Parmigiano Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Zagłosowałem z pełnym przekonaniem, trzymam kciuki. Oddałem swój obywatelski głos za jedynie słusznym wyborem witryny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Oddałem swój obywatelski głos za jedynie słusznym wyborem witryny:) + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Zagłosowałem i mam nadzieję że IP z USA też się liczy. Swoją drogą to konkurencyjne szyldy są tragiczne i rodem z lat 80 i początku 90 więc nie mam pojęcia kto je zgłosił do konkursu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Poszło z kilku IP . Swoją drogą zdjęciem na stronie konkursu zrobiono witrynie Ms&S krzywdę, bo niewiele widać (odbija się budynek naprzeciwko). Pomimo tego i tak jest bezkonkurencyjna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Zrobiono krzywdę, bo witryna wypolerowana jest na lustro . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Na evencie skończyły się buty do polerowania, to wzięli się za szybę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Patrząc na konkurencyjne witryny, to nawet bez naszych głosów (zagłosowałem oczywiście) MS&S wygrałby 'w cuglach'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Czy będzie uzupełniona rozmiarówka driver's cap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Czy ktoś z Was posiada białą koszulę OCBD? Właśnie odebrałem swoją i trochę martwi mnie materiał. Jest dość sztywny i wydaje się, że będzie się miął i trudno prasował. Bawełna oxford kojarzy mi się raczej jako miękka tkanina. Zastanawiam się też, czy błękitna koszula OCBD jest tak sama pod kątem materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Czy ktoś z Was posiada białą koszulę OCBD? Właśnie odebrałem swoją i trochę martwi mnie materiał. Jest dość sztywny i wydaje się, że będzie się miął i trudno prasował. Bawełna oxford kojarzy mi się raczej jako miękka tkanina. Zastanawiam się też, czy błękitna koszula OCBD jest tak sama pod kątem materiału. Ja mam, zarówno białą jak i błękitną. Materiał jest sztywny, ale po upraniu (pierwszym) prasuje się świetnie. Nie gniecie się też jakoś ponadprzeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Czy będzie uzupełniona rozmiarówka driver's cap? Jeśli tak, to w innym tweedzie. Coś więcej będę wiedział w okolicach początku stycznia. Nie wiem czy w tym sezonie jest jeszcze przestrzeń na nową kolekcję kaszkietów ... chociaż tweedy czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Czy ktoś z Was posiada białą koszulę OCBD? Właśnie odebrałem swoją i trochę martwi mnie materiał. Jest dość sztywny i wydaje się, że będzie się miął i trudno prasował. Bawełna oxford kojarzy mi się raczej jako miękka tkanina. Zastanawiam się też, czy błękitna koszula OCBD jest tak sama pod kątem materiału. Obie koszule są z identycznej tkaniny. Z uwagi na splot oraz grubość wątku i osnowy, oxford nie należy do lejących się tkanin, ale będąc jego regularnym użytkownikiem nigdy nie odniosłem wrażenia, że jest gniotliwy lub trudny do wyprasowania, wprost przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 I jeszcze rzut oka na świąteczną odsłonę witryny MS&S z choinką z 20mb kuponu Harris Tweedu Na kilka garniaków by starczyło Przypominam też o tym, że do jutra na naszą witrynę można zagłosować w konkursie na najładniejszy szyld w Poznaniu http://www.ulepszpoznan.pl/wzorcowy-szyld-2015-glosowanie/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Wow - choinka 'robi robotę'! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Szanowny Panie Tomasz, mam pytanie odnośnie pasków http://sklepmiler.pl/pl/c/Paski/62. We wcześniejszych postach prezentował Pan sztruksowy pasek z przeszyciem.Nie rozważa Pan wprowadzenie kolekcji z przeszyciami umożliwiającej profesjonalizacji jak w portfelach? Pomyślę o tym po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosuey Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 I jeszcze rzut oka na świąteczną odsłonę witryny MS&S z choinką z 20mb kuponu Harris Tweedu Na kilka garniaków by starczyło witryna2.jpg Przypominam też o tym, że do jutra na naszą witrynę można zagłosować w konkursie na najładniejszy szyld w Poznaniu http://www.ulepszpoznan.pl/wzorcowy-szyld-2015-glosowanie/ Done. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 oxford nie należy do lejących się tkanin, ale będąc jego regularnym użytkownikiem nigdy nie odniosłem wrażenia, że jest gniotliwy lub trudny do wyprasowania, wprost przeciwnie. Potwierdzam - obie moje koszule OCBD od Tomka (jedna MTM i druga z serii MLS) prasują się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Panowie! Bardzo dziękuję za Wasza głosy i z dumą informują, że zdobyliśmy pierwsze miejsce w konkursie na najładniejszy szyld w Poznaniu zgarniając całkiem sporą część głosów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Uszyliśmy ciekawą marynarkę z tkaniny vintage Holland & Sherry, która wyszła naprawdę ciekawie --> jest na 6 guzików Jutro pokażę więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Jak obiecałem, prezentuję nową marynarkę z tweedu vintage Holland & Sherry :D Tym razem w towarzystwie małżonki Chyba zaczyna mnie kręcić krawiectwo ekstremalne Następny w kolejce jest dwurzędowy płaszcz w kolorze "fango pack" lub "British racing green" z kołnierzem z wydry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Na moim fejsie trwa konkurs z przymrużeniem oka https://www.facebook.com/TomaszMiler123/photos/a.123118404514044.25858.123042334521651/514014502091097/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Przyślij nam tę koszulę - może coś da się z nią jeszcze zrobić! I zrobili - serdeczne dzięki dla ekipy MS&S za profesjonalną naprawę koszuli, spakowanie w firmowe pudełko i odesłanie na swój koszt. Way to go. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 I zrobili - serdeczne dzięki dla ekipy MS&S za profesjonalną naprawę koszuli, spakowanie w firmowe pudełko i odesłanie na swój koszt. Way to go. Respekt dla MS&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Z przyjemnością prezentuję pierwsze zdjęcie sesyjne kurtki, która w poniedziałek wejdzie do sprzedaży w preorderze w atrakcyjnej cenie 399 złotych Kurtka będzie dostępna w trzech kolorach: granat, zielona oliwka i czerń Czy ktoś z forumowiczów jest szczęśliwym posiadaczem pikowanych kurtek Miler i ma porównanie do innych producentów? Posiadane przeze mnie kurtki, kupione ponad 3 lata temu, proszą o „emeryturkę”. Zaczynam się rozglądać za nową kurtką pikowaną i zastanawiam się nad ofertą Milera, jeżeli będzie jakaś promocja. Chętnie poznam opinie szczęśliwych posiadaczy kurtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farloon Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Jestem posiadaczem granatowej kurtki zamówionej w przedsprzedaży. Dodam, że posiadaczem szczęśliwym:) Nie mam natomiast porównania z innymi kurtkami pikowanymi, gdyż ta jest moją pierwszą tego typu. Niemniej: jakość wykonania oceniam wysoko - wykończenie bardzo dokładne, żadnych wystających nitek, itp. Na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach reklamowych, gdzie wg mnie model ma kurtkę zwyczajnie za dużą. Właściwości termiczne - nadal ją noszę i z marynarką i szalikiem (czasem cienkim swetrem pod marynarką) jest ok - raptem kilka dni było takich, że nie podołała. Ze swojej strony polecam - jak będę miał chwilę postaram się wrzucić jakies foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi