kamil Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Gratuluję, dwa z najsłynniejszych pięciu lewobrzeżnych Bordeaux! Wyższej półki wśród win już nie ma, brawo! Mam też gratkę dla fanów alkoholi. Przyjechały dzisiaj do nas bardzo mocne etykiety win. Na zdjęciu tylko dwie, ale mamy tego dużo więcej.IMG_5539.JPG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Czy ten koniakowy pasek jest w takim samym odcieniu jak oferowane portfele, czy jest jaśniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Tomku, a skąd pomysł, by do takiej fajnej skóry paska używać klamer ze znalu - nie rozważałeś innych opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Tomku, a skąd pomysł, by do takiej fajnej skóry paska używać klamer ze znalu - nie rozważałeś innych opcji? W tej chwili nie biorę tego pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Odnoście taliowania , to dobrze były by podać informacje o kroju . Jesli standardem jest dobre dopasowanie to potrzebna jest informacja na czym ten standard polega np. obwód pasa + 8 cm itp . Jesli ktoś nie jest już posiadaczem Państwa koszuli MTM , nie bardzo wie czego sie spodziewać Mozna tez zrobic okienko wyboru - krój regular , slim , super slim , oczywiście z opisem . Myślę, że w przypadku dzisiejszych standardów koszul MTM można powiedzieć, że dopasowanie należy rozumieć jako najmniejszy możliwy luz pozwalający na to, aby koszula nie ciągnęła się np. deformując plisę pomiędzy guzikami. W tej sytuacji pojęcia "slim fit", "super slim" i inne tracą sens ponieważ dopasowanie "slim fit" ma sens wyłącznie w odniesieniu do bardzo szczupłych osób. Tęższa osoba zamawiająca koszulę slim fit skończy z ubraniem, które nie zapewnia żadnego komfortu. W wypadku takiej sylwetki potrzebne są większe luzy, które ustali konstruktor. Trzeba także dodać, że koszula MTM to nie tylko dopasowanie. Mamy wielu klientów, na których koszule MLS RTW o bardzo kunsztownych szablonach, leżą doskonale, ale i tak zamawiają oni koszule MTM z uwagi na możliwość pełnej personalizacji, czyli wyboru kołnierza, mankietów, plisy, kroju pleców, monogramów i innych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Czy ten koniakowy pasek jest w takim samym odcieniu jak oferowane portfele, czy jest jaśniejszy? Odpowiadając z pamięci powiedziałbym, że jest bardzo zbliżony, ale nieznacznie jaśniejszy. Do tego jest wyprawiony w sposób nieco bardziej połyskliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Gratuluję, dwa z najsłynniejszych pięciu lewobrzeżnych Bordeaux! Wyższej półki wśród win już nie ma, brawo! Dzięki Kamil --> BTW mamy ich więcej (domów z pierwszej piątki i innych z czołówki) Teraz zobaczymy czy nie jest to zbyt mocny ruch na polski/poznański rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 A jak tam kwestia kamizelek na miarę? Bo po kaszmirowych kaszkietach to może być kolejny must-have i to w paru sztukach. Zobaczymy jak będzie działać formularz koszul i na podstawie wyciągniętych z niego doświadczeń wprowadzimy kolejny formularz kamizelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Panowie! Wersja 2.0 Trzeba jeszcze wymienić adres na wersje EN po celnej uwadze Kozła. Uznałem, że ten fold "two-peak" to w sumie taki fold, którego nigdy bym nie złożył, bo strasznie mi się nie podoba więc zamieniłem go na dużo bardziej atrakcyjny "Mountains". Oprócz tego zmieniłem kolejność w taki sposób, że formalność opada w dół infografiki. Nie wiem tylko czy ta niewielka strzałka dość czytelnie to obrazuje. Co myślicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Koval, dnia 07 List 2015 - 14:23, napisał: Tomku, a skąd pomysł, by do takiej fajnej skóry paska używać klamer ze znalu - nie rozważałeś innych opcji? W tej chwili nie biorę tego pod uwagę. Tomku, chciałem być delikatny, a Ty (jak już wielokrotnie) pokazałeś,że jesteś mistrzem dyplomacji W takim razie otwartym tekstem - znal to pośledni materiał i nie współgra z markowym produktem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Koval, dnia 07 List 2015 - 14:23, napisał: Tomku, chciałem być delikatny, a Ty (jak już wielokrotnie) pokazałeś,że jesteś mistrzem dyplomacji W takim razie otwartym tekstem - znal to pośledni materiał i nie współgra z markowym produktem... Dzięki za ten komentarz, ale tak jak wspomniałem w tej chwili nie biorę tego pod uwagę Mogę natomiast zdradzić, że wprowadzam całkowicie nowe okucia do Manufaktury Miler i będą wyglądać naprawdę atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 9 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Najnowsze wieści z MS&S Przyjchały kaszkiety. Jest ich sporo A tutaj nowa ekspozycja, którą im zgotowaliśmy Oczywiście wyszły przepięknie. Niestety model ze zdjęcia jest już w większości wyprzedany... Więcej ujęć kaszkietów z bliska na SnapChacie --> Tom_Miler Mam też dobrą wiadomość na wszystkich wyczekujących nowych koszul. Właśnie przybyły A jeśli chodzi o "program rozrywkowy" to w sklepie MILER ruszyła właśnie wystawa przepięknych i niezwykle pracochłonnych w wykonaniu modeli statków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Łukasz Masłowski z www.Outdersen.pl w koszuli OCBD MLS i kaszmirowym krawacie MILER Fot. PatinessWięcej zdjęć tutaj:http://www.outdersen.com/2015/11/dzisiejszy-zestaw-ocieplacz-jako.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Dzisiaj odwiedzili nas Szarmant i Matthias Rollmann reprezentujący markę Scabal Oczywiście tkaniny Scabal są dostępne w Miler Bespoke Tailoring 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Dzisiaj odwiedzili nas Szarmant i Matthias Rollmann reprezentujący markę Scabal Oczywiście tkaniny Scabal są dostępne w Miler Bespoke Tailoring Pozazdrościć marynarek! A w szczególności przyszłemu właścicielowi tej, która dopiero będzie gotowa, prezentuje się naprawdę wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Najnowszym nabytkiem w kolekcji MS&S jest jedwabny 9-fold, który układa się tak BTW całkiem nieźle układa się też lniana poszetka z irlandzkiego lnu, którą niebawem wprowadzimy do sprzedaży na stałe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Panowie! Wielkie dzięki za pomoc z infografiką Skończony projekt z Waszymi uwagami od dzisiaj w sprzedaży w naszych pudełkach do poszetek z irlandzkiego lnu Więcej o białej, lnianej tutaj --> http://milerszyje.pl/lniana-poszetka-najbardziej-stylowy-i-jednoczesnie-bezpieczny-dodatek-meski.html A oto nowa poszetka w stylizacji z marynarką bespoke, koszulą MLS i włoskim seven-foldem bez poszewki z bordowej grenadyny garza grossa I jeszcze kilka stylizacji z poszetką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Fajna pozycja w ofercie, ale rozważyłbym możliwość dodania opcji bez przyszywania metki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Ja odprułem w jednej i popsułem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Dokładnie to samo miałem napisać. Ja odprułem w jednej i popsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 wiesz gdzie się zgłosić Tak czułem, że chodzi o świadczenie usług dla ludności, a nie o zwykły komentarz o łatwości tego typu operacji; Koledze przypominam, że rzemieślników rozpoczynających działalność obowiązują na forum specjalne zasady;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Panowie! Nie wszywamy metek w rulonik tylko przyłapujemy je na dwa delikatne regielki, które nawet niewprawiony domorosły krawiec bez problemu wypruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Damska marynarka bespoke by Miler Bespoke Tailoring z flaneli vintage w urokliwą kratę Więcej zdjęć tutaj: http://milerszyje.pl/damska_marynarka_bespoke.html 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 19 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2015 Panowie! Prezentuje Wam prototyp "Miler Parka Jacket". Dopadłem bardzo ładny poliamid w kolorze "navy blue" i najprawdopodobniej zdecyduje się na odszycie takich właśnie kurtek. Planuję uszyć 70 sztuk i chciałbym, żeby kosztowały w preorderze 599 złotych. Shell = poliamid Lining = poliestrowe "faux fur" Kurtka ma kaptur, ściąganą talię i oczywiście kieszeń piersiową w środku. Przednie kieszenie są podwójne (od góry i od boku). Rozmiarówka będzie dla osób raczej szczupłych. Jestem bardzo ciekaw co myślicie ?!? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi