi go znajomy przy okazji. Wcześniejszy wadliwy garnitur w tym rozmiarze leżał zdecydowanie lepiej.... i teraz jestem w kropce, zgodnie z prawe pozostaje mi chyba tylko wymiana towaru?! Ehh czuję, że to ostatni zakup produktów marki Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Można po ramionach poznać, że to Bytom. Niestety marynarka nie leży na Tobie dobrze. Możesz powiedzieć ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Szanowni Panowie, mimo obaw uprzejmie proszę o uwagi na temat mojego nowego nabytku.... Leży strasznie (źle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Co myślicie, o tych butach Panowie: https://www.sklep.wittchen.com/product/12772/buty-meskie.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Co myślicie, o tych butach Panowie: https://www.sklep.wittchen.com/product/12772/buty-meskie.html ? Nie ma nad czym tu myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Można po ramionach poznać, że to Bytom. Niestety marynarka nie leży na Tobie dobrze. Możesz powiedzieć ile masz wzrostu? 195cm Jadę zaraz do salonu, obawiam się, że nic odpowiedniego dla mnie nie bedzie :/ ot i znalazłem się w patowej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1234 Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Witam wszystkich, zarejestrowałem się na forum dopiero dzisiaj, chociaż śledzę wątki od pewnego czasu. Zakupiłem niedawno garnitur z Bytomia, teraz czas na przeróbki. Z pewnością trzeba zwężyć spodnie w pasie, zastanawiam się też nad delikatnym skróceniem rękawów. Czy w ogóle się opłaca pracować nad tym zestawem, czy lepiej zwrócić i szukać czegoś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Mało widać, poproś kogoś o porządne zdjęcia (z pewnego oddalenia, obiektyw na wysokości bioder). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1234 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Poprosiłem p. Statyw i Samowyzwalacz, mam nadzieję, że teraz będzie OK. Wiem, że muszę również zainwestować w porządne buty, ale wolę to zrobić, jak będę za granicą, ze względu na ceny i dostępność. Zdjęcia można powiększyć klikając na nie. Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Poproś może jeszcze pana Windows Photo Viewer o obrócenie zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Wg mnie garnitur leży całkiem dobrze, marszczą się nieco rękawy (nigdy tego nie przerabiałem - nie wiem, czy warto), plecy do korekty, może spodnie pod tyłkiem (też nigdy nie korygowałem), ale najważniejsze linie z przodu są czyste. Nie wiem tylko, czy po rozcięciu rozporka z tyłu rozporek się nie rozjedzie (rozchyli), bo już teraz tak wygląda. Ogólnie, jak na tanie RTW, dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Myślę, że guzik mógłby być ciut niżej, ale źle nie jest. Domniemywam za to niską pachę uwydatniającą swe wady przy ruchach ramion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Te rekawy z boku nie najlepiej wygladaja. Przerobka moze byc dosc droga i nie kazdy sie jej podejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Wczoraj na fali szaleństwa wyprzedażowego popełniłem taki zakup http://eu.suitsupply.com/en/suits/madison-light-grey-plain/P3695.html?vpid=P369502 Chciałbym go nosić raczej jako rozkompletowany. Nie jest za bardzo formalny więc uważam, że nie popełnię błędu jeśli np marynarkę założę do jeansów czy chino. Chciałbym zapytać Was w jakich zestawieniach kolorystycznych byście widzieli takie łączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Tytoniowe/Granatowe/Bordowe/Czerwone, w zasadzie większość kolorów będzie pasować, poza oczywiście czarnym, białym, ciemnoszarym, no i jasny beż raczej średnio. Ja osobiście celowałbym w jasne odcienie, aczkolwiek możliwe, że z ciemnym materiałem będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Wczoraj na fali szaleństwa wyprzedażowego popełniłem taki zakup http://eu.suitsupply.com/en/suits/madison-light-grey-plain/P3695.html?vpid=P369502 Chciałbym go nosić raczej jako rozkompletowany. Nie jest za bardzo formalny więc uważam, że nie popełnię błędu jeśli np marynarkę założę do jeansów czy chino. Chciałbym zapytać Was w jakich zestawieniach kolorystycznych byście widzieli takie łączenia? Materiał ma dość delikatną fakturę, co tworzy raczej formalny efekt. Nie zaryzykowałbym dżinsów. Najbezpieczniej byłoby zlecić uszycie węższych w kroju spodni z manszetem, w granacie lub jeśli Ci pasuje jaśniejszym brązie. Taki koordynowany zestaw byłby bardzo ciekawy! P.S. Ładny garnitur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Dziękuję. Granatowe spodnie wydają się naturalnym wyborem (nie wiem tylko czy nie będą się gryźć z lekko brązowymi guzikami?). Brąz również byłby fajny. A jaki materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Dlaczego miałyby się gryźć. Będą się ładnie komponować, a jeansy to faktycznie element, który strasznie by dół obciążył. Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Dołóż brązowe buty i będzie pełna koordynacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Zastanawiałem się nad tym modelem i trochę odstraszył mnie materiał - pima cotton. Pomijam walory użytkowe, ale fakt jak może się układać w dwurzędówce. Mam jedną marynarkę DB z MD wykonaną z bawełny i chwilami czuję się, jakbym miał na sobie bluzę od dresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi